Sovelto & Oracle

Sovelto on ainoa Oraclen hyväksymä koulutuskeskus Suomessa ja Oracle-koulutusten jälleenmyyjä. Kaikki Suomessa toteutettavat Oracle Universityn luokkakoulutukset järjestetään Soveltolla. Kouluttajina toimivat sertifioidut suomalaiset ja kansainväliset Oracle-asiantuntijat. Voit hankkia kauttamme mitä tahansa Oracle-koulutusta.

 

Tulevaisuuden oppiminen on täällä – Training On Demand

Nyt voit hankkia laadukkaan, kokonaisvaltaisen Oracle-koulutuksen edullisesti suoraan työasemallesi tai tabletillesi. Training On Demand -itseopiskeluratkaisu tarjoaa kaikki lähiopetuksen hyödyt ilman matkustusta tai sitoutumista kurssiaikatauluihin. Voit aloittaa opiskelun heti, Training On Demand on käytettävissäsi 24 h kuluessa tilauksesta. Koko koulutussisältö on käytössäsi 90 päivän ajan.

Koulutus sisältää kaiken tämän:

  • Kokonaisvaltainen luokkakoulutussisältö – luennot, valkotaulumuistiinpanot ja harjoitukset
  • Oracle asiantuntijakouluttajan vetämänä koulutus
  • Aito virtuaalinen harjoitteluympäristö 6 päivän ajan
  • Täydellinen kurssimateriaali ja -harjoitukset
  • Mahdollisuus esittää kysymyksiä kouluttajalle
  • Sertifiointivaatimusten mukainen koulutussisältö
  • Mahdollisuus katsoa vain valitut osiot: hakutoiminnot, pysäytys, kelaus videoissa
  • Englanninkieliset tekstitykset videoäänen apuna

 Tutustu Training on Demand -koulutukseen »

 

Oracle Universityn tarjonnassa on kansainvälisesti yli 2000 kurssinimikettä Oraclen tuotteisiin liittyen. Voit osallistua Oraclen järjestämiin etäkursseihin (Virtual Live Class) tai opiskella itsenäisesti silloin, kun se sinulle parhaiten sopii (Training On Demand tai Learning Streams).

Tutustu Oracle Universityn koko kurssivalikoimaan »

 

Oracle Cloud Learning Subscription

Opiskele Oraclen Cloud Learning -menetelmän avulla toteuttamaan, kehittämään ja ottamaan käyttöön Oracle Public Cloud -pilvipalveluita. Oracle Cloud Learning Subscription on tuotteiden asiantuntijoiden suunnittelema ja toteuttama täydellinen koulutuskokonaisuus, jonka sisältö on käytettävissäsi 24/7 — ajasta ja paikasta riippumatta. Nyt voit tilata Sovelton myyntipalvelusta koekäyttötunnukset palveluun, niin pääset tutustumaan sen toimintaan.

Tutustu Oracle Cloud Learning Subscriptioniin »

Pyydä koekäyttötunnukset Oracle Cloud Learning Subscription -palveluun »

 

Sertifioidu Oracle-osaajaksi Soveltolla

Sovelton testikeskuksessa voit suorittaa vaadittavat Oracle-testit, mikäli tavoitteenasi on Oracle-sertifikaatti tai sen uudistaminen. Sertifioinnista on hyötyä sekä yritykselle, yrityksen sidosryhmille että tietenkin sertifioinnin suorittajalle itselleen.

Tiedustele vapaita testiaikoja ja ilmoittaudu testiin »

 

 

 

 

Ota yhteyttä myyntipalveluumme, autamme sinua mielellämme Oracle-koulutusten hankinnassa!