Liity kumppaniksi luomaan palvelua, jossa opitaan jatkuvasti

Yhdessä ekosysteemin kanssa tavoitteemme on luoda vaikuttavampia oppimiskokemuksia jatkuvan oppimisen alustana.

LAAJENNA YLEISÖÄSI JA POTENTIAALIASI

Toteuta kanssamme yhteistyössä vaikuttavia oppimiskokemuksia

Kumppanoidumme ketterästi erilaisten toimijoiden kanssa kouluttajista teknologiayrityksiin toimittaaksemme laajempaa asiakasarvoa innokkaille oppijoille ja taitaville ammattilaisille.

Jos sinulla on jotain kerrottavaa maailmalle, saat meidän kautta helposti laajemman peiton sisällöillesi tai purkitettua sanomasi kätevästi sisällöntuottajiemme kanssa. Varaa keskustelu kanssamme ja sovitaan yhteiset jatkoaskeleet!

VAIKUTTAVAMPIA OPPIMISKOKEMUKSIA

Esimerkkejä yhteistyön malleista

CQURE

Paula Januszkiewicz Cybersecurity CQURE with Sovelto

Yhdessä CQUREn ja Paula Januszkiewiczin kanssa olemme tuottaneet tietoturvakokonaisuuden jatkuvan oppimisen PRO Skills -palveluun ja tehneet yhteistyötä myös kurssimuotoisten koulutusten tuottamisessa. 

Tutustu CQUREEN tarkemmin → 

North Advisors

North Advisors -asiantuntijat ovat tuottaneet kanssamme webinaareja ja sisältöjä erityisesti Azuresta jatkuvan oppimisen palveluumme. Lyhyet PROLive -koulutukset mahdollistavat sisällöntuotannon joustavasti myös hektisen projektityön lomassa.  

Tutustu North Advisorsiin tarkemmin → 

SQL Authority

Teemme mielellämme myös yhteistyötä eri aihealueiden huippuasiantuntijoiden kanssa joko luentoina, kursseina tai jatkuvan oppimisen erikoissisältöinä. Muun muassa Pinal Dave on pitänyt meille workshopin omalta erikoisosaamisalueeltaan.

Tutustu SQL Authorityyn tarkemmin → 

 

 

TUO ASIANTUNTIJUUTESI ESILLE

Tuo asintuntijuutesi esille sinulle sopivalla tavalla. Toteutamme kanssasi ketterän sisältöyhteistyön esimerkiksi paremmasta johtamisesta, tuottavuudesta tai uusista teknologioista.

VIDEOTUOTANTOA KANSSAMME

Autamme paketoimaan asiantuntijuutesi lyhyisiin videoihin ja sisältöihin yhdessä videotuottajiemme kanssa.

KOULUTUKSEN TUOTTEISTUS & JAKELU

Autamme tuotteistamaan koulutuksia sekä valmiiden kurssien ja koulutuspakettien, jakelussa kattavassa verkostossamme.

TAVOITA LAAJEMPI
YLEISÖ

Tavoita osaaamisellasi ja palvelullasi laajempi yleisö. Yhteistyössä kanssamme ammattimaiset kouluttajat, coachit, valmentajat ja muut osaajat tavoittavat laajemman yleisön.

OSALLISTA UUSIA
ASIAKKAITA

Järjestä vaikuttava työpaja, uudenlainen teknologinen kokemus tai muu moderni tapa oppia uusia taitoja yhteistyössä kanssamme.

SISÄLTÖYHTEISTYÖ
MARKKINOINTIIN

Tuotamme jatkuvasti webinaareja, blogeja, podcasteja, oppaita ja muita sisältöjä yhteistyössä kumppaneidemme kanssa.

ARVOMME

Mukaudu muutokseen oppimalla jatkuvasti

Työskentelemme yhdessä ekosysteemin kanssa rakentaakseemme osaavampaa suomalaista yhteiskuntaa. Teemme laajasti yhteistyötä myös kumppaneidemme kanssa. He jakavat missiomme mahdollistaa kyvykkyyksien kehitys oppijalle tehokkaalla tavalla. Tarjoamme kattavan valmentajaverkoston ja modernit työkalut ketterään taitojen kehittämiseen.

Ilo

Me uskomme, että oppiminen on hauskaa! Tällä asenteella saavutetaan myös parempia tuloksia. Pyrimme tuomaan tämän arvomme mukaan kaikkiin koulutuksiimme, jotta myös sinä voit pitää hauskaa ja oppia tehokkaammin ja paremmin.

Rohkeus

Muutos kannattaa kohdata rohkeasti – me tuemme asiakkaitamme ja verkostoamme vastaamaan muuttuvaan maailmaan. Me myös kokeilemme rohkeasti uusia tapoja oppia ja tuomme parhaat tavat oppia käyttöösi – ensimmäisenä.

Kumppanuus

Toimimme yhteistyössä laajan kumppaniverkoston kanssa, jotta voimme tarjota jokaiselle maailman parhaan oppimiskokemuksen. Kumppanuus on myös yhteistyötä jokaisen asiakkaamme kanssa – me autamme ja näytämme tietä ja samalla opimme yhdessä.

Luottamus

Me sanomme mitä teemme ja teemme mitä sanomme. Muuttuvassa maailmassa yhteistyöllä päästään parhaisiin tuloksiin ja me olemme valmiina lunastamaan luottamuksesi.

Ammattitaitoisuus

Ammatitaito on osaamista, jatkuvaa uuden oppimista ja osaamisen jakamista. Tämä on toimintamme ytimessä. Lisäksi meillä on hauskaa yhdessä asiakkaidemme kanssa oppiessamme joka päivä.

Tulevaisuus odottaa

Kohti uusia mahdollisuuksia

Kohti uusia mahdollisuuksia

Avaa keskustelu kanssamme jättämällä oheinen yhteydenottopyyntö, niin löydetään yhdessä sopiva kumppanuusmalli tulevalle yhteistyölle.

Kohti uusia mahdollisuuksia

Avaa keskustelu kanssamme jättämällä oheinen yhteydenottopyyntö, niin löydetään yhdessä sopiva kumppanuusmalli tulevalle yhteistyölle.

SINULLE SOPIVA RATKAISU

Hanki räätälöity ratkaisu, joka sopii tarpeisiisi täydellisesti

PIAN ALKAVAT VALMENNUKSET

Kurkkaa suosituimmat valmennukset

Sovelto auttaa muuttumaan oppimalla!

Sovelton innovatiivinen ajattelu koulutuksen metodologioista, niiden soveltaminen käytännön koulutustarjontaan sekä teknologian ylivoimainen hyödyntäminen osana oppimiskokemusta ovat niitä valtteja, joilla autamme asiakkaita tekemään muutosta.

Tunnustuksena vahvasta osaamisen kehittämisestä Sovelto valittiin mukaan Training Industryn globaalille TOP20 IT Training Companies -seurantalistalle yhdessä mm. LinkedIn Learningin ja Udemy for Businessin kanssa.

2020-Watchlist-Sovelto-IT-Training