Mitä nousevan kasvuyrityksen markkinointijohtaja lupaa oppia vuonna 2019?

Mitä nousevan kasvuyrityksen markkinointijohtaja lupaa oppia vuonna 2019?

Sovelto kerää suomalaisten oppimislupauksia ja auttaa niiden toteuttamisessa, jotta kotimainen osaaminen pysyisi jatkossakin kehityksen kärjessä. Vuonna 2010 perustettu Framery oy on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä. Oheiselta videolta selviää, millaisen oppimislupauksen Frameryn markkinointijohtaja Daniela Tjeder teki vuodelle 2019.

Tiimipelaaja kentällä ja toimistolla

Markkinointialan ohella Daniela Tjeder on monille tuttu myös jalkapallokentiltä. Vuonna 2017 hänestä tuli ensimmäinen suomalainen naispelaaja, joka on edustanut A-maajoukkuetta sekä jalkapallossa että futsalissa. Hän löytääkin yritysmaailmasta ja urheilusta paljon yhtäläisyyksiä. ”Koen, että nuo kaksi maailmaa tukevat toisiaan hyvin. Tiimityöskentelyssä jokainen pääsee pelaamaan omilla vahvuuksillaan ja aina toimitaan kohti yhteistä päämäärää”, Tjeder summaa. Hän korostaa, että peli-ilon löytäminen ja tekemisestä nauttiminen on aina tärkeässä roolissa. ”Kun nautit työstäsi, saavutat myös parempia tuloksia”, hän kiteyttää. Myös tavoitehakuisuus, voitontahto ja kilpailuhenkisyys tuovat työhön hieman erilaista kulmaa. Nekin ovat yhdistelmiä, joita Tjeder on oppinut hyödyntämään urheilutaustansa ansiosta.

Työelämän muutoksessa ja kiihtyvässä arjessa itsensä kehittäminen ja osaamisen päivittäminen ovat ensisijaisen tärkeitä. Tjeder pyrkii kehittämään osaamistaan lukemalla alan lehtiä ja kirjallisuutta, mutta tärkeimpänä uuden oppimisen välineenä hän nostaa esille verkoston hyödyntämisen. ”Eri alojen asiantuntijoiden kanssa sparraamalla pystyy ylläpitämään ja päivittämään omat tietonsa”, Tjeder kertoo. Myös esimiehenä kehittyminen on hänelle tärkeää. Johtamistaitojen jalostaminen tarjoaa koko tiimille uusia näkökulmia ja mielekkäitä tapoja uusien haasteiden kohtaamiseen.

Tärkeintä oman oppimisen kehittämisessä on Tjederin mukaan se, että tietää, mistä tilanteista voi oppia ja miten oppimaansa voi hyödyntää. ”Oppiminen itsessään motivoi jo aika lailla”, Tjeder sanoo. Hän tahtoo kehittyä jatkuvasti jo siitäkin syystä, että tuntuu aina hienolta, kun oppii jotain uutta. Katso yllä oleva video ja ota selvää, mitä Daniela Tjeder lupaa oppia vuonna 2019. Voit myös tehdä oman oppimislupauksesi ja osallistua 1000 euron matkalahjakortin arvontaan. Lue lisää kampanjasta täältä.