Kurssi kohti Azurea

 Nouse pilvipalveluiden mestariksi

Hallitse Azure vahvemmin

Löydä paikkasi pilvipalveluiden mestarina Sovelton ja Microsoftin roolipohjaisilla, tietyille osaajaprofiileille sovitetuilla koulutuspoluilla tai aloita matkasi Azure Fundamentalsista ja kehity mestariksi joustavilla täsmävalmennuksillamme. Kaikkiin Soveltolla pidettäviin avoimiin Azure-koulutuksiin sisältyy maksuton MeasureUp -harjoitustesti. 

 Nouse pilvipalveluiden mestariksi

Kurssi kohti Azurea

Ketterä, skaalautuva ja edistyksellinen Azure muuttuu jatkuvasti vastaten nyt tehokkaammin työelämän todellisia rooleja. Löydä roolisi pilvipalveluiden mestarina Microsoftin roolipohjaisilla, juuri tietylle osaajalle, räätälöidyllä koulutuksella. Kehity mestariksi Sovelton valmennuksilla. 

Kaikkiin Soveltolla pidettäviin avoimiin Azure-kursseihin sisältyy maksuton MeasureUp -harjoitustesti. 

Lataa maksuton
Azure-valmennus

Aloita matkasi kohti pilvipalvelujen mestaruutta ja kokeile uutta tapaa oppia.

Kokeile maksutta uutta PRO Live valmennusta lataamalla valitsemasi Azure-valmennus käyttöösi. PRO Live valmennukset ovat tehokkaita 1,5h mittaisia valmennuksia teknologioiden uusimpiin kehityssuuntiin, joihin pääset mukaan viikottain Sovelto PRO Skills -palvelussa.

Mika Seitsonen: Miksi Azure-valmennus kannattaa? 

Lataa maksuton Azure-valmennus

Aloita matkasi kohti pilvipalvelujen mestaruutta ja kokeile uutta tapaa oppia.

Kokeile maksutta uutta PRO Live valmennusta lataamalla valitsemasi Azure-valmennus käyttöösi. PRO Live valmennukset ovat tehokkaita 1,5h mittaisia valmennuksia teknologioiden uusimpiin kehityssuuntiin, joihin pääset mukaan viikottain Sovelto PRO Skills -palvelussa.

AZ-900 Azure Fundamentals

Aloita muutos tänään – ota Azure haltuusi. Tällä kurssilla ei ole esitietovaatimuksia. Se on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia lisää Microsoft Azuresta. Tule mukaan ja valmistaudu sertifioitumaan Azureen. Sovelton kurssit pidetään suomenkielisinä – halutessasi kurssi voidaan pitää myös englanniksi.

Syvennä Azure-osaamistasi roolipohjaisesti

Microsoftin pilvipalvelut ovat osa nykypäivän liiketoimintaa, mahdollistaen modernien pilviarkkitehtuurien luomisen, ylläpidon ja kehittämisen. Nyt Azure-osaajien sertifionti- ja koulutuspolut vastaavat tarkemmin työelämän eri roolien tarpeita. Aloita valitsemalla sopiva polku ja syvennä osaamistasi juuri siellä missä tarvitset.

Azure Fundamentals

Luo pohja Azure osaamisellesi perustietojen sertifikaatilla, ilman esitietovaatimuksia.

Azure Administrator

Operoi, monitoroi ja ylläpidä pilviratkaisuja Microsoft Azurella.

Azure Solution Architect

Suunnittele liiketoiminnan tarpeita ratkovia pilviratkaisuja.

Azure Developer

Luo, testaa ja julkaise applikaatioita Azuren palveluita hyödyntäen.

Azure DevOps Engineer

Syvennä taitojasi, johtaen tiimejä ja luoden DevOps-strategioita. Uusi kurssi! 

Azure Security Engineer

Turvaa Azure ympäristö ja varmista oikeantasoinen tietoturva.

AI ja Data Platform – Pysy aallonharjalla

Selvitä ensimmäisenä millaisen urapolun uudet Microsoft Azure AI- ja Data Platform -roolit, sertifiointi- ja koulutuspolut mahdollistavat. Jos roolia ei ole vielä tarjolla, selvitä aikataulu liittymällä Sovelton sisäpiiriin ja tilaamalla uusimman tiedon Azure-kouluttajakirjeenä. 

Katso Pekka Korhosen puolituntinen webinaari Data Platform ja AI-rooleista.

Azure
AI Engineer

Hyödynnä Azuren kognitiivisia palveluita, koneoppimista ja tekoälyratkaisuja.

Azure Data
Scientist

Havainnollista, seulo ja rakenna datapohjaisia liiketoiminnallisia ratkaisuja.

Azure Data
Engineer

Suunnittele, rakenna ja ylläpidä turvallisuus-, yksityisyys- ja datapilvipalveluita.

Erottaudu laadukkaasti sertifioitumalla

Sertifikaatti on laatumerkki osaamisesi tasosta, jolla erotut työnhaussa ja voitat palkka- tai asiakasneuvottelut puolellesi. Sertifikaattipolun valitseminen myös auttaa sinua fokusoitumaan oppimispolullasi selkeisiin, jäsenneltyihin kokonaisuuksiin.

Sovelton testikeskus – tukenasi, kun osoitat pätevyytesi

On tavoitteenasi sitten Microsoft, AWS tai mikä tahansa muu sertifikaatti, Sovelton testikeskus tukee urasi nostattamista mutkattomilla ratkaisuilla.

Maksuton webinaari:
Microsoftin uudet sertifiointipolut

Microsoftin uudet roolipohjaiset sertifiointipolut ja niiden hyödyt kirkastettuna selkokielellä kätevässä tiivissä paketissa.

Uusi koulutus: Azure IoT Developer

TOTEUTA IoT-RATKAISUN BACKEND AZUREEN

Azure IoT Developer -kurssilla opit luomaan, määrittämään ja hallitsemaan IoT-ratkaisuja Azuressa. Hyppää kyytiin oppaanasi kokenut Ahti Haukilehto.

Azure Fundamentals

Aloita muutos tänään – ota Azure haltuusi. Tällä kurssilla ei ole esitietovaatimuksia. Se on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia lisää Microsoft Azuresta. Tule mukaan ja valmistaudu sertifioitumaan Azureen.

Haluamme varmistaa matkasi pilvipalveluiden mestariksi

Osana koulutuksia haluamme auttaa sinua onnistumaan sertifoinnissasi. Tästä syystä tarjoamme maksutta virallisen MeasureUP! -harjoitustestin kaikkiin Sovelton Azure-kursseihin. Etusi arvo on jopa 110€.
Varmista osaamisesi pian alkavilla Azure-koulutuksilla, ennen kuin paikat täyttyvät
Opi kuinka teet modernia koneoppimista Azuressa Machine Learning Designerilla (ilman koodia) ja Jupyter Notebookeilla!
Suosittu
Online
PRO-käyttäjille 0 €
Kuinka varmistat, että ylläpitämäsi Azure-ympäristö on tietoturvallinen? Entä millä toiminnoilla vastaat erilaisiin haasteisiin ja kuinka kyseiset toiminnot kannattaa toteuttaa? Tällä kurssilla opit juuri ne asiat: kuinka varmistat Azuren tietoturvan ja mitkä ovat oikeat toiminnot, joilla vastata erilaisiin tietoturva haasteisiin. Tervetuloa kurssille! "Erittäin hyvä kouluttaja, osaa kertoa asioita selkeällä tavalla. Myös jakaa lisäkurssimateriaaleja kurssilaisille, jotta voi jatkaa itseopiskelua aiheeseen. Kiitos Mika! Paljon toit uusia asioita kurssisisältöön lisää!” - Antti Silvola
Suosittu
Online
PRO-käyttäjille 0 €
Opi Azuren kognitiiviset  ja Bot -palvelut.
Tämä kurssi on jatkoa kurssille DP-200T01 Implementing an Azure Data Solution. Tässä kurssissa opit suunnittelemaan Azure Data Platform -alustan palveluita.
-
PRO-käyttäjille 0 €
Nyt on aika päivittää Azure Data Engineering -osaaminen. Kaikki tärkeimmät tavat tallettaa, käsitellä ja anlysoida Big dataa Azuressa: Databricks, Data Lake, Data Factory, CosmosDB ja paljon muuta. Kurssin hintaan sisältyy 12kk jäsenyys Sovelto PROSkills -palveluun, jolla pidät yllä ja kehität jatkuvasti teknologiaosaamistasi.
Suosittu
Alkaa pian
Online
PRO-käyttäjille 0 €
Ethän jätä infra-osaamistasi konesaliin - olisiko aika päivittää infra-osaamisesi Azureen? Tällä intensiivisellä kurssilla teet sen tehokkaasti. Azure administrator -koulutuksessa keskitytään Azuren käyttöönottoon, hallintaan, seurantaan ja vianselvitykseen. "Sisältö esimerkkeineen kattava ja vetäjän asiantuntemus erinomainen." -Petri Kukko
Suosittu
Alkaa pian
Online
PRO-käyttäjille 0 €
Opi pilvipalveluiden perusteet ja Microsoft Azure -pilvipalvelun peruspilarit koulutustallenteina. Tämä koulutus sopii hyvin perustiedoiksi myös liiketoimintavastuullisille, joiden organisaatio hyödyntää pilvipalveluita.  -Katso tarjolla olevat englanninkieliset toteutukset-

MeasureUP! -harjoitustesti sisältyy Azure-kursseihin!

Haluamme auttaa sinua onnistumaan sertifoinnissasi. Siksi tarjoamme maksutta virallisen MeasureUP! -harjoitustestin kaikkiin Sovelton Azure-kursseihin. Etusi arvo on jopa 110€.

Aloita matkasi helposti kanssamme

Haetko ratkaisua tiimille?

Vie tiimisi osaaminen uudelle tasolle

Aloita muutos tänään – Saat koulutusehdotuksemme vaivattomasti ja nopeasti täyttämällä alustavat tiedot koulutustarpeistasi.

Epävarma mistä aloittaa Azuren kanssa?

Aloita matkasi Azure Fundamentalsista

Aloita muutos tänään – ota Azure haltuusi. Tällä kurssilla ei ole esitietovaatimuksia. Se on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia lisää Microsoft Azuresta. Tule mukaan ja valmistaudu sertifioitumaan Azureen.