Sovelto Events

aamiaisseminaari_yleisbanneri_saitti.jpg

31.3.2017

Tampereella Pitkyn ja Sovelton yhteinen seminaaripäivä 31.3. kokoaa jälleen pirkanmaalaista it-väkeä yhteen. Tällä kertaa esitysten aiheina web development -trendit sekä laajennettu & virtuaalinen todellisuus. Puhujina Soveltosta Tommi Teräsvirta, Toni Ylärinne ja Jari Kotola. Ellet pääse paikan päälle Tampereelle, voit osallistua online. Ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää »

SaniThumbnail.png

21.4.2017

Sani Leino toimii teknologiayhtiö ThingLinkin Euroopan myyntijohtajana, minkä ohella hän kouluttaa ja valmentaa yrityksiä ja yksilöitä Social Sellingin ja tunneälykkään myyntityön tiimoilta. Hän on myös yksi TOP100 social selling vaikuttajista. Päivän aikana opit uusia keinoja tehokkaaseen myynnin tekemiseen ja otat käyttöösi sosiaalisen median salaisia aseita.

Lue lisää »

ElisaThumbnail2.png

9.6.2017

Elisa Heikura on ammattikirjoittaja, joka osaa loihtia kiinnostavia asiantuntijablogeja näennäisen hankalista aiheista, kuten digitalisaatiosta, CRM:stä ja logistiikasta. Elisa on vakuuttunut, että jokaiselta löytyy jotain merkittävää sanottavaa ja jokainen voi oppia kirjoittamaan kiinnostavasti. Päivän aikana opetellaan sekä blogin kirjoittamisen parhaita käytäntöjä sekä tehdään kirjoitusharjoituksia.

Lue lisää »