Azure-ratkaisut kehittäjän näkökulmasta

Microsoft Azuren pilvipalvelut ovat tämän päivän liiketoimintaa. Laajenna taitojasi Azure Developer-sertifioinnilla vastaamaan liiketoiminnan tarpeita tulevaisuudessa. Azure Developer hyödyntää täysimääräisesti Azure pilvipalvelun mahdollisuudet ja toteuttaa helposti skaalautuvia natiivipalvelua pilviympäristöön.

Pilvipalveluiden osaajista on pulaa, ja kysyntä heistä vain kasvaa.

Menestyäkeen tässä roolissa Azure devaajan tulee ymmärtää laajasti Azuren ominaisuuksia ja mahdollisuuksia niin tietoturvan, kehittämisen, testaamisen kuin käyttöönotonkin osalta.

AZ-203 Developing Solutions for Microsoft Azure -kokonaisuus sisältää kuusi kokonaisuutta, joiden avulla devaaja saa varmasti kattavan käsityksen Azuren ominaisuuksista ja miten ne otetaan tehokkaasti käyttöön. Kokonaisuus valmentaa sinut myös sertifiointitestiin AZ-203: Developing Solutions for Microsoft Azure (Azure Developer Associate)

AZ-203 Developing Solutions for Microsoft Azure -kurssit:

AZ-203T01 Develop Azure Infrastructure as a Service compute solutions »

Kurssilla opitaan virtuaalikoneiden provisiointi, eräpalvelut resurssien käyttöönotossa ja/tai ylläpidossa sekä kuinka luoda konttipohjaisia ratkaisuja käyttämällä Azure Kubernetes -palvelua. Kurssi pidetään suomeksi.

ILMOITTAUDU MUKAAN

AZ-203T02 Develop Azure Platform as a Service compute solutions »

Kurssilla opitaan Azure Platform as a Service -ratkaisun toteuttaminen ja sen tukiratkaisujen kehittäminen. Opit mm. luomaan ja hallitsemaan Azure App Service -resursseja, integroimaan push ja offline sync -toiminnallisuudet mobiililaitteille sekä API:n dokumentoinnin. Lisäksi opit rakentamaan ja testaamaan Azure Funktioita.

ILMOITTAUDU MUKAAN

AZ-203T03 Develop for Azure Storage »

Kurssilla opitaan relaatiotietokantojen käsittely Azuressa. Tämä kattaa mm. Azure Table Storagen ja Azure Blob:n käytön.

ILMOITTAUDU MUKAAN

AZ-203T04 Implement Azure Security »

Kurssilla opitaan tarvittavat taidot pääsynhallinnan toteuttamiseen Azure-alustalla.

ILMOITTAUDU MUKAAN

AZ-203T05 Monitor, Troubleshoot, and Optimize Azure Solutions »

Kurssilla opitaan, kuinka Azure Monitor toimii, ja kuinka käyttää työkaluja kuten Log Analytics ja Application Insights sovelluksen tilan tarkkailuun. Lisäksi opitaan, kuinka toteutetaan automaattinen skaalaus, ratkaisujen monitorointi ja logitus sekä Azure Cachen ja CDN:n käyttö parantamaan loppukäyttäjän kokemusta.

ILMOITTAUDU MUKAAN

AZ-203T06 Connect to and Consume Azure Services and Third-party Services »

Kurssilla opitaan rakentamaan ja julkaisemaan omia rajapintoja API Managementin avulla ja kuinka käyttää erilaisia tapahtuma- ja viestipohjaisia Azuren palveluita omista ratkaisuista käsin. Samalla opitaan näiden resurssien luonti ja integrointi käyttämällä Azure Portaalia, Azure CLI:ta, REST:ia ja sovelluksen koodia.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Microsoft Azure Developer Associate -opintopolku:

Azure Developer Associate Certification Path


Sertifiointi – osaamisesi osoittaminen

Voit suorittaa sertifioinnin helposti varaamalla ajan Sovelton testikeskuksesta. Katso lisätietoja ja varaa testiaika » Sertifiointitestiin kannattaa valmistautua hyvin ja suosittelemme myös harjoitustestin suorittamista. Kysy lisää harjoitustesteistä testikeskuksesta.


Lisää aiheesta: Blogi: Azuren uudet roolipohjaiset sertifioinnit, koulutukset ja siirtymätestit