Ota paikkasi pilvipalveluiden mestarina

Tulevaisuuden pilviasiantuntijan taidot ovat nyt kätesi ulottuvilla. Sovelton Azure -valmennukset johdattavat sinut pilvipalvelun mestariksi. Valmennuksissamme saat syvällisen teknologiaymmärryksen lisäksi supervoimat myös konsultointi- ja myyntityöhön.

Microsoft Azure on tämän hetken nopeimmin kasvava pilvipalvelu, jonka mestareille on tilaa työmarkkinoilla. Ota paikkasi digitalisaation sanansaattajana!

Tutustu Azure-kampanjaamme >>

Hyödynnä Azure-testien Exam Replay -tarjous

Aiotko suorittaa Azureen liittyviä Microsoftin testejä? Haluatko eroon pahimmasta jännityksestä ja läpäisypaineesta? Suosittelemme sinulle Exam Replay -kampanjapaketteja. Mikäli et onnistu ensimmäisellä kerralla pääsemään läpi, voit tulla uusintayritykseen ilman erillistä veloitusta. Halutessasi voit ottaa pakettiin mukaan vielä harjoitustestin, jonka kysymykset muistuttavat varsinaisen testin kysymyksiä. Näin saat hyvän tuntuman siihen, mitä testissä vaaditaan.

Tarjolla on kaksi edullista pakettia: harjoitustestillä ja ilman. Nämä kampanjavoucherit ovat voimassa 30.6.2018 asti, johon mennessä testi ja mahdollinen uusinta on suoritettava. Harjoitustesti on käytössäsi 30 vrk rekisteröinnistä.

Tarjous on voimassa seuraaville testeille

Exam 70-532: Developing Microsoft Azure Solutions
Exam 70-533: Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions
Exam 70-534: Architecting Microsoft Azure Solutions
Exam 70-473: Designing and Implementing Cloud Data Platform Solutions
Exam 70-475: Designing and Implementing Big Data Analytics Solutions
Exam 70-487: Developing Microsoft Azure and Web Services
Exam 70-774: Perform Cloud Data Science with Azure Machine Learning
Exam 70-775: Perform Data Engineering on Microsoft Azure HDInsight

Pakettien hinnat

Exam_detail1Exam Replay 210 € -paketti, johon sisältyy

Testi
Yksi uusintayritys
Hallinnointikulut

 

ExamReplay2Exam Replay + harjoitustesti 235 € -paketti, johon sisältyy

Harjoitustesti
Testi
Yksi uusintayritys
Hallinnointikulut

 

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja tilaa!

Testikeskuksemme iloiset palveluneuvojat auttavat kaikissa testeihin liittyvissä asioissa. Kysy lisää Exam Replay -kampanjasta ja tilaa omasi:

  • sähköpostilla testit@sovelto.fi
  • puhelimitse +358 40 848 7898

Sovelton Azure-valmennukset

Sovelton Azure-valmennukset mahdollistavat asiantuntijan osaamisen muutoksen vastaamaan tulevaisuuden tarpeita.

Monipuolista opiskelua

  • ajankohtaiset Azure-aiheet ja teknologiat
  • itseopiskelun vapaus virtuaalivalmennusympäristössä tai lähiopetus luokassa
  • konkreettisena tavoitteena Azure-sertifiointi, jolla todistat osaamisesi
  • käytännönläheiset harjoitustyöt.
Valitse valmennuksissa oma tapasi opiskella, varmistat oman markkinaosuutesi!

Tutustu Azure-koulutuksiimme >>

 

Opiskelun monet muodot

Me tiedämme, että uuden oppiminen on aina haastavaa ja aikaa vievää. Tiedämme myös sen, että toiset meistä oppivat parhaiten toisten kanssa ja toiset itsenäisesti treenaten. Olemme koonneet sinulle valmiiksi erilaisia vaihtoehtoja, joten sinun tarvitsee vain valita omalle oppimistyylillesi sopiva ja ryhtyä hommiin. Azure-sertifiointi toimii hyvänä tavoitteena ja motivointina opiskelullesi.

Lähiopetus

Irrottaudu työpaikan arjesta ja tule meille kurssille, jossa saat rauhassa keskittyä opiskeltavaan aiheeseen kouluttajan johdolla. Kurssilla tapaat samojen haasteiden parissa toimivia henkilöitä muista organisaatioista ja solmit kenties hyödyllisiä kontakteja. Eikä sovi unohtaa yhteisten lounas- ja kahvitaukojen piristävää vaikutusta!

Itseopiskelu MOD (MOC On-Demand) -kurssilla

Microsoftin MOD-kurssi mahdollistaa opiskelun omaan tahtiin silloin kun sinulle sopii. MOD-kurssi on käytettävissä 90 pv aktivoinnista ja voit opiskella koko kurssin kerralla tai vaikka moduuli kerrallaan silloin kun haluat – siellä missä haluat. MOD-kurssi koostuu videoluennoista, labraharjoituksista ja moduulikohtaisista osaamista mittaavista testeistä. MOD-kurssin lisäksi saat saman aiheen DMOC-materiaalin, joka jää käyttöösi e-kirjana senkin jälkeen, kun MOD-kurssin voimassaoloaika on päättynyt.

Azure Akatemia -valmennusohjelma

Azure on laaja kokonaisuus. Teknologian tunteminen esim. arkkitehdin roolissa vaatii runsaasti opiskelua ja aikaa. Olemme suunnitelleet avuksesi valmennusohjelman, jonka läpikäytyäsi tiedät — ja muutkin tietävät — että osaat Azuren. Akatemia kestää 4-6 kk ja edellyttää sinulta noin 10 h viikoittaista opiskelua. Akatemiassa opiskelet pääosin itsenäisesti, mutta harjoitustyöt ja virtuaaliset klinikkasessiot kouluttajan kanssa auttavat sinua matkalla osaavaksi ja sertifioiduksi Azure-arkkitehdiksi.

Azure Skills Initiative

Microsoft tarjoaa mahdollisuuden opiskella Azurea veloituksettomilla MOOC (Massive Open Online Course) -kursseilla. Löydät Azuren MOOC kursseja SoveltoX-virtuaalioppimisympäristöstä. Tilaa Azure-sertifiointipaketti ja valmistaudu testiin päivittämällä Azure-osaamistasi itsenäisesti. Huomaathan, että SoveltoX-kurssit eivät suoraan vastaa sertifiointivaatimuksiin, mutta jos olet kokenut tekijä, pärjäät varmasti.