Online-koulutus tuo organisaatiollesi joustoa, tehokkuutta ja säästöä

Online-koulutus tuo organisaatiollesi joustoa, tehokkuutta ja säästöä

Asiakkaidemme kokemat isoimmat haasteet työssäoppimisessa ovat ajanpuute ja muutoksen tuoma opittavien asioiden suuri määrä. Ajanpuute vaatii yrityksiä luomaan modernin oppimiskulttuurin, jotta uuden oppiminen on nopeaa ja tehokasta työn ohella. Online-koulutukset mahdollistavat oppimisen pienissä paloissa työn tai projektin ohella.

Online-koulutus ei katso aikaa, paikkaa tai ryhmän kokoa ja voi säästää organisaatiolta kymmeniä tai jopa satoja matkustustunteja. Yksittäiselle opiskelijalle online-opiskelu tuo vapauden matkustamisesta, antaen lisää työ- ja opiskeluaikaa kiireen keskellä. Tyypillisesti online-koulutuksia käyttävät organisaatiot, joilla on monta eri toimipistettä ympäri Suomen tai globaalisti.

Myös Aluehallintovirastolle online-koulutukset ovat tuoneet ketterän tavan oppia kaikkien ulottuville.

”Koulutus vastasi hienosti toiveitamme. Oli hienoa, että kouluttaja oli perehtynyt aiheeseen etukäteen ja käytti meille tuttua materiaalia. Sen avulla ihan käytännössä näimme, kuinka isoa aineistoa voi paremmin hyödyntää työssämme. Osallistujat olivat ympäri maata, osallistuivat Skypellä, mutta siitä huolimatta päästiin hienosti kiinni tavoitteisiin.”

Toteutimme Aluehallintovirastolle Excel- online-koulutuksen asiantuntijamme Eine Lahtisalon johdolla.

Koulutus voidaan rakentaa asiakkaiden tarpeiden mukaan niin, että osa koulutettavista on samassa tilassa kouluttajan kanssa ja osa opiskelijoista etänä. Online-koulutukset voidaan nauhoittaa ja opiskelijat voivat palata niihin jatkaessaan opiskeluaan.

Sovelto on rakentanut asiakkailleen erilaisia kokonaisuuksia sekä täysin online-pohjaisina että yhdistäen luokkahuone- ja online-opiskelua. Olisiko nyt aika kokea online-koulutusten tehokkuus ja niiden tuomat kustannussäästöt?

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä yritysmyyntiimme p. 042 42 2121
myyntipalvelu@sovelto.fi.

Lue blogikirjoitus Etänä koulutukseen osallistuminen koetaan yhtä hyvänä kuin luokkamuotoinen koulutus