#oppimislupaus

Pienikin lupaus on suuri askel kohti osaavampaa huomista.

Tulevaisuus tehdään oppimalla, ja ensimmäinen askel muutokseen on lupauksen asettaminen itselleen ja muille. #oppimislupaus-kampanjan tarkoituksena on innostaa jokainen Suomalainen pitämään huolta oman osaamisensa kehittämisestä – kukaan muu ei voi sitä meidän puolesta tehdä.

Haastamme yksilöt ja organisaatiot kertomaan lupauksensa ääneen! Tee #oppimislupaus ja voit voittaa 1000€ arvoisen matkalahjakortin.

Julkaise kuva lupauksestasi hashtagilla #oppimislupaus joko Instagramissa tai Twitterissä ja osallistu 1000 € arvoisen matkalahjakortin arvontaan!

#oppimislupaus-kyltti – Mitä sinä lupaat oppia vuonna 2019?

Me lupaamme auttaa sinua toteuttamaan lupauksesi

Sovelto tahtoo tukea suomalaisten oppimista tarjoamalla nykypäivän vaatimuksiin soveltuvia koulutusmuotoja. Oppijat ja oppimistavat ovat erilaisia. Siksi koulutusvalikoimammekin on laaja. Voit opiskella intensiiviesti tai omaan tahtiisi, ja käytössäsi on laadukkaiden koulutusmateriaalien lisäksi asiantuntijoidemme jatkuva tuki.

Kaikki koulutuksemme on kehitetty modernin työelämän tarpeisiin. Sovelton avulla voit laajentaa johtamisen, teknologiaosaamisen ja tuottavuuden taitojasi ja turvata organisaatiosi kehityksen.

Sovelto lupaa:

– Kehittää nykyaikaisia oppimismuotoja ja -sisältöjä
– Perehtyä organisaatiosi työtapoihin ja oppimistarpeisiin
– Tarjota laadukkaita koulutuskokonaisuuksia
– Pitää sinut ajan tasalla työelämän ajankohtaisista asioista

Lunasta lupauksesi ja aloita uusien asioiden opiskelu vaikka helposti 5 minuutin pätkissä, missä ja milloin tahansa Sovelto Channelin digitaalisen oppimisympäristön avulla.

Tilaa maksuttomat Sovelto Channel tunnuksesi helposti sähköpostiisi

Jos tilauslomake ei näy, voit tilata tunnukset myös täältä

Miten oppia muutoksen tahtiin?

Tulevaisuuden työelämässä oppija on kuningas. Organisaation on tuettava ihmisten oppimista kaikin tavoin pitääkseen kiinni parhaista osaajista. Lataa e-kirja nykyajan työssäoppimisesta.

Oppijan lukujärjestys

Oman ammattitaidon ylläpito työnteon yhteydessä vaatii ponnisteluja ja moni kokeekin sen haasteena tai pahimmillaan jopa esteenä uusien asioiden oppimiselle. Jaksossa Sami Keskinen Tieto Finland Oy:ltä kertoo vihjeet miten kasvatat osaamistasi ja pystyt elämään tasapainoista elämää käyttäen energiaasi järkevästi eri asioihin.

Aloita organisaationne muutos tästä

Saat koulutusehdotuksemme vaivattomasti ja nopeasti täyttämällä alustavat tiedot koulutustarpeistasi.