Parempaa tietotyötä – jatkuvalla palvelulla

Parempaa tietotyötä – jatkuvalla palvelulla

Työskentely etänä ja ylipäätään moderni työ on jatkuvaa uusien työvälineiden oppimista ja itselle sopivien työskentelymuotojen löytämistä. Etätyö vaatii etätyövälineiden haltuunottoa nopeastikin ja usein pienilläkin vinkeillä on suuri merkitys työn mielekkyyden ja tehokkuuden kannalta.

Sovelto Easy -jatkuva koulutuspalvelu

Sovelto Easy jatkuva koulutuspalvelu vastaa tähän tarpeeseen ja palvelee erilaisia oppijoita modernin tietotyön haasteissa. Easy-koulutuspalvelu tarjoaa käyttöösi jatkuvasti päivittyvän tietopankin videokirjaston muodossa. Saat heti hyödynnettyä modernien työvälineiden, kuten O365, uudet ominaisuudet ja ehdotuksen tavoista hyödyntää niitä tiimillenne sopivalla tavalla. Kun kaipaat pureutumista johonkin aiheeseen syvemmin kouluttajan johdolla, voit oman aikataulun mukaan hypätä mukaan Sovelto Easyn Tehotreeneihin eli online-koulutukseen. Easy-koulutuspalvelu sisältää nämä molemmat vaihtoehdot.

Tietotyön välineiden ja modernin työtavan oppiminen ja osaamisen kehittäminen toteutuu parhaiten pienin paloin työn lomassa aina tarpeen mukaan. Osaamisen kehittäminen esimerkiksi istumalla luokassa kaksi päivää joka toinen vuosi ei ole tehokkain tapa oppia. Tehokas osaamisen kehittäminen tapahtuu itselle parhaiten sopivia työ- ja oppimistapoja mukaillen joka päivä.

Mitä Sovelto Easy sisältää?

Sovelto Easy on jatkuva koulutuspalvelu jokaiselle modernia työtä tekevälle työntekijälle ja asiantuntijalle tietotyön välineistä ja niiden tehokkaammasta hyödyntämisestä. Tavoitteena on helpottaa työn sujuvuutta jokapäiväisessä arkityössä, oli kyseessä sitten raportointi Excelillä tai tehokkaan Teams-kokouksen pitäminen. Apunasi on videokirjasto suomenkielisiä lyhyitä täsmävideoita akuuttiin tarpeeseen sekä tunnin kestoiset online-etäkoulutustuokiot, Tehotreenit. Aiheina tässä koulutuspalvelussa ovat pääasiassa Microsoft O365 työvälineet, kuten Teams, Excel, OneNote, Word, Outlook jne.

  • Jatkuvasti päivittyvä videokirjasto, noin 900 suomenkielistä videota, kesto 1-5 minuuttia/video.
  • Kouluttajan pitämät etäkoulutukset, joihin osallistut omalta koneeltasi Teamsillä, kesto 1-1,5 tuntia.
  • Tukenasi myös opintoneuvonta-chat arkipäivisin.

Tarjoamme Sovelto Easy -koulutuspalvelun jokaisen työpöydälle todella edullisella kuukausimaksulla. Osaamisen kehittäminen Easylla on nopea ottaa henkilöstölle käyttöön ilman asennuksia tai käyttökoulutuksia.