Ota haltuusi Azure osaaminen

Huom.! Microsoft muotoilee Azure Solutions Archtitect -sertifiointipolkua uudelleen beta-vaiheen tuloksien pohjalta. Mahdolliset muutokset koskevat vain 0,5 päivän koulutuksia. Päivitämme tälle sivulle uutta tietoa, kun saamme uusinta tietoa suoraan Microsoftilta.

Microsoft Azure Solutions Architect Expert hallitsee nämä neljä Azuren kokonaisuutta: compute, network, storage ja security. 

Ottaaksesi tämän rooliin haltuusi ja osoittaaksesi osaamisesi sertifioitumalla, suosittelemme seuraavia askeleita:

  1. Tutustu sertifioinnin edellytyksiin ja osaamisvaatimuksiin (sertifioitumispolut ja oppimiskokonaisuuksien sisällöt)
  2. Perehdy opintokokonaisuuksiin ja harjoittele – opettajan johdolla tai itsenäisesti
  3. Suorita harjoitustesti.
  4. Varaa testiaika/-ajat ja sertifioidu

Sovelto tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella sertifiointiin tähtäävän polun käymällä sertifiointiin valmentavat koulutukset yhdessä kouluttajan kanssa paikanpäällä tai online-koulutuksena tai niin halutessasi voit opiskella kokonaisuudet täysin itsenäisesti SoveltoX-palvelussa. Valinta on sinun.

Halutessasi voit tulla opiskelemaan vaikka vain yhden kokonaisuuden kouluttajan johdolla. Koulutukset ovat pääosin päivän mittaisia, Microsoftin suosituksen mukaisesti. Joissain poluissa on myös puolen päivän kokonaisuuksia. Voit siis valita esimerkiksi juuri tärkeimmän alueen luokkakoulutukseen ja käydä itseopiskeluna läpi paremmin hallitsemiasi asioita. 

Linkit Azure Solution Architect -koulutuksiin löydät kuvan alta.

Azure Solution Architect Expert

 

 


Sertifiointi – osaamisesi osoittaminen

Voit suorittaa sertifioinnin helposti varaamalla ajan Sovelton testikeskuksesta.

Katso lisätietoja ja varaa testiaika »

Sertifiointitestiin kannattaa valmistautua hyvin ja suosittelemme myös harjoitustestin suorittamista. Kysy lisää harjoitustesteistä testikeskuksesta.


Lisää aiheesta:

Blogi: Azuren uudet roolipohjaiset sertifioinnit, koulutukset ja siirtymätestit 

Azure siirtymätestit sertifioituneille, jotka ovat osoittaneet taitonsa läpäisemällä 31.12.2018 vanhentuvat Azure 70-532, 70-533 ja 70-535 testit.