Miten saavuttaa VCP-DCV 2022 vähimmällä vaivalla?

Miten saavuttaa VCP-DCV 2022 vähimmällä vaivalla?

Miten saavuttaa uusi VMwaren sertifiointi VMware Certified Professional – Data Center Virtualization 2022 (VCP-DCV 2022) vähimmällä vaivalla?

VMware on taas vuodeksi 2022 päivittänyt sekä sertifiointia että mahdollisia polkuja sertifioinnin saavuttamiseksi. Kuten aikaisemminkin sertifiointiin tarvittavat kurssi ja tentti vaatimukset voivat tuntua monimutkaisilta. Tämä johtuu siitä, että vaihtoehtoja on useita riippuen siitä mikä on lähtötila ja myös samassa lähtötilassa voi olla vaihtoehtona eri kurssien ja testien suoritusta, vaikka päämääränä sama sertifiointi.

Huom. VMware sertifioinnissa on vuosiluku, ei VMware vSphere tuotteen versionumeroa. Nyt voit saavuttaa  VCP-DCV 2022 sertifioinnin vain vSphere 7.0 kursseilla ja testeillä. 7.0 testeillä riittää yhden testi suortus (6.7 testeillä vaadittiin kaksi testiä).

Seuraavassa tärkeimmät (lähes kaiken kattavat) vaihtoehdot helpoimmilla suorituspoluilla koottuna.

1) Jos sinulla on VCP-DCV 2021 -sertifiointi:

Sinulla on nyt mahdollisuus saada VCP-DVC 2022 -sertifiointi pelkällä kurssiosallistumisella!

Peruskurssit eivät silloin sinua varmasti kiinnosta (kun olet jo VCP 2021), mutta sopivana vaihtoehto VCP tasoiselle osaajalle on esimerkiksi VMware vSphere: Advanced Administration Workshop 7.0 -kurssi.

Samalla VMware vSphere: Advanced Administration Workshop 7.0 valmentaa sinut hyvin myös suorittamaan Advanced Deploy VMware vSphere 7.x (3V0-22.21) -testin, jolla saavutatkin jo VCAP – VMware Certified Advanced Professional 2022– sertifioinnin.

Vaihtoehtona kurssin käymiselle voit käydä suorittamassa (ja läpäisemässä) testin:

Professional VMware vSphere 7.x (2V0-21.20)

(Mutta tuon testinhän olet jo todennäköisesti kertaalleen suorittanut.)

2) Jos sinulla on VCP 2019 tai 2020 -sertifiointi:

Kurssi(t): Suositus on käydä VMware vSphere: What’s New 7.0 -kurssi tai vaihtoehtoisesti pitkä 5 päivän kurssi, esimerkiksi VMware vSphere: Install, Configure, Manage 7.0.

Kurssin lisäksi sinun täytyy käydä suorittamassa (ja läpäisemässä) testi:

Professional VMware vSphere 7.x (2V0-21.20)

3) Jos sinulla ei ole VCP sertifiointia ennestään tai sertifiointisi on VCP6.5-DCV tasoa tai vanhempaa: 

Sinun täytyy käydä 5 päivän kurssi vSphere 7.0 -versiosta, sekä suorittaa testi.

Kurssi(t): Suosituksena VMware vSphere: Install, Configure, Manage 7.0

Testi: Professional VMware vSphere 7.x (2V0-21.20)

Testien suoritus

VCP-DCV -testin Professional VMware vSphere 7.x (2V0-21.20) voit suorittaa joko virallisessa VUE testikeskuksessa tai online valvottuna (proctored).

Huom. online valvottu testi mm. edellyttää, että koneessasi on kamera, jonka välityksellä tehdään mm. tunnistautuminen ja valvontaa ettei lunttaamista tapahdu. Valitse em. sivullla Schedule Exam jne, testin maksu luottokortilla suoraan VUE:lle, hintaluokka on noin 250€.

Tässä vielä VMware sertifiointi FAQs

Hyvää menestystä testeihin sekä tervetuloa valmentautumaan kursseille!