Sovelto & Oracle

Sovelto on ainoa Oraclen hyväksymä koulutuskeskus Suomessa ja Oracle-koulutusten jälleenmyyjä. Kaikki Suomessa toteutettavat Oracle Universityn luokkakoulutukset järjestetään Soveltolla. Kouluttajina toimivat sertifioidut suomalaiset ja kansainväliset Oracle-asiantuntijat. Voit hankkia kauttamme mitä tahansa Oracle-koulutusta.

Tulevaisuuden oppiminen on täällä – Training On Demand

Nyt voit hankkia laadukkaan, kokonaisvaltaisen Oracle-koulutuksen edullisesti suoraan työasemallesi tai tabletillesi. Training On Demand -itseopiskeluratkaisu tarjoaa kaikki lähiopetuksen hyödyt ilman matkustusta tai sitoutumista kurssiaikatauluihin. Voit aloittaa opiskelun heti, Training On Demand on käytettävissäsi 24 h kuluessa tilauksesta. Koko koulutussisältö on käytössäsi 90 päivän ajan.

Koulutus sisältää kaiken tämän:

  • Kokonaisvaltainen luokkakoulutussisältö – luennot, valkotaulumuistiinpanot ja harjoitukset
  • Oracle asiantuntijakouluttajan vetämänä koulutus
  • Aito virtuaalinen harjoitteluympäristö 6 päivän ajan
  • Täydellinen kurssimateriaali ja -harjoitukset
  • Mahdollisuus esittää kysymyksiä kouluttajalle
  • Sertifiointivaatimusten mukainen koulutussisältö
  • Mahdollisuus katsoa vain valitut osiot: hakutoiminnot, pysäytys, kelaus videoissa
  • Englanninkieliset tekstitykset videoäänen apuna
 Tutustu Training on Demand -koulutukseen »

 

Oracle Cloud Learning Subscription

Opiskele Oraclen Cloud Learning -menetelmän avulla toteuttamaan, kehittämään ja ottamaan käyttöön Oracle Public Cloud -pilvipalveluita. Oracle Cloud Learning Subscription on tuotteiden asiantuntijoiden suunnittelema ja toteuttama täydellinen koulutuskokonaisuus, jonka sisältö on käytettävissäsi 24/7 — ajasta ja paikasta riippumatta. Nyt voit tilata Sovelton myyntipalvelusta koekäyttötunnukset palveluun, niin pääset tutustumaan sen toimintaan.

Tutustu Oracle Cloud Learning Subscriptioniin »

 

Sertifioidu Oracle-osaajaksi Soveltolla

Sovelton testikeskuksessa voit suorittaa vaadittavat Oracle-testit, mikäli tavoitteenasi on Oracle-sertifikaatti tai sen uudistaminen. Sertifioinnista on hyötyä sekä yritykselle, yrityksen sidosryhmille että tietenkin sertifioinnin suorittajalle itselleen.

Tiedustele vapaita testiaikoja ja ilmoittaudu testiin »