Sovelto Oyj:lle uusi hallitus, tulos ja liikevaihto nousussa!

Lehdistötiedote 12.4.2017 klo 8.00

Sovelto Oyj:n yhtiökokous on valinnut yhtiölle uuden hallituksen toimikaudelle 2017–2018. Uusiksi jäseniksi valittiin toimitusjohtaja Mikael Jungner (Kreab Oy), Senior Partner Heikki Lehmusto (Boardman), Senior Advisor Marjaana Toiminen (MindMill Network) sekä vanhempi konsultti Heikki Raatikainen (Sovelto Oyj). Hallituksessa jatkaa tulevaisuudentutkija Risto Linturi, jonka hallitus valitsi järjestäytymiskokouksessa puheenjohtajakseen.

Hallituksen puheenjohtaja Risto Linturi:

“Työelämän osaamisvaatimukset ovat suuressa murroksessa. Sovelto toimii suunnannäyttäjänä kehittäen tehokkaita ratkaisuja työuranaikaiseen oppimiseen ja kokonaisvaltaiseen osaamisen johtamiseen organisaatioissa.

Vuonna 2017 Sovelto panostaa edelleen voimakkaasti myös tutkimus- ja julkaisutoimintaan. Robottiliikenteen vauhdittamisella alkanut Suomi 2.0 -kokonaisuus on saanut jatkoa. Asioiden internet -hanke, Thing2Data etenee pilotointiin, VR/AR-virtuaalitodellisuushanke on käynnistysvaiheessa ja sitä seuraavaa AI-hanketta jo valmistellaan. Digitaidot.fi-raportti julkaistiin maaliskuun lopussa.

Hallituksen uudet jäsenet laajentavat ja terävöittävät osaamisen siirtoon vaadittavia näkökulmia. Yhtiön strategian myötä yhtiön opetusmetodit ja toiminta-alue kasvavat merkittävästi ja tulevat kattamaan kaikki keskeiset henkilöstökoulutuksen osa-alueet ja opettamisen keinot. Tätä tukemaan yhtiön organisaatiota uudistetaan vuoden aikana voimakkaasti.”

Sovelto Oyj:n 2016 liikevaihto kasvoi ja tulos parani edelliseen vuoteen verrattuna selvästi. Konsernin liikevaihto nousi 12,7 % ja tulos yli kaksinkertaistui. Liikevaihto oli 8,43 MEUR ja tulos verojen jälkeen 0,38 MEUR. Vuosi 2017 on yhtiön 20-vuotisen historian merkittävin uudistusten vuosi. “Tavoitteena on aivan uusien kustannustehokkaiden ja entistä vaikuttavampien oppimispalveluiden tuottaminen sekä yksilöille että organisaatioille”, kertoo Sovelton toimitusjohtaja Sanna Varpukari.

Sovelto

Sovelto on työelämän suunnannäyttäjä. Päämäärämme on, että suomalaiset ovat maailman tuottavin ja rennoin kansa. Autamme tällä vuosikymmenellä miljoonaa ihmistä kohdistamaan aikansa olennaiseen työtä järkeistämällä, työssä oppimalla ja teknologiaa hyödyntämällä.

Lisätietoja

Sanna Varpukari, toimitusjohtaja, Sovelto Oyj
sanna.varpukari@sovelto.fi