Red Hat -koulutuskumppanisi

Sovelto on ainoa Red Hat Certified Training Partner Suomessa. Voit kouluttautua ja sertifioitua Red Hat -asiantuntijaksi Sovelton Pasilan toimipisteessä tai osallistumalla vastaavalle virtuaalikurssille. Red Hat -koulutuksia voidaan toteuttaa myös asiakaskohtaisesti. Sovelton kaikki Red Hat -kurssit löydät täältä.

Red Hat tarjoaa myös useita vaihtoehtoja itseopiskeluun, jolloin voit suunnitella itse oman opiskelutahtisi.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme, kerromme mielellämme lisää.


Olisiko Sinulle sopiva koulutusmuoto esimerkiksi jokin näistä:

Red Hat® Learning Subscription

Red Hat® Learning Subscription mahdollistaa rajoittamattoman pääsyn Red Hatin verkko-opiskelumateriaaleihin kokonaisen vuoden ajaksi. Oppikokonaisuus koostuu Red Hat Video Classroom- ja Red Hat Online Learning -itseopiskelukursseista. Saat käyttöösi mm. yli 300 kouluttajavideota ja noin 400 h käyttöoikeuden harjoituslabroihin, toisin sanoen lähes kaikki Red Hat -verkko-opiskelumateriaalit vain noin kahden luokkakurssin hinnalla!

Voit valita kahdesta eri kokonaisuudesta: Basic tai Standard, joista jälkimmäiseen sisältyy myös 5 testivoucheria + 2 uusintatestivoucheria.

Video Classroom / Red Hat Online Learning ROLE

Nämä koulutusmuodot tarjoavat dynaamisen tavan opiskella missä ja milloin vain, käyttöajan puitteissa. Saat kaikkien parhaimpien Red Hat-asiantuntijakouluttajien opit ja vinkit käyttöösi 90 päivän ajaksi – omalle työasemalle tai päätelaitteellesi. Koulutuskokonaisuus muodostuu kouluttajien tekemistä HD-oppivideoista, sähköisistä kurssimateriaaleista sekä labraympäristöstä harjoittelua varten. Harjoittelulabrat ovat samat kuin luokkakursseilla ja käytettävissä 80 h ajan. Video Classroom-vaihtoehdossa sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä kouluttajalle sähköpostitse.


Löydä oikea osaamispolku itsellesi tai tiimillesi!

Red Hatin taitokartoitukset auttavat valitsemaan taitojasi vastaavan kurssin ja sopivimman osaamispolun. Kartoituksia löydät alla olevasta linkistä ja tulokset saat suoraan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Training Skills Assessment: Finding your path to success »

Lisätietoja kurssisisällöistä ja sertifioinneista

Course Descriptions (in English) »
Red Hat -sertifioinnit »

Sovelton Red Hat-koulutukset »