Ketterää ohjelmistokehitystä

DevOps -menetelmillä ja toimintatavoilla tuot ketterän kehityksen hyödyt osaksi ohjelmistokehitystä parantamalla yhteistyötä sovelluskehittäjien sekä tuotannosta ja ylläpidosta vastaavien järjestelmäasiantuntijoiden välillä. DevOps mahdollistaa kehitys- ja tuotantoprosessien tehokkaan toteuttamisen automatisoidusti ja parantaa organisaation kykyä kehittää ideasta toimiva, tuotannossa oleva ohjelmistotuote tai -palvelu. DevOpsissa ei ole kyse vain uusista työkaluista ja automatisoiduista totutuksista, vaan se muuttaa perusteellisesti sen, miten organisoidumme tuottamaan palvelukeskeisiä IT-ratkaisuja!

DevOps-kursseilla opit ketteriä menetelmiä käytännönläheisesti

DevOps-kursseilla rakennat itsellesi syvän osaamisen ja saat kattavat tiedot DevOps-menetelmistä ja niiden käytännön sovelluksista. Murramme myytit ja uskomukset, ja varustamme sinut vahvalla osaamisella, jota tarvitset tehdäksesi optimaalisia ratkaisuja oman organisaatiosi ja asiakkaidesi parhaaksi. DevOps-koulutukset luovat valmiudet kehittää ohjelmistotuotteita ja -palveluita nopeasti ja ketterästi toimintatavoilla, jotka syventävät yhteistyötä, viestintää ja integraatiota ohjelmistokehittäjien ja järjestelmäasiantuntijoiden välillä. Kursseilta saat valmiudet soveltaa DevOps-menetelmiä aina ohjelmistokehityksestä testaukseen, käyttöönottoon ja käyttötukeen. Kurssit ovat niin käytännönläheisiä, että voit välittömästi viedä oppimasi näkökulmat ja taidot käytäntöön omissa projekteissasi.

Katso DevOps -koulutukset

DevOpsin hyödyt käyttöön oikealla osaamisella

Saat DevOpsin ketterien menetelmien hyödyt käyttöön tasapainottamalla viisi DevOpsiin keskeisesti vaikuttavaa voimaa: organisaation, flown, suorituskyvyn, asenteen ja automaation. DevOpsissa myös tiimin suunnittelu, rakentaminen ja integrointi on kriittisen tärkeää korkean suorituskyvyn mahdollistamiseksi. DevOps Fundamentals -kurssi pohjautuu kansainvälisen DevOps-järjetön DASAn (DevOps Agile Skills Association) kompetenssimalliin, jossa tunnistetaan 8 keskeistä osaamisaluetta ja 4 keskeistä taitoa, jotka tarvitaan onnistuneeseen DevOps-tiimin toimintaan.


Kuuntele Soveltoradion jakso: DevOps – lyhyestä putkesta tuloksia nopeasti »
Jari Kotolan haastattelema Kari Kakkonen esittelee DevOpsin hyötyjä
Jari Kotolan (vas.) haastattelema Kari Kakkonen esittelee DevOpsin hyötyjä.

Vihdoinkin joku kertoo ymmärrettävästi puolessa tunnissa mistä on kyse DevOpsissa! Tämän kunnian ottaa Knowit Oy:n Kari Kakkonen ansiokkaasti selittämällä DevOpsin olemuksen, taustat ja liitännäiset käsitteet. Jakson myötä selviää mitä hyötyä DevOpsista on organisaatiolle ja mitä se tarkoittaa yksilön näkökulmasta.