Tallenne: Microsoft Ignite 2021 post-event

Tallenne: Microsoft Ignite 2021 post-event

Katso Sovelton PRO Live tallenne, jossa Jussi Roine North Advisorilta ja Mika Seitsonen Soveltosta jakavat oleellisimmat opit Microsoft Ignite 2021 -tapahtumasta. Tästä setistä saat tiedon merkittävistä julkistuksista ja muutoksista ja tiedät, mihin suuntaan Microsoft-teknologiat ovat menossa.

Microsoft Ignite 2021 tärähti käyntiin 2.3. klo 18:00. Nopeimmat teistä hakivat jo parhaat eväät Microsoft Igniteen. Katso alla oleva tallenne ja pääset nauttimaan parhaat palat tapahtumasta pitkänlinjan MVP-tason Azure-osaajien seurassa.

Tämän PRO Liven katsottuasi

  • tiedät mitkä ovat mullistavimmat julkaisut 2021 Ignitesta
  • osaat valmistautua mahdollisiin muutoksiin Azuren tietoturvassa tai palveluissa
  • saat tiedon uusista tietoturva-sertifioinneista
  • ymmärrät mitä muutoksia Microsoftilta on tulossa ja miten ne voivat vaikuttaa liiketoimintaasi tai rooliisi tulevina kuukausina tai vuosina.

Tämä PRO Live pidettiin 5.3.2021.

Kenelle?

Tämä PRO Live sopii kaikille pilvi- ja infra-osaajille, jotka haluavat saada kaiken hyödyn irti Microsoft Igniten opeista kahdelta alansa tunnetuimmalta Azure-osaajalta.

Asiantuntijat 

Jussi Roine, CEO & Partner, North Advisor
Mika Seitsonen, johtava konsultti, Sovelto

Lue lisää Microsoft Ignite 2021 -tapahtumasta.

Ignite-etu

Muut PRO Livet löydät Sovelton PRO Skills-työtilasta. Ignite-etuna saat nyt pääsyn Sovelto PRO Skillsiin vuodeksi hintaan 490 € (norm. hinta 588,00 € (+ alv.)) kun tilaat 31.3.2021 mennessä etukoodilla IGNITE2021.

Pysyt ajan tasalla alastasi alle 500 eurolla vuodessa. Osallistut kaikkiin PRO Liveihin rajattomasti ja saat pääsyn työtilaan, jossa voit kysyä, keskustella ja katsoa valmennusten tallenteita.

Onko sinusta Suomen mestariksi?

Kilpaile pilvipalvelu, data ja tekoäly tai devaustaitojen Suomen mestaruudesta! 3 voittajaa nousee kisaamaan kansainväliseen loppukilpailuun kategoriansa maailmanmestaruudesta. Luvassa on huikeita palkintoja! Tule mukaan!