Sovelto PRO: Valitse enemmän kuin teknologiakurssi

Kehitä teknologiataitoja edullisemmin ja tehokkaammin

Kehitä teknologia-taitoja edullisemmin, osana kiireistäkin viikkoa

Mitä jos sinulla olisi personal trainer ja oma kuntosali teknologiataitojesi kehittämiseen? Sovelto PRO jäsenenä saat tarvitsemasi teknologiakoulutukset, viikottaiset 1,5h PRO Live -tehotreenit, välineet itseopiskeluun sekä osaavat kouluttajat tueksesi teknologiataitojen kehittämiseen. 

VALITSE ENEMMÄN KUIN YKSITTÄINEN TEKNOLOGIAKOULUTUS

Saat koulutuksen ja oppimistasi tehostavat työkalut

style icon
Opi laajemmin ja syvemmin

Saat useampia kursseja yhden hinnalla ja pääsyn kattavaan itseopiskelukirjastoon.

professionalism
Treenaa osana kiireistäkin viikkoa

PRO jäsenenä saat pääsyn 1,5h PRO Live tehovalmennuksiin uusista teknologioista joka viikko.

coach and expert help icon
Tavoitteellisen turvallista oppimista
Koulutuksissa toteutustakuu sekä kouluttajat ja coach tukenasi aina kun tarvitset.

Valitse enemmän kuin teknologiakurssi

Kehitä teknologiataitoja edullisemmin, osana kiireistäkin viikkoa

Kehitä teknologia-taitoja edullisemmin, osana kiireistäkin viikkoa

Sovelto PRO Skills -jäsenenä saat käyttöösi viikoittaiset 1,5h PRO Live -tehovalmennukset, laajan online koulutuspankin kuratoiduilla resursseilla sekä Learning Coachin tukemaan kehitystavoitteitasi, kun tarvitset. Käytössäsi on myös Sovelton ja yhteistyökumppaneiden sertifioituneet kouluttajat, joilta voit kysyä ja hakea sparrausta, kun jokin asia teknologioissa askarruttaa. Alkaen vain 588€/vuosi.

Sopiiko PRO Skills -palvelu sinulle? Testaa ja voit voittaa vuoden jäsenyyden.

Sovelto PRO ja PRO Skills

Kaikki, mitä tarvitset teknologiataitojen kehittämiseen

Kaksi tapaa jokaisen teknologistin tarpeeseen:

1. PRO Skills – Ota nopeasti haltuun tarvitsemasi teknologiat PRO Live -tehokoulutuksissa, videoina ja kuratoitujen itseopiskelumateriaalien avulla. Käyttössäsi oppimisalusta, yhteisö ja valmentajan jatkuva tuki.  

2. PRO Skills+ Täysi Sovelto PRO jäsenyys – ota kurssi tai useampi täydentämään osaamistasi. PRO Skills palvelun lisäksi Skills+ tarjoaa sinulle yhden valitsemasi kurssin ja PRO vapaan pääsyn täysimittaisille suosituimmille teknologiakursseille, joilla voimassa toteutustakuu. Suoritat vaikka kaikki sertifikaattiin tarvitsemasi kurssit kiinteään hintaan ja valmentajan tuella. Katso PRO-koulutukset »

PRO Skills on kk-maksullinen palvelu, jota voit kokeilla ilmaiseksi kaksi viikkoa (jos peruutat tilauksen tänä aikana, sinua ei laskuteta). PRO Skills+ ja täysi PRO-palvelu kursseineen on vuositilaus.

Kehity ketterämmin kuin puhtaalla verkkokurssilla

Katso video

Täsmäkoulutukset mm. näihin ja lukuisiin muihin avaintekonologioihin sormiesi ulottuvilla, kun liityt PRO Skills yhteisöön.

PRO Skills -palvelun avulla hallitset laajasti teknologioita. Lähde liikkeelle nopeasti, opi työsi ohella kätevissä paloissa ja kokoa itsellesi sopivat opiskelutavat:

• Kehitä tarvitsemiasi teknologiataitoja laaja-alaisesti: hallitse ketterä sovelluskehitys, pilvipalvelut, backend, data & AI ja monet muut osaamisalueet.

 

• 1 – 1,5h online live -valmennukset valmentajan johdolla. Kysy valmentajalta ja ratko pulmat nopeasti!

• Microsoft Fundamentals coaching valmennusohjelmat sisältyvät PRO Skills vuoden jäsenyyteen.

• Valmentajien kuratoimat resurssit, joilla viet oppimisesi käytäntöön: Harjoitukset ja dokumentit valmiiksi pureskeltuina. Verkostossa tukea voit hakea myös muilta ammattilaisilta. 

• Jatkuvasti päivittyvä videokirjasto: Uusimmat teknologiat ja asiantuntijakatsaukset itseopiskeluna työn lomassa. Sovelton webinaarit uusia aiheita ja laajempia näkökulmia tarjoten käytössäsi.

 

PRO Skills -palvelun avulla hallitset laajasti teknologioita, joita tarvitset työssäsi. Lähde liikkeelle nopeasti, opi jatkuvasti työsi ohella kokoamalla itsellesi sopivat opiskelutavat:

• Kehitä tarvitsemiasi teknologiataitoja laaja-alaisesti: hallitse ketterä sovelluskehitys, pilvipalvelut, backend, data & AI ja monet muut osaamisalueet. 

• 1 – 1,5h online live-koulutukset joka viikko valmentajan johdolla. Kysy valmentajalta ja ratko pulmat nopeasti! Katso PRO Live -tehokoulutukset »

• Valmentajien kuratoimat resurssit, joilla viet oppimisesi käytäntöön: Harjoitukset ja dokumentit valmiiksi pureskeltuina

• Jatkuvasti päivittyvä videokirjasto: Uusimmat teknologiat ja asiantuntijakatsaukset itseopiskeluna työn lomassa

• Sovelton webinaarit uusia aiheita ja laajempia näkökulmia tarjoten käytössäsi sekä verkostossa tukea myös muilta ammattilaisilta. 

Jopa 200 koulutusta vuodessa

PRO Live -koulutukset IT-ammattilaisille

Jopa 200 valmennusta vuodessa

Sovelto PRO pitää sisällään säännölliset live-koulutukset huippukouluttajien vetämänä

Saat pääsyn kouluttajan vetämiin PRO Live -koulutuksiin. Näissä 1,5 tunnin mittaisissa tehokoulutuksissa käydään läpi laajasti eri teknologia-aiheita. Pääset nopeasti liikkeelle uuden asian kanssa, voit kysyä kouluttajalta ja lisäksi saat mukaasi myös lisämateriaaleja. Nauhoitteet ovat luonnollisesti käytössäsi myös jälkikäteen.

Katso PRO Live -tehokoulutukset »

UUTTA! PRO Skillsissä nyt Microsoft Fundamentals Coaching -ohjelmat!

Ota Learning Coachin tuella pilviteknologioiden perusteet haltuun.

Opi Microsoft Fundamentals ohjelmat tässä itseopiskelua ja online coachausta yhdistelevässä tehokkaassa valmennuksessa, jonka avulla voit tähdätä myös sertifioitumiseen. Henkilökohtaisena tukenasi on tsemppaava Learning Coach.

Saat PRO Skills vuosijäsenyydellä kaikki Microsoft Fundamentals -valmennusohjelmat käyttöösi.

Ilmoittaudu coaching ohjelmiin suoraan PRO Skills-palvelussa, mikäli olet jo jäsen.

Sovelto PRO-jäsenyys

Laajenna PRO Skills tarvitsemiisi kursseihin!

Sovelto PROn avulla saat pääsyn jopa 50 Sovelton koulutukseen ja suoritat sertifiointiin tarvitsemasi koulutukset kiinteään yhteen hintaan 390€/kk – 4680€/vuosi, joka sisältää PRO-kurssit. Skills+ -palveluun saat valita mukaan yhden haluamasi kurssin.

• Kaikki PRO Skills palvelusta: saat palvelun käyttöösi.

• Pääsy kaikille “Sovelto PRO” -merkityille täysimittaisille 1–5 päivän kestoisille kursseille. Kursseilla on voimassa myös Sovelto PRO -toteutustakuu. PRO asiakkaana kurssiasi ei peruta.

• Valmentaja tukenasi, kun häntä tarvitset. Varaa 1-on-1 valmennus valmentajasi kanssa ja tee oma oppimissuunnitelmasi.

• Sertifioidu kustannustehokkaasti – aikatauluta ja suorita useita kursseja, vaikka kaikki sertifiointiin vaadittavat kurssit yhdellä kiinteällä hinnalla, jonka maksaisit normaalisti yhdestä perinteisestä kurssista.

Sovelto PRO yli 100 kurssia yhden hinnalla

Täyden Sovelto PRO -vuosijäsenyyden avulla syvennät teknologiaosaamistasi merkittävästi ja sertifioidut yhdellä kuukausimaksulla. Skills+ -palveluun saat valita mukaan yhden haluamasi kurssin.

• Kaikki PRO Skills palvelusta: saat palvelun käyttöösi.

• Pääsy kaikille “Sovelto PRO” -merkityille täysimittaisille 1–5 päivän kestoisille kursseille. Kursseilla on voimassa myös Sovelto PRO toteutustakuu. PRO asiakkaana kurssiasi ei peruta. Skills+ -palveluun sisältyy yksi haluamasi kurssi. Katso PRO-kurssit »

• Valmentaja tukenasi, kun häntä tarvitset. Varaa 1-on-1 valmennus valmentajasi kanssa ja tee oma oppimissuunnitelmasi.

• Sertifioidu kustannustehokkaasti – aikatauluta ja suorita useita kursseja, vaikka kaikki sertifiointiin vaadittavat kurssit yhdellä kiinteällä hinnalla, jonka maksaisit normaalisti yhdestä perinteisestä kurssista. Jos tarve on vain yhdelle kurssille – valitse Skills+ -palvelu.

PRO Skills

Ei sitoutumista - kokeile 14 päivää maksutta
49 kuukaudessa (12 kk yhteensä 588€)
 • Kokeile täysin maksutta 14 päivää
 • Osallistu vapaasti mm. Microsoft Fundamentals coaching valmennuksiin
 • Pääsy PRO Skills -oppimisyhteisöön
 • Katso sopivan lyhyitä PRO Live -tallenteita tai osallistu -valmennuksiin
Aloita nyt

Sovelto PRO

Pääsy kaikille Sovelton teknologiakursseille
390 kuukaudessa (12kk yhteensä 4680€)
 • Kaikki PRO Skills -palvelusta
 • Jopa 50 täysimittaista teknologiakurssia yhden hinnalla
 • Tuki sertifiointeihin valmistautuessa
 • Learning Coachin ja valmentajan tuki
Kattavin
Sovelto PRO

  Lunasta pääsy näihin ja jopa 50 muuhun valmennukseen

  Saat käyttöösi kaikki Sovelto PRO -merkityt teknologiakoulutukset, valmentajatiimin ja PRO Live -tehovalmennukset noin yhden täysimittaisen intensiivikurssin hinnalla.
   
  Ota haltuusi teknologiat ja syvennä osaamistasi:
  • AI
  • Azure
  • C#
  • Data Science
  • DevOps
  • ja monissa muissa taidoissa..
  Online
  PRO-käyttäjille 0 €
  Opi Azuren AI -ja Machine Learning -palveluiden perusteet.
  Suosittu
  Alkaa pian
  Online
  PRO-käyttäjille 0 €
  Ethän jätä infra-osaamistasi konesaliin - olisiko aika päivittää infra-osaamisesi Azureen? Tällä intensiivisellä kurssilla teet sen tehokkaasti. Azure administrator -koulutuksessa keskitytään Azuren käyttöönottoon, hallintaan, seurantaan ja vianselvitykseen. "Sisältö esimerkkeineen kattava ja vetäjän asiantuntemus erinomainen." -Petri Kukko
  Suosittu
  Online
  PRO-käyttäjille 0 €
  Ota DevOps syvällisesti haltuun - teoriassa ja käytännössä. Tässä koulutuksessa käsitellään sekä teoria että konkreettisesti rakennetaan toimiva DevOps prosessi. Kurssi valmentaa sinut testiin Exam AZ-400: Microsoft Azure DevOps Solutions.
  Suosittu
  Online
  PRO-käyttäjille 0 €
  Kuinka varmistat, että ylläpitämäsi Azure-ympäristö on tietoturvallinen? Entä millä toiminnoilla vastaat erilaisiin haasteisiin ja kuinka kyseiset toiminnot kannattaa toteuttaa? Kurssin hintaan sisältyy 12kk jäsenyys Sovelto PROSkills -palveluun, jolla pidät yllä ja kehität jatkuvasti teknologiaosaamistasi.
  Active Directoryn pilviversion, Azure Active Directoryn, osaaminen muuttuu jatkuvasti tärkeämmäksi. Eihän osaamisesi ole jäänyt omaan konesaliin?
  Suosittu
  Online
  PRO-käyttäjille 0 €
  Täysin uudistettu Power BI -kurssi! Tällä kurssilla opitaan Power BI:n käyttö 13 moduulin avulla alusta loppuun saakka.

  Näitä taitoja kehität Sovelto PROlla ja Skills+ -palvelulla

  Saat käyttöösi valmentajatiimin, PRO Live -koulutukset ja pääsyn jopa 50 valmennukseen vain 1 perinteisen kurssin hinnalla. PRO Skills+ -palveluun voit valita vapaasi yhden kursseista.

  Esimerkkejä Sovelto PRO osaamisalueista, joilla on voimassa toteutumistakuu. Palvelun tilaajana saat pääsyn kaikille merkityille teknologiakoulutuksiin ja kehität esim. GraphQL, AWS, Kubernetes ja TypeScript taitojasi, ketterästi. Uusia PRO-toteutuksia aikataulutetaan jatkuvasti – katso alta aikataulussa jo olevat kurssitoteutukset. 

  Opi tehostamaan työtästi ja ylläpitoa PowerShellin avulla. Kurssin jälkeen tiedät mm., miten omilla funktioilla voi tehostaa ylläpitoa ja tarvittaessa ottaa niihin .NET -toimintoja tai REST-kutsuja. Kurssi sopii IT-ammattilaisille, jotka haluavat nostaa huomattavasti automaation astetta ja tuottavuutta syvemmällä PowerShell osaamisella. "Materiaali oli hyvää, labrat olivat todella hyviä ja etätyöpöytä ratkaisu labroja varten oli erinomainen."  - Samuli Laamanen
  Opi käyttämään Configuration Manager Current Branch -ohjelmistoa laaja-alaisesti erilaisiin ylläpitotehtäviin, kuten
  • Keräämään ja jalostamaan inventaariodataa
  • Asentamaan ja ylläpitämään sovelluksia
  • Päivittämään Windows työasemia ja palvelimia keskitetysti
  • Tekemään automatisoitua käyttöjärjestelmän / koneimagen asennuksia.
  "Tästä sai hyvin paljon asiaa ja ymmärrystä, kuinka SCCM toimii ja mitä kaikkea sillä voikaan tehdä.” - Sami Rönkä
  Online
  PRO-käyttäjille 0 €
  Opi Azuren AI -ja Machine Learning -palveluiden perusteet.
  Online
  PRO-käyttäjille 0 €
  Tiedätkö mitä nykypäivän APIt ovat ja miten ne tulisi suunnitella ja millaisia toteutusvaihtoehtoja on? Tämä päivän mittainen koulutus antaa hyvän yleiskuvan siitä, mitä ovat nykypäivän REST API:t, hyvän API:n suunnitteluperiaatteet ja eri toteutusteknologiat.
  -
  PRO-käyttäjille 0 €
  Kurssi painottuu .NET Framework:n, .NET Coren ja C#-kielen oleellisimpiin piirteisiin joita käytetään kaikessa C#/Framework/Core-kehityksessä. Tiiviissä paketissa kaikki oleellinen!
  Take your Red Hat Ansible Automation skills to the next level and manage automation at scale
  Opi kuinka teet modernia koneoppimista Azuressa Machine Learning Designerilla (ilman koodia) ja Jupyter Notebookeilla!
  -
  PRO-käyttäjille 0 €
  Onko tarkoitus tehdä Web front end -kehitystä Reactilla, käyttäen backendiä? Jos sinulla on tarkoitus perehtyä Reactiin oikeasti ja aloittaa kehittäminen sillä, tule mukaan kurssille nyt!
  Sovelto PRO valmistaa sertiofiointeihin – 50 koulutusta nyt jopa 2 koulutuksen hinnalla

  PRO-toteutustakuu

  Sovelto PRO -leimalla merkityt kurssit toteutetaan varmasti – takuulla ilmoitettuna ajankohtana PRO-asiakkaille. PROna voit siis huoletta ilmoittautua mukaan ja valmistautua kurssille!

  Sovelto PROn asiakkaat kertovat

  Kehitämme palvelua jatkuvasti yhdessä tyytyväisten asiakkaidemme kanssa. Liity mukaan joukkoomme kehittämään tehokkaampia tapoja työskennellä etänä ja yhdessä!

  Varaa PRO esittely

  Olet vain 10 sekunnin päässä maksuttoman asiantuntijaesittelyn varaamisesta. 

  Sovelto PROn asiakkaat kertovat

  Kehitämme palvelua jatkuvasti yhdessä tyytyväisten asiakkaidemme kanssa. Liity mukaan joukkoomme kehittämään tehokkaampia tapoja työskennellä etänä ja yhdessä!

  Haetko ratkaisua tiimillesi?

  Pyydä räätälöity tarjous tiimillesi

  Haetko ratkaisua tiimillesi?

  Pyydä räätälöity tarjous tiimillesi

  Rakenna jatkuvasti kehittyvän osaamisen kulttuuri tiimiisi ja ylitä tavoitteesi.

  Soveltolla on avainlipun käyttöoikeus

  Avainlippu-merkki

  Avainlippu-alkuperämerkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun.

  Sovelto on suomalainen vuonna 1999 perustettu valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys.

  Kaikki Avainlippu-tuotteet ja -palvelut voit katsoa Sinivalkoinenvalinta.fi -palvelusta.