Power BI, Power Pivot ja Power Query haltuun neljässä päivässä!

Power BI, Power Pivot ja Power Query haltuun neljässä päivässä!

Power BI -osaajista on tällä hetkellä valtava pula. Power BI on siis kaikkien tiedon mallintamisesta ja raportoinnista kiinnostuneiden huulilla. Se on mullistanut tavan tuottaa erilaisista tietolähteistä raportteja, joiden ulkoasu on tyrmäävä ja käytettävyys helpompaa kuin mikään. Samaan aikaan Excelin sisällä apuohjelmana pyörivä Power Pivot mahdollistaa tietomallien rakentamisen suoraan Excel-tiedostoon. Kummallekin työkalulle on oma tarkoituksensa ja kohderyhmänsä, mutta niitä voidaan käyttää myös rinnakkain.

Tuotetta otetaan käyttöön joka puolella, mutta riittävää osaamista ei kuitenkaan löydy. Moni kokeilee ensin tiedon mallintamista ja raportointia Power BI:llä ja Power Pivotilla omatoimisesti, koska alussa liikkeelle pääsee helposti. Kuitenkin lentävän lähdön jälkeen törmätään nopeasti tilanteeseen, jossa osaamista ja ymmärrystä tarvitaan enemmän eikä pelkällä päättelyllä pärjääkään.

Power BI leiriltä MCSA BI Reporting -sertifioiduksi

Sovelton Power BI -leiriin on koottu neljään päivään kaikki olennainen tieto mitä tarvitset mallintaessasi tietoa Power BI-/Power Pivot-työkaluilla ja tuottaaksesi näyttäviä interaktiivisia raportteja. Power BI -leirillä ei tehdä kompromisseja ajan ja aiheiden suhteen. Teoriaa ehditään käymään riittävästi ja pääset silti tekemään paljon ohjattuja harjoituksia, joiden avulla huomaat oppivasi asioita konkreettisesti. Ja jos kunnianhimoa riittää ja todennettu osaaminen on se mihin pyrit, niin sinua kiinnostaa seuraava: sisältö kattaa kaiken mitä tarvitset valmistautuessasi MCSA: BI Reporting -sertifiointiin.

Aiheeseen liittyvät koulutukset

Lue lisää Power BI -leiristä ja sertifioinnista