Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.10.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Sovelto Oyj y-tunnus 0566575-7. Myymme tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.sovelto.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitus- ja peruutusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet

  • tilatut tuotteet
  • tilauksen loppusumman.

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön, jos olet tilatessasi rekisteröitynyt palveluun.

Maksutavat

Tuotteet voi tilata laskulla (yritysasiakas), Access-krediiteillä tai maksamalla tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukorteilla.

Tilauksen loppusummaan lisätään mahdollinen maksutapakulu maksutavasta riippuen. Mahdollinen maksutapakulu ilmoitetaan kassalla. Osalla verkkokaupan valikoiman tuotteilla saattaa olla maksutaparajoituksia. Maksutaparajoitukset on ilmoitettu tuotteen sivuilla ja näkyvät kassalla yliviivatulla maksutavalla.

Sovelto-verkkokaupassa kaikki maksuyhteydet on suojattu SSL-salauksin. Kaikki luottokorttimaksut varmennetaan ja mikäli varmennus ei onnistu, Sovelto varaa oikeuden tilauksen hylkäämiseen.

Tuotteiden toimittaminen ja tilauksen peruuttaminen

Palvelu on saatavilla tilausvahvistuksessa ilmoitettuna ajankohtana. Digitaalisten palvelujen käyttöön tarvittavat tunnukset toimitetaan sähköisesti asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Jos ilmoittautunut ei pääse osallistumaan koulutukseen tai tapahtumaan, hänen sijastaan voi osallistua toinen henkilö. Huom! Microsoftin tai VMwaren virallisilla materiaaleilla pidettävillä kursseilla osallistujamuutoksesta veloitetaan ylimääräisenä kuluna uuden materiaalin hinta. (Kursseilla käytetään sähköistä materiaalia, jota ei saa siirrettyä toisen henkilön nimelle, mikäli alkuperäinen osallistuja on jo ehtinyt materiaalin itselleen aktivoida.)

Ilmoittautumisen voi perua tai siirtää maksutta viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen veloitamme 100 % koulutuksen hinnasta.

Sairastapauksissa laskutamme hinnan alkuperäisen koulutuksen yhteydessä ja ilmoittautunut saa mahdollisuuden osallistua seuraavaan toteutukseen ilman lisäkuluja. Siirto edellyttää lääkärintodistusta. Emme tallenna sähköpostitse saamiamme lääkärintodistuksia mihinkään, vaan verifioituamme poistamme ne välittömästi.

Pidätämme oikeuden julkisten koulutusten ja tapahtumien aikataulumuutoksiin sekä perumisiin. Emme vastaa aikataulumuutosten tai perumisten aiheuttamista välillisistä kustannuksista, kuten matka- ja majoituskustannuksista. Yleiset perumisehdot eivät koske kampanjaosallistumisia.

Sovelto Oyj käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Kuukausivelotteiset jatkuvat palvelut

PRO Skills

Tilauksen maksuton kokeilujakso on ensimmäiset seitsemän (7) päivää, jonka jälkeen tilaus jatkuu kuukausivelotteisena maksullisena palveluna, mikäli tilausta ei peruta kokeilujakson aikana. Tilauksen voi perua milloin tahansa.