Sovelto kouluttaa ICT-alan jokaisen asiantuntijan

IT-asiantuntijan roolissa ei enää riitä, että olet guru omalla erityisalueellasi. Kommunikaatio, itsensä johtaminen, ajanhallinta ja tiiminjohtamistaidot, alan yleisen kehityksen uudet tuulet, teknologian roolin ymmärrys liiketoiminnan kannalta – siinä muutamia modernin asiantuntijan vaatimuksia.

Sovelto on kouluttanut ICT-asiantuntijoita jo 20 vuoden ajan. Valjasta kokemuksemme omaan käyttöösi – saat varmasti asiantuntevaa ohjausta ja saavutat tavoitteesi.

”Parasta koulutuksessa oli erittäin rautainen asiantuntemus ja kurssin pitäjän selvä innostus asiaan. Hyviä käytännön esimerkkejä esitettiin, mistä oikeasti omassa työssäkin voi olla hyötyä.“
Sami Summanen
Senior ICT Specialist, Patria Finance Oyj 

Teknologiakumppanimme

AWS partner logo

Sovelto on APN Training Partner, eli valtuutettu Amazon Web Services -koulutuskumppani. Lisäksi testikeskuksessamme voi suorittaa myös AWS-sertifiointitestejä Kryterion-testijärjestelmällä.

AWS-koulutukset » I AWS-ratkaisut »

Microsoft Partner

Sovelto on Microsoft-koulutuskumppani ja meiltä löytyy runsaasti erilaisia Microsoftin teknologioihin ja tuotteisiin liittyviä koulutuksia. Kohderyhminä ovat ICT-ammattilaiset ja ohjelmistokehittäjät sekä tietotyöläiset.

Microsoft-koulutukset » I Microsoft-ratkaisut (Azure) » I Microsoft-ratkaisut (M365) »

SUSE logo

Sovelto on SUSE:n virallinen koulutuskumppani Suomessa. SUSE Linux Enterprise on SUSE:n kehittämä kaupallinen versio, josta on edelleen erilliset SUSE Linux Enterprise Desktop- ja SUSE Linux Enterprise Server -versiot. Saat Sovelton kautta kaikki SUSE-koulutukset.

SUSE-koulutukset » I SUSE-ratkaisut »

VMware partner

Sovelto on VMwaren virallinen koulutuskeskus (VATC – VMware Authorized Training Center) sekä maailman ainoa paikka, josta saat virallisia VMware-koulutuksia suomeksi. Sovelton VMware vSphere koulutuksista vastaa Pertti Pellonpoika, joka toiminut VMwaren virallisena kouluttajana (VCI) jo toistakymmentä vuotta ja omaa kaikki tenttimällä saavutettavissa olevat VMware vSphere -sertifioinnit (ml. VCIX, VCAP).

VMware-koulutukset » I VMware-ratkaisut »

Osoita osaamisesi sertifioitumalla

Sovelton valtuutettu Testikeskus tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet suorittaa useita eri testejä ja sertifiointeja työelämän tarpeisiin.

Sovelto Testikeskus on virallinen Pearson VUE-, Red Hat- ja PSI (AWS) -testikeskus. Meillä voit suorittaa testejä näiden testitarjoajien kaikilta päämiehiltä, joita ovat mm. Microsoft, Amazon, Cisco, Citrix, EPI, Fortinet, HPE, IBM, Linux, Oracle, Red Hat, VMware ja lukuisat muut.

TUTUSTU TESTIKESKUKSEEN»

 

 

Muu tarjontamme ICT-asiantuntijoille

Ketterä, skaalautuva ja edistyksellinen Azure muuttuu jatkuvasti vastaten nyt tehokkaammin työelämän todellisia rooleja. Mittaa tasosi ja löydä roolisi pilvipalveluiden mestarina. Ota kurssi kohti Azurea »

 

Hae mukaan data-analytiikka koulutusohjelmaan

Kiihdytä suorituskykyäsi datalla. Tule mukaan Sovelton analytiikka ja tietokantakoulutuksiin ja ota data haltuusi. Anaytiikkakoulutukset »

Scrum kurssit Sovelto -banneri

DevOps, Scrum, Lean IT, SAFe ja muut agile-menetelmät ja toimintatavat ovat liiketoiminnan ja ohjelmistokehityksen tätä päivää. Hanki tarvittava osaaminen itsellesi tai tiimillesi Sovelton koulutuksista! Ketterät menetelmät »