Red Hat

Sovelto on ainoa Red Hat Certified Training Partner Suomessa.
Red Hat – kumppanisi

Voit kouluttautua ja sertifioitua Red Hat -asiantuntijaksi Sovelton Pasilan toimipisteessä tai osallistumalla vastaavalle virtuaalikurssille. Red Hat -koulutuksia voidaan toteuttaa myös asiakaskohtaisesti.

Katso Red Hat -kurssit tai ota yhteyttä myyntipalveluumme ja suunnittele oma kokonaisuutesi.

Red Hat tarjoaa monipuolisia tapoja opiskella

Kun haluat keskittyä, kysyä, verkostoitua ja todella ottaa muutaman päivän aikaa opintoihin, tarjoamme kattavasti Red Hat -kursseja  Soveltolla Helsingin Pasilassa. 

Red Hat tarjoaa myös useita vaihtoehtoja itseopiskeluun, jolloin voit suunnitella itse oman opiskelutahtisi. Tutustu vaihtoehtoihin: Red Hat Learning Subscription ja Red Hat Online Learning ROLE.

Red Hat® Learning Subscription

Red Hat® Learning Subscription mahdollistaa rajoittamattoman pääsyn Red Hatin verkko-opiskelumateriaaleihin kokonaisen vuoden ajaksi. Oppikokonaisuus koostuu Red Hat Video Classroom- ja Red Hat Online Learning -itseopiskelukursseista. Saat käyttöösi mm. yli 300 kouluttajavideota ja noin 400 h käyttöoikeuden harjoituslabroihin, toisin sanoen lähes kaikki Red Hat -verkko-opiskelumateriaalit vain noin kahden luokkakurssin hinnalla!

Voit valita kahdesta eri kokonaisuudesta: Basic tai Standard, joista jälkimmäiseen sisältyy myös 5 testivoucheria + 2 uusintatestivoucheria.

Red Hat Online Learning ROLE

Nämä koulutusmuodot tarjoavat dynaamisen tavan opiskella missä ja milloin vain, käyttöajan puitteissa. Saat kaikkien parhaimpien Red Hat-asiantuntijakouluttajien opit ja vinkit käyttöösi 90 päivän ajaksi – omalle työasemalle tai päätelaitteellesi.

Koulutuskokonaisuus muodostuu kouluttajien tekemistä HD-oppivideoista, sähköisistä kurssimateriaaleista sekä labraympäristöstä harjoittelua varten. Harjoittelulabrat ovat samat kuin luokkakursseilla ja käytettävissä 80 h ajan. Video Classroom-vaihtoehdossa sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä kouluttajalle sähköpostitse.

Löydä oikea osaamispolku itsellesi tai tiimillesi!

Red Hatin taitokartoitukset auttavat valitsemaan taitojasi vastaavan kurssin ja sopivimman osaamispolun. Kartoituksia löydät alla olevasta linkistä ja tulokset saat suoraan antamaasi sähköpostiosoitteeseen. ​

Red Hat ja Sovelto

Sovelto on ainoa Red Hat Certified Training Partner Suomessa. 

Löydät Sovelton monipuolisesta Red Hat -tarjonnasta Red Hat -kurssit joko luokassa tai itseopiskeluna.  Voit aina kysyä neuvoa kursseista ja sertifioinneista henkilökohtaiselta opintoneuvojaltamme, joka auttaa sinua valitsemaan oikean kurssin tai testin. Tavoitat opintoneuvojasi chatista tai puhelimitse 020 7776 670. Sertifioinneissa voit aina kääntyä myös testikeskuksemme puoleen. 

Kaikkien Red Hat -kurssien tarkat kuvaukset löydät myös Red Hatin sivuilta

Sertifioidu ja osoita Red Hat -osaamisesi

Sertifikaatti on laatumerkki osaamisesi tasosta, jolla erotut työnhaussa ja voitat palkka- tai asiakasneuvottelut puolellesi. Sertifikaattipolun valitseminen myös auttaa sinua fokusoitumaan oppimispolullasi selkeisiin, jäsenneltyihin kokonaisuuksiin. Suorita Red Hat -sertifiointi Sovelton testikeskuksessa kurssin jälkeen tai erikseen varaamanasi aikana.