Tee muutoksesta ystäväsi

Me uskomme, että oikeilla työkaluilla ja valmentajan tukemana jokainen voi oppia uusia taitoja ja innostua uudesta ihan jokaisena päivänä. Muutos tehdään oppimalla!

KÄYTÄNNÖN VOIMAA

Uudenlainen tapa oppia rakentaa taitoja kehittää kyvykkyyksiä hallita työkalut sertifioida tietämystä opetella teknologioita kasvattaa johtajuutta tehostaa tietotyötä

Uudenlainen tapa oppia

Autamme sinut voittamaan muutostilanteissa tarjoamalla työkalut kyvykkyyksien kehittämiseen käytännön kautta.

Jatkuvan oppimisen palveluillamme jokainen yksilö voi helposti mukauttaa oppimisen omaan aikatauluunsa, oli kiire kuinka kova tahansa. Kanssamme koet yhteisön kanssa oppimisen vaikuttavuuden ja saat käyttöösi asiantuntevat valmentajat ja coaching-palvelut. Tarvitset sitten osaamisen kehittämistä itsellesi tai laajemmalle joukolle, meiltä löydät oikeat muutoksen avaimet.

Ainoa vastaus muutokseen on
kehittyä jatkuvasti

Käytännöllisen oppimisen alustana me autamme teitä voittamaan muutoksessa.

Jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä ajan löytäminen uuden oppimiseen on usein haasteellista. Uusia taitoja kuitenkin tarvitaan yhä enemmän koko ajan. Oppimisen tulisikin nivoutua yhä paremmin osaksi työtä, jotta opiskeluun jää aikaa ja opitun nopea soveltaminen käytäntöön lisää motivaatiota. Tämän vuoksi me tarjoamme mahdollisuuksia oppia uutta jatkuvasti, joustavasti ja joka päivä läpi kiireisen arjen. Yksilöt oppivat ja tiimit menestyvät, sillä muutos tehdään oppimalla! 

MASTER CHANGE

We help you to master change with tools for continuous learning and capability development.

In an ever-more complex world, which keeps changing at a rapid pace, finding the focus and time for capability development can be challenging. Learning should support adaptation to change by helping develop relevant skills that can be applied quickly in practice, where it counts the most, for our own work. That’s why we offer solutions to easily develop skills each and everyday, continuously and flexibly throughout the busy work week.

Työkalut ja teknologiat muuttuvat yhä nopeammin

Käyttämämme teknologiat ja työkalut muuttuvat jatkuvasti, jopa päivittäin, kiihtyvällä tahdilla. Pysyäksemme mukana meidän kannattaa oppia jatkuvasti, osana kiireistäkin arkea.

Mestaruus vaatii jatkuvaa kehittymistä ja oppimista

Vastataksemme muutokseen tehokkaasti tarvitsemme sopivia työkaluja, jotka mahdollistavat oppimisen myös käytännön kautta, motivoivassa ympäristössä työtämme tukien.

Jokaisella oppijalla on oma tyylinsä, jolla oppii parhaiten

Toinen tykkää kuunnella lenkillä korvanapeista, kun taas toiselle sopii lyhyt treenisessio kotitehtävineen perjantaisin. Näistä paloista räätölöidään vaikuttavimmat oppimiskokemukset, jotka sopivat jokaiselle henkilökohtaisesti.

Valmentaja apunasi kompleksisuuden kampituksessa

Tuomme käyttöösi ulkopuolista perspektiiviä ja osaavaa tukea, jotta voit keskittyä oleelliseen. Olemme mukanasi tukemassa ja auttamassa löytämään sopivimman ja tehokkaimman reitin etenemiseen.

Työkalut ja teknologiat muuttuvat yhä nopeammin

Käyttämämme teknologiat ja työkalut muuttuvat jatkuvasti, jopa päivittäin, kiihtyvällä tahdilla. Pysyäksemme mukana, meidän kannattaa oppia jatkuvasti, osana välillä kiireistäkin arkea.

Mestaruus vaatii jatkuvaa kehittymistä ja oppimista

Vastataksemme muutokseen tehokkaasti, tarvitsemme sopivia työkaluja, jotka mahdollistavat oppimisen myös käytännön kautta, motivoivassa ympäristössä, työtämme tukien.

Jokaisella oppijalla on oma tyylinsä, jolla oppii parhaiten

Toinen tykkää kuunnella lenkillä korvanapeista, kun taas toiselle sopii joka perjantainen lyhyt treenisessio kotitehtävineen. Näistä paloista räätölöidään vaikuttavimmat oppimiskokemukset, jotka sopivat jokaiselle henkilökohtaisesti.

Valmentaja apunasi kompleksisuuden kampituksessa

Tuomme käyttöösi ulkopuolista perspektiiviä ja osaavaa tukea, jotta voit keskittyä oleelliseen. Olemme mukanasi tukemassa ja auttamassa löytämään sopivimman ja tehokkaimman reitin etenemiseen.

Vuodesta 1994 lähtien olemme auttaneet jo 129 746 yksilöä ja 9087 organisaatiota kohtaamaan muutoksen.

Asiakkaamme vievät muutosta käytäntöön
kehittämällä oikeita kyvykkyyksiä

Sovelto Easy WWF Suomen työntekijöiden tukena

“On tosi upeaa, että meillä on tällaisiakin kumppanuuksia, joissa saadaan käytännön tukea toimistotyöhömme. Se auttaa meitä tekemään ydintyötämme eli luonnonsuojelua tehokkaammin.”

Digian asiantuntijat oppivat perjantaisin

“Jokainen digialainen on Senior Trainee.” Lauseessa kiteytyy Digian oppimiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava strategia.

Vertex Systems hankki tarvitsemansa sertifikaatit tehokkaasti

“Kaikista kouluttajista huokui sellainen ammattitaito, ja vielä onnistuivat tiivistämään koulutussisällön kahteen päivään – ihan loistava suoritus!” 

TAPAA TEKIJÄT

Mullistavia ihmisiä rakentamassa sinun menestystäsi

Tutustu valmentajien verkostoomme, tai liity kenties osaksi yhteisöämme sekä meihin soveltolaisiin. Me teemme työtä luodaksemme mullistavia oppimiskokemuksia. Asiantuntijamme, ilomme ja ylpeytemme, mahdollistavat muutoksen kohtaamisen rohkeudella yhdessä laajan kumppaniverkostomme kanssa. 

Toivotamme kumppanit ja valmentajat mukaan liittymään kattavaan valmentajaverkostoomme. Voit myös kysyä räätälöityä ratkaisua osaamisen kehittämistarpeeseen. Ehdotamme sinulle ratkaisua, joka saattaa yllättää ennakkoluulottomuudellaan. Me tuotamme tuloksia parhaiden asiantuntijoiden kanssa!

Top-20-2021-Watchlist-Wordpress_IT-Training
Bisnode-DnB-riskiluokka-1-logo-2018-e1557745709943
PL_LOGO_Sovelto_Oyj_FI_401236_web-2

ARVOMME

Mukaudu muutokseen oppimalla jatkuvasti

Työskentelemme yhdessä ekosysteemin kanssa rakentaakseemme osaavampaa suomalaista yhteiskuntaa. Teemme laajasti yhteistyötä myös kumppaneidemme kanssa. He jakavat missiomme mahdollistaa kyvykkyyksien kehitys oppijalle tehokkaalla tavalla. Tarjoamme kattavan valmentajaverkoston ja modernit työkalut ketterään taitojen kehittämiseen.

Ilo

Me uskomme, että oppiminen on hauskaa! Tällä asenteella saavutetaan myös parempia tuloksia. Pyrimme tuomaan tämän arvomme mukaan kaikkiin koulutuksiimme, jotta myös sinä voit pitää hauskaa ja oppia tehokkaammin ja paremmin.

Rohkeus

Muutos kannattaa kohdata rohkeasti – me tuemme asiakkaitamme ja verkostoamme vastaamaan muuttuvaan maailmaan. Me myös kokeilemme rohkeasti uusia tapoja oppia ja tuomme parhaat tavat oppia käyttöösi – ensimmäisenä.

Kumppanuus

Toimimme yhteistyössä laajan kumppaniverkoston kanssa, jotta voimme tarjota jokaiselle maailman parhaan oppimiskokemuksen. Kumppanuus on myös yhteistyötä jokaisen asiakkaamme kanssa – me autamme ja näytämme tietä ja samalla opimme yhdessä.

Luottamus

Me sanomme mitä teemme ja teemme mitä sanomme. Muuttuvassa maailmassa yhteistyöllä päästään parhaisiin tuloksiin ja me olemme valmiina lunastamaan luottamuksesi.

Ammattitaitoisuus

Ammatitaito on osaamista, jatkuvaa uuden oppimista ja osaamisen jakamista. Tämä on toimintamme ytimessä. Lisäksi meillä on hauskaa yhdessä asiakkaidemme kanssa oppiessamme joka päivä.

ALOITA MATKASI

Vastaa muutokseen helpoilla ratkaisuillamme

Avaa chat-ikkuna ja aloita keskustelu tai valitse jatkoaskeleet alta – intohimomme on auttaa sinua löytämään parhaat tavat yltää tavoitteisiisi uusia kyvykkyyksiä oppiessasi.

SINULLE SOPIVA RATKAISU

Hanki ratkaisu, joka sopii tarpeisiisi täydellisesti

PIAN ALKAVAT VALMENNUKSET

Kurkkaa suosituimmat valmennukset

Learning, the new way