Voita 3000 € lahjakortti

Sovelto arpoo kaikkien kilpailuun ilmoittautuneiden kesken paketillisen osaamista. Tilaa uutiskirje tai päivitä yhteystietosi ja osallistu arvontaan!

Uusi vuosi, uusi kompetenssi
Voittaja voi valita itselleen n. 3000 € arvoisen lahjan, joka voi olla Sovelto Virtuaali- (esim. Xmas On-Demand) tai Intensiivikurssi. Voit osallistua arvontaan tilaamalla uutiskirjeemme tai päivittämällä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta ja vahvistamalla tilauksesi. Vaikka olisit jo uutiskirjeemme tilaaja, vaatii arvontaan osallistuminen yhteystietojesi päivittämisen.

Miksi kannattaa tilata uutiskirje?
Itse tuottamamme sisällön lisäksi etsimme jatkuvasti uusia kursseja maailmalta. Siten voimme tarjota asiakkaillemme parasta ja ajanmukaista opetusta. Huomioimme erilaiset oppimismuodot, sillä tahdomme varmistaa, että jokainen löytää valikoimastamme juuri itselleen sopivan tavan opiskella. Kun tilaat uutiskirjeemme, pysyt jatkossakin kartalla.

Täytä yhteystietosi ja osallistu 20.12. mennessä

Muista myös vahvistaa kirjeen tilaus sähköpostilla.
Vain vahvistetut tilaukset ovat mukana arvonnassa.


Osallistumalla kilpailuun ja tilaamalla uutiskirjeen hyväksyn kilpailun säännöt

Säännöt

Kilpailun järjestäjä
Sovelto Oyj, Messuaukio 1, 3. krs, 00520 Helsinki

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta. Sovelton omat työntekijät eivät saa osallistua. Kilpailussa ovat mukana kaikki, jotka ovat vahvistaneet uutiskirjeen tilauksen sähköpostitse lähetetyllä vahvistuslomakkeella.

Voittajien valinta
Voittaja valitaan arpomalla kaikkien tietonsa arvonnan kautta jättäneiden kesken.

Kilpailu- ja arvonta-aika
Kilpailu on avoin 30.10. – 20.12.2017. Arvonta suoritetaan heti kilpailuajan päätyttyä. Koulutuslahjakortin arvontaan osallistuvat kaikki Sovelton uutiskirjeen 20.12.2017 mennessä tilanneet. Arvonta tapahtuu torstaina 21.12.2017.

Voittajien julkaisu
Osallistujat antavat oikeuden julkaista nimensä Sovelton sivustolla ja/tai some-kanavissa.

Palkinnosta ilmoittaminen
Voitosta ilmoitetaan sähköpostilla tilauslomakkeessa ilmoitettuun osoitteeseen. Palkinnon luovutus sovitaan henkilökohtaisesti.

Palkinnon lunastusaika
Lahjakortti on voimassa 31.5.2018 saakka, jos valinta kohdistuu intensiivikurssiin. Jos valinta kohdistuu Xmas on-demand -itseopiskelupakettiin, lahjakortti on voimassa 31.12.2017 asti.

Palkinnon vaihtaminen
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi

Tilaa uutiskirje