Pirkanmaan liitolla on systemaattinen tapa oppimiskulttuurin muutokseen

Pirkanmaan liitolla on systemaattinen tapa oppimiskulttuurin muutokseen

Easy on ollut käytössä Pirkanmaan liitossa koko henkilöstöllä ja opiskella voi aina, kun itsellä on sopiva hetki

“Sovelto Easy tuli Pirkanmaan liiton käyttöön alkuvuodesta 2020, kun selvittelimme Microsoft Teamsin käyttöönottoon liittyvää koulutusta”, kertoo ICT-asiantuntija Jouni Nukkala ja on tyytyväinen silloiseen päätökseen. Sovelto Easy sopii erinomaisesti asiantuntijoiden kiireisiin aikatauluihin: “Näin jälkeenpäin ajateltuna Sovelto Easy -koulutuspalvelun ja O365 Teams -palvelun käyttöönotto tapahtui meillä juuri oikeaan aikaan”, tuumii Nukkala.

Pirkanmaan liitto on 23 kunnan omistama kuntayhtymä. Sovelto Easy on jatkuvaan oppimiseen perustuva koulutuspalvelu, joka soveltuu mainiosti koko organisaation tietotyötaitojen kehittämiseen. Pääsy Easyyn on läpi vuoden, ympäri vuorokauden ja erilaisiin opintokokonaisuuksiin voi tutustua juuri silloin, kun itsellä on opiskeluun parhaiten aikaa.

Nukkalan omat suosikit Easyssa ovat videokirjasto sekä kouluttajien pitämät tietotyön tehotreenit, joissa 60–90 minuutin pituisissa valmentajan vetämissä online-sessioissa otetaan härkää sarvista, yksi aihe kerrallaan. “Olen osallistunut treeneihin OneNote- ja OneDrive-palveluista, Outolookin hallinnasta, Plannerista, saavutettavista asiakirjoista sekä Windows 10:n uusista ominaisuuksista”, kertoo Nukkala.

Kouluttajat ovat olleet todella hyviä ja selkeitä. Myös materiaalit ovat olleet hyvin laadittuja.

Easy on auttanut myös harjaantunutta ICT-alan ihmistä: “Olen oppinut käyttämään O365-palveluita tehokkaammin: esimerkiksi etäkokoustaminen on tullut koulutuspalvelun kautta helpoksi ja aikaa ei mene turhaan säätämiseen”, kertoo Nukkala. Kaiken kaikkiaan Easyn videokirjastossa on yli 70 Teams-videota ja Nukkala kertoo katsoneensa lähes kaikki.

Pirkanmaan liitossa oppiminen on jatkuvaa ja työn ohessa voi oppia aina uusia asioita. Easyn oppisisällöt päivittyvät jatkuvasti ja viikoittain eri ohjelmistoihin tulee uusia ominaisuuksia. Mitä ICT-asiantuntija Jouni Nukkala voisi seuraavaksi oppia Easysta? “Voisin ehkä opiskella seuraavaksi Teamsin ja Excelin uusia ominaisuuksia sekä Power BI:n perusteita.”

Tervetuloa mukaan oppimaan, tehotreenien tai videoiden avulla!

Tutustu Easyyn

Tutustu Sovelto Easyyn, jossa saat yhdellä kuukausimaksulla käyttöösi säännölliset online-tehotreenit livenä kouluttajan vetämänä sekä yli 800 täsmävideon kirjaston itseopiskeluun. Lisäksi Easyn asiantuntijapäivystys auttaa sinua O365-kysymyksissä joka päivä.