95Excel-ratkaisu helpottaa työtä

John Björkbom otti yhteyttä Excel-ongelmaan liittyen. Tapaamisessa Sovelton asiantuntijan kanssa todettiin, että tuotetietoja ja kuvia sisältävien Excel-taulukoiden käyttöä kannattaa jatkaa, mutta kehittää tiedostoja ja toimintatapoja.

Ratkaisu

Pitkään käytössä olleen Excel-työkirjan rakennetta kehitettiin ja siihen lisättiin toiminnallisuutta VBA-makroilla. Makrojen avulla voi esimerkiksi lisätä tuoteriville tuotteen kuvan, jolloin makro sovittaa kuvan taulukkoon oikeaan kokoon ja varmistaa kuvan pysymisen oikealla paikallaan.

 

”Meille on ollut suuri apu Sovelton osaavasta ammattitaidosta ja kehitystyö jatkuu edelleen. Nykyinen projektilaskentataulukkomme on nopeutunut ja virheiden mahdollisuus on pienentynyt huomattavasti. Olemme saaneet myös visuaalista ilmettä lisättyä kaavamaiseen laskentaan, mikä helpottaa työtämme mm. sisustusarkkitehtien kanssa.” – John Björkbom, CEO

 

T. R. Björkbom-Trading Oy on 1988 perustettu perheyritys, joka tuo maahan astioita, baaritarvikkeita sekä Monin-makusiirappeja sekä erilaisia koneita. TRB on myös merkittävä tekstiilien ja kalusteiden maahantuoja. Asiakkaina yrityksellä ovat mm. arkkitehtitoimistot, tukkuliikkeet, ravintolat sekä ketjuostajat elintarvikepuolella. Vuonna 1988 perustetun perheyrityksen toiminnasta vastaavat toisessa sukupolvessa John ja Christian Björkbom. Tervetuloa palveltavaksi henkilökohtaisesti!

 

trb