Kurssi kohti Azurea

 Nouse pilvipalveluiden mestariksi
Kurssi kohti Azurea

Ketterä, skaalautuva ja edistyksellinen Azure muuttuu jatkuvasti vastaten nyt tehokkaammin työelämän todellisia rooleja. Löydä roolisi pilvipalveluiden mestarina Microsoftin roolipohjaisilla, juuri tietylle osaajalle, räätälöidyllä koulutuksella. Kehity mestariksi Sovelton valmennuksilla. 

Kaikkiin Soveltolla pidettäviin avoimiin Azure-kursseihin sisältyy maksuton MeasureUp -harjoitustesti. 

MeasureUP! -harjoitustesti sisältyy Azure-kursseihin!

Haluamme auttaa sinua onnistumaan sertifoinnissasi. Tästä syystä tarjoamme maksutta virallisen MeasureUP! -harjoitustestin kaikkiin Sovelton Azure-kursseihin. Etusi arvo on jopa 110€.

Azure Fundamentals

Aloita muutos tänään – ota Azure haltuusi. Tällä kurssilla ei ole esitietovaatimuksia. Se on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia lisää Microsoft Azuresta. Tule mukaan ja valmistaudu sertifioitumaan Azureen. Sovelton kurssit pidetään suomenkielisinä – halutessasi kurssi voidaan pitää myös englanniksi.

Syvennä Azure-osaamisesi roolipohjaisesti

Microsoftin pilvipalvelut ovat osa nykypäivän liiketoimintaa, mahdollistaen modernien pilviarkkitehtuurien luomisen, ylläpidon ja kehittämisen. Nyt Azure-osaajien sertifionti- ja koulutuspolut vastaavat tarkemmin työelämän eri roolien tarpeita.

Azure Security Engineer

Turvaa Azure ympäristö ja varmista oikeantasoinen tietoturva.

Azure Administrator

Operoi, monitoroi ja ylläpidä pilviratkaisuja Microsoft Azurella.

Azure Solution Architect

Suunnittele liiketoiminnan tarpeita ratkovia pilviratkaisuja.

Azure Developer

Luo, testaa ja julkaise applikaatioita Azuren palveluita hyödyntäen.

Azure DevOps Engineer

Syvennä taitojasi, johtaen tiimejä ja luoden DevOps-strategioita. Uusi kurssi! 

AI ja Data Platform – Pysy aallonharjalla

Selvitä ensimmäisenä millaisen urapolun uudet Microsoft Azure AI- ja Data Platform -roolit, sertifiointi- ja koulutuspolut mahdollistavat. Jos roolia ei ole vielä tarjolla, selvitä aikataulu liittymällä Sovelton sisäpiiriin ja tilaamalla uusimman tiedon Azure-kouluttajakirjeenä. 

Katso Pekka Korhosen puolituntinen webinaari Data Platform ja AI-rooleista.

Azure
AI Engineer

Hyödynnä Azuren kognitiivisia palveluita, koneoppimista ja tekoälyratkaisuja.

Azure Data
Scientist

Havainnollista, seulo ja rakenna datapohjaisia liiketoiminnallisia ratkaisuja.

Azure Data
Engineer

Suunnittele, rakenna ja ylläpidä turvallisuus-, yksityisyys- ja datapilvipalveluita.

TOTEUTA IoT-RATKAISUSI BACKEND AZUREEN

UUSI KURSSI! Azure IoT Developer -kurssilla opit luomaan, määrittämään ja hallitsemaan IoT-ratkaisuja Azuressa. Hyppää kyytiin oppaanasi kokenut Ahti Haukilehto.

Erottaudu laadukkaasti sertifioitumalla

Sertifikaatti on laatumerkki osaamisesi tasosta, jolla erotut työnhaussa ja voitat palkka- tai asiakasneuvottelut puolellesi. Sertifikaattipolun valitseminen myös auttaa sinua fokusoitumaan oppimispolullasi selkeisiin, jäsenneltyihin kokonaisuuksiin.

Sovelton testikeskus – tukenasi, kun osoitat pätevyytesi

On tavoitteenasi sitten Microsoft, AWS tai mikä tahansa muu sertifikaatti, Sovelton testikeskus tukee urasi nostattamista mutkattomilla ratkaisuilla.

Maksuton webinaari:
Microsoftin uudet sertifiointipolut

Microsoftin uudet roolipohjaiset sertifiointipolut ja niiden hyödyt kirkastettuna selkokielellä kätevässä tiivissä paketissa.

Azure Fundamentals

Aloita muutos tänään – ota Azure haltuusi. Tällä kurssilla ei ole esitietovaatimuksia. Se on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia lisää Microsoft Azuresta. Tule mukaan ja valmistaudu sertifioitumaan Azureen.

Vie tiimisi osaaminen uudelle tasolle

Aloita muutos tänään – Saat koulutusehdotuksemme vaivattomasti ja nopeasti
täyttämällä alustavat tiedot koulutustarpeistasi.

Aloita matkasi pilvipalveluiden mestariksi jo tänään

Varmista osaamisesi pian alkavilla Azure-koulutuksilla, ennen kuin paikat täyttyvät.
Suosittu
Alkaa pian
Online
PRO-käyttäjille 0 €
Opi kuinka teet modernia koneoppimista Azuressa Machine Learning Designerilla (ilman koodia) ja Jupyter Notebookeilla!
Suosittu
Online
PRO-käyttäjille 0 €
Kuinka varmistat, että ylläpitämäsi Azure-ympäristö on tietoturvallinen? Entä millä toiminnoilla vastaat erilaisiin haasteisiin ja kuinka kyseiset toiminnot kannattaa toteuttaa?
Opi Azuren kognitiiviset  ja Bot -palvelut.
Suosittu
Online
PRO-käyttäjille 0 €
Tämä kurssi on jatkoa kurssille DP-200T01 Implementing an Azure Data Solution. Tässä kurssissa opit suunnittelemaan Azure Data Platform -alustan palveluita.
Suosittu
Online
PRO-käyttäjille 0 €
Nyt on aika päivittää Azure Data Platform -osaaminen. Kaikki tärkeimmät tavat tallettaa ja käsitellä Big dataa Azuressa: Databricks, Data Lake, Data Factory, CosmosDB ja paljon muuta.
Suosittu
Online
PRO-käyttäjille 0 €
Ethän jätä infra-osaamistasi konesaliin - olisiko aika päivittää infra-osaamisesi Azureen? Tällä intensiivisellä nelipäiväisellä kurssilla teet sen tehokkaasti. Azure administrator -koulutuksessa keskitytään Azuren käyttöönottoon, hallintaan, seurantaan ja vianselvitykseen. 
Suosittu
Online
PRO-käyttäjille 0 €
Opi päivässä pilvipalveluiden perusteet ja Microsoft Azure -pilvipalvelun peruspilarit. Tämä koulutus sopii hyvin perustiedoiksi myös liiketoimintavastuullisille, joiden organisaatio hyödyntää pilvipalveluita.

Azure Fundamentals

Aloita muutos tänään – ota Azure haltuusi. Tällä kurssilla ei ole esitietovaatimuksia. Se on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia lisää Microsoft Azuresta. Tule mukaan ja valmistaudu sertifioitumaan Azureen.