Parempaa johtamista – jatkuvalla palvelulla

Parempaa johtamista – jatkuvalla palvelulla

Johtaminen on taitolaji, jossa voi kehittyä jatkuvasti. Osaamisen kehittäminen helpottuu paljon, jos tukena on valmentaja ja muita oppijoita. Osaamisen kehittäminen vaatii tuekseen myös harjoittelua ja toistoja, ilman käytännön kokemusta ja konkreettista tekemistä oppiminen jää pinnalliseksi.

Näistä lähtökohdista lähdimme kehittämään uutta jatkuvan oppimisen koulutuspalvelua johtajille ja esimiehille, joka mahdollistaa johtamisosaamisen kehittämisen osana päivittäistä työtä. Haluamme tarjota tämän koulutuspalvelun jatkuvana palveluna, jolloin se on aina käytössäsi, sillä johtamisosaamisen kehittäminen, jos mikä, on jatkuvaa toimintaa. Kukaan ei ole valmis johtaja ja tämä koulutuspalvelu antaa hyvät valmiudet jatkuvaan kehittymiseen.

Mikä Sovelto Leader on?

Sovelto Leader on jatkuva koulutuspalvelu johtajille ja esimiehille, jotka haluavat kehittyä työssään. Koulutuspalvelu ei ole yksittäinen kurssi tai koulutus, vaan nimenomaisesti jatkuvasti saatavilla oleva tuki johtamiseen ja erilaisiin esimiestilanteisiin. Sovelto Leader tarjoaa erilaisia sisältöjä erilaisille oppijoille, sillä me tiedämme, että osaamisen kehittäminen tapahtuu eri yksilöillä eri tavoilla. Se mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi niin hyvin toiselle. Tästä syystä Sovelto Leader tarjoaa useita eri tapoja oppia parempaa johtamista.

Sovelto Leader – koulutuspalvelun sisältö

Haluamme olla aktiivisesti mukana kehittämässä parempaa johtamista ja tästä syystä Sovelto Leader -koulutuspalvelu tarjoaa oppimisen kannalta tärkeät erilaiset kokonaisuudet: videot itseopiskeluun, luennot ja kouluttajan vetämät kokonaisuudet syventämään ajattelua sekä keskustelut reflektointiin muiden oppijoiden kanssa.

  • Laaja videokirjasto erilaisista johtamiseen liittyvistä kokonaisuuksista
  • Yhteisöalusta, jossa pääset sparraamaan kysymyksiä kouluttajan ja muiden jäsenten kanssa
  • Herättelevät Leader Talks -tilaisuudet ja puheenvuorot verkossa ja paikan päällä

Koska kyseessä on nimenomaan jatkuva koulutuspalvelu, jonka uskomme tuovan parempia oppimistuloksia, tarjoamme palvelun käyttöön edullisella kuukausimaksulla.

Tervetuloa mukaan viemään osaamisen kehittäminen uudelle tasolle – tuodaan yhdessä johtamisen osaaminen uudelle tasolle suomalaisissa organisaatioissa.