Oracle kurssit, koulutukset ja itseopiskelumateriaalit Soveltolta

Sovelto on ainoa Oraclen hyväksymä koulutuskeskus Suomessa ja Oracle-koulutusten jälleenmyyjä. Kaikki Suomessa toteutettavat Oracle Universityn luokkakoulutukset järjestetään Soveltolla. Kouluttajina toimivat sertifioidut suomalaiset ja kansainväliset Oracle-asiantuntijat. Voit hankkia kauttamme mitä tahansa Oracle-koulutusta.

Tule Soveltolle tai osallistu etänä

Oracle University tarjoaa monipuolisen valikoiman eri koulutusmuotoja. Voit osallistua perinteiseen luokkakurssiin Sovelton uudistuneissa toimitiloissa. Vaihtoehtoisesti voit osallistua etänä, omalta työpisteeltäsi valitsemalla Oraclen Live Virtual Class-koulutuksen. Live Virtual Class on kouluttajan pitämä kurssi, jonka pituus, sisältö, labrat ja materiaalit ovat täsmälleen samat kuin luokkakurssissa, Koulutuksen aikana on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatin välityksellä. Kouluttajat tyypillisesti käsittelevät esitettyjä kysymyksiä myös kurssin aikana, koko ryhmän kanssa.


Tulevaisuuden oppiminen on täällä – Training On Demand

Nyt voit hankkia laadukkaan, kokonaisvaltaisen Oracle-koulutuksen edullisesti suoraan työasemallesi tai tabletillesi. Training On Demand -itseopiskeluratkaisu tarjoaa kaikki lähiopetuksen hyödyt ilman matkustusta tai sitoutumista kurssiaikatauluihin. Voit aloittaa opiskelun heti, Training On Demand on käytettävissäsi 24 h kuluessa tilauksesta. Koko koulutussisältö on käytössäsi 90 päivän ajan.

Koulutus sisältää kaiken tämän:

  • Kokonaisvaltainen luokkakoulutussisältö – luennot, valkotaulumuistiinpanot ja harjoitukset
  • Oracle asiantuntijakouluttajan vetämänä koulutus
  • Aito virtuaalinen harjoitteluympäristö 6 päivän ajan
  • Täydellinen kurssimateriaali ja -harjoitukset
  • Mahdollisuus esittää kysymyksiä kouluttajalle
  • Sertifiointivaatimusten mukainen koulutussisältö
  • Mahdollisuus katsoa vain valitut osiot: hakutoiminnot, pysäytys, kelaus videoissa
  • Englanninkieliset tekstitykset videoäänen apuna
 Tutustu Training on Demand -koulutukseen »

Oracle Unlimited Product Learning Subscription

Ota haltuun Oraclen laadukas digitaalinen koulutustarjonta vain noin kahden luokkakurssin hinnalla! Unlimited Product Learning Subscription (UPLS) on suunniteltu systeemisuunnittelijoille, partnereille ja asiakkaille, jotka tarvitsevat monipuolista, joustavaa ja sitouttavaa roolipohjaista koulutusta eri Oracle tuotteista ja teknologioista. Sisältö on käytettävissäsi 24/7 — ajasta ja paikasta riippumatta.

Kun hankit Unlimited Product Learning Subscription (UPLS) -paketin, saat rajoittamattoman pääsyn yhden vuoden ajaksi kaikkiin Oracle Universityn digitaalisiin koulutussisältöihin, sekä Training on Demand -itseopiskelukursseihin. Kattava koulutussisältö on jaettu eri kanaviin, jotka sisältävät tuotteisiin, teknologioihin ja eri toimialoihin kohdennettua, interaktiivista sisältöä. Sisältöä päivitetään jokaisen uuden tuotejulkaisun tai -päivityksen yhteydessä, jotta varmistetaan ajantasainen tieto.

Tutustu Unlimited Product Learning Subscription-koulutuskokonaisuuteen »

Sertifioidu Oracle-osaajaksi Soveltolla!

Sovelton testikeskuksessa voit suorittaa vaadittavat Oracle-testit, mikäli tavoitteenasi on Oracle-sertifikaatti tai sen uudistaminen. Sertifioinnista on hyötyä sekä yritykselle, yrityksen sidosryhmille että tietenkin sertifioinnin suorittajalle itselleen.

Tiedustele vapaita testiaikoja ja ilmoittaudu testiin »