Azure – ota paikkasi pilvipalveluiden mestarina

Microsoft julkaisi heinäkuussa Inspire-tapahtuman yhteydessä tekevänsä muutoksia sertifiointeihin. Syyskuussa järjestetyssä Ignite-tapahtumassa Microsoft kertoi, että muutos tulee tarkoittamaan entistä tarkempia roolipohjaisia koulutuksia ja sertifiointeja. Sertifiointipolut vastaavat nyt paremmin todellisia työelämän tilanteita, ja auttavat Azure-asiantuntijoita keskittymään itselle sopivimpaan oppimispolkuun.

Sertifikaatti on vakuuttava laatumerkki osaamisestasi, jonka avulla voit myydä asiantuntijuuttasi, ylentyä uusiin tehtäviin ja voittaa asiakkuuksia. Blogissamme avasimme 7 tärkeintä syytä sertifioitua, joilla perustelet investoinnin sertifikaattiin.

Tarjous 500 nopeimmalle: Mittaa tasosi, ja löydä roolisi muuttuvassa Azure-maailmassa – Lunasta 85€ harjoitustesti ilmaiseksi koodilla: azureupdate täältä.

 

Koulutus- ja sertifioitumispolku on saatavilla roolipohjaisesti seuraavista kokonaisuuksista:

Azure Administrator »

Azure Solutions Architect »

Azure Developer (tulossa) »

Azure DevOps Engineer (tulossa)

Koulutukset ovat pääosin päivän mittaisia Microsoftin suosituksen mukaisesti. Joissain poluissa on myös puolen päivän kokonaisuuksia. Voit siis valita esimerkiksi juuri tärkeimmän alueen luokkakoulutukseen ja käydä itseopiskeluna läpi paremmin hallitsemiasi asioita. Sovelto Intensive koulutuksiin voit osallistua myös verkon kautta, jos et pääse Helsinkiin asti koulutuspäivänä.

Tulevaisuuden pilviasiantuntijan taidot ovat nyt kätesi ulottuvilla. Sovelton Azure -valmennukset johdattavat sinut pilvipalvelun mestariksi. Valmennuksissamme saat syvällisen teknologiaymmärryksen lisäksi supervoimat myös konsultointi- ja myyntityöhön.

Microsoft Azure on tämän hetken nopeimmin kasvava pilvipalvelu, jonka mestareille on tilaa työmarkkinoilla. Ota paikkasi digitalisaation sanansaattajana! Katso yläpuolelta tarkempi kurssitarjonta haluamasi roolin perusteella.


En tiedä rooliani – Mistä liikkeelle?

Etkö tiedä mikä rooli olisi sinulle sopiva? Mittaa Azure-osaamisesi Microsoft harjoitustestillä – Tarjoamme 500 nopeimmalle harjoitustestin ilmaiseksi koodilla ”azureupdate.”

Mittaa tasosi ja löydä roolisi Microsoft harjoitustestillä »


Siirtyminen vanhasta uuteen – Transition exams

Transition examit eli suomeksi siirtymätestit on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat osoittaneet taitonsa läpäisemällä 31.12.2018 vanhentuvat Azure 70-532, 70-533 ja 70-535 testit. Siirtymätestit kattavat sellaisen uuden sisällön mitä ei ole käsitelty tarpeeksi aiemmin ja joka on todennäköisesti muuttunut sen jälkeen, kun alkuperäinen testi on tehty. Tämä tarkoittaa siirtymätestin osalta sitä, että se tulee keskittymään tarkemmin roolin vaatimiin tärkeimpiin tehtäviin.

Lue lisää siirtymätesteistä blogistamme »
Tilaa edullinen siirtymätestipakettimme »

Hyödynnä Azure-testien Exam Replay -tarjous

Aiotko suorittaa Azureen liittyviä Microsoftin testejä? Haluatko eroon pahimmasta jännityksestä ja läpäisypaineesta?

Suosittelemme sinulle Exam Replay -kampanjapaketteja. Mikäli et onnistu ensimmäisellä kerralla pääsemään läpi, voit tulla uusintayritykseen ilman erillistä veloitusta. Halutessasi voit ottaa pakettiin mukaan vielä harjoitustestin, jonka kysymykset muistuttavat varsinaisen testin kysymyksiä. Näin saat hyvän tuntuman siihen, mitä testissä vaaditaan.

Tarjolla on kaksi edullista pakettia: harjoitustestillä ja ilman. Harjoitustesti on käytössäsi 30 vrk rekisteröinnistä.

Pakettien hinnat:

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%.

Exam_detail1Exam Replay 280 € -paketti:

Testi
Yksi uusintayritys
Hallinnointikulut

ExamReplay2Exam Replay + harjoitustesti 320 € -paketti:
Harjoitustesti
Testi
Yksi uusintayritys
Hallinnointikulut

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja tilaa!

Testikeskuksemme iloiset palveluneuvojat auttavat kaikissa testeihin liittyvissä asioissa. Kysy lisää Exam Replay -kampanjasta ja tilaa omasi:

  • sähköpostilla testit@sovelto.fi
  • puhelimitse +358 40 848 7898

 

Sovelto Microsoft 365

Sovelto Microsoft 365

Sovelto Microsoft 365