”Parasta kurssilla olivat erilaiset käytännön menetelmät mitä voi hyödyntää asiakaskokemuksen parantamisessa ja harjoitustyöt, keskustelu.“

Johtaja
45 v., Helsinki

Johtaminen

Työelämä on suuren murroksen kourissa. Talouden, kommunikaation ja arvoketjujen mekanismit ovat muuttuneet peruuttamattomasti. Maailma menee eteenpäin, halusimme tai emme.

Johtamisen ja johtajan oman osaamisen pelikenttä on sekin muuttunut sitten savupiipputeollisuuden päivien. Johtajuutta vaaditaan joka tasolla ja eri muodoissa– eikä vain johtajilta. Myös suorittavalta portaalta edellytetään oman työn johtamista, virtuaalisten tiimien ohjaamista, teknologisia valintoja...

Me tunnistamme muutosvoimat ja niiden vaikutukset työelämän ja työn tekemisen asettamiin osaamisen vaatimuksiin. Me autamme ja ohjaamme sinua ja organisaatiotasi luomaan kasvua uutta ja nykyistä osaamista kehittämällä, työntekoa järkeistämällä ja teknologian hyödyntämistä parantamalla.

Rakenna oma tai organisaatiosi osaamispolku.
Koulutukset»

Ota yhteys myyntipalveluumme

johtaminen.jpg

Johtamisen osaamisratkaisut

Yhtenäisen tiimin viiden toimintatason rakentaminen ei synny itsekseen. Vasta haavoittuvuuteen perustuvan luottamuksen saavuttaminen tuo tuloksia.
Ilman toimivaa ihmisten välistä yhteistyötä on lähes mahdotonta saada mitään onnistumaan. Haluamme auttaa organisaatioita ja tiimejä muodostamaan voittava joukkue jo ensimmäisestä yhteisestä työpäivästä lukien. Vain hyvällä luottamuksella ja vuorovaikutuksella voimme onnistua.
Tilannejohtaminen on johtajuuden esikuva kaikkialla ja maailman käytetyin johtamisen malli. Sen kehittäjä The Ken Blanchard Companies on listattu joka vuosi johtamisvalmentajien kärkijoukkoon. Sovelto edustaa Blanchardin Tilannejohtamista Suomessa.
Hyödynnä TEKESin innovaatioseteli ja kehitä liiketoimintaa panostamalla innovaatioihin. PK-yritysten innovaatioratkaisut Soveltolta!
Liiketoiminnan kehittämisen tukena yritys voi hyödyntää ulkopuolisia asiantuntijapalveluita. Sovelto Oyj on tällaisten palveluiden kilpailutettu tuottaja.
Projektiosaaminen on tämän päivän työelämätaito. Hanki tarvittava osaaminen laadukkailla Sovelton projektivalmennuksilla ja -koulutuksilla! IPMA, PRINCE2®; Lean, APM ja monet muut kehykset ja menetelmät.
Markkinointi-instituutti, Sovelto ja Projektiyhdistys ry ovat yhdessä suunnitelleet projektijohtajille räätälöidyn Johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET). Se on aikuiskoulutus, joka on suunniteltu työn ohessa suoritettavaksi. Seuraava ohjelma käynnistyy syyskuussa 2017.
Modernin tietohallinnon kulmakivet ovat ketterässä kehityksessä, laadukkaassa IT-palvelujohtamisessa sekä toimittajahallinnassa.
IT-palvelujohtaminen ja -hallinta ovat toimivan IT:n ja tietohallinnon perusta. Ota kokonaisarkkitehtuuri, TOGAF®9, COBIT®5, ITIL® ja ISO/IET 20000 haltuun Sovelton laadukkaissa koulutuksissa!
Ota ITIL®-sertifioinnit haltuun tehokkaasti Sovelton kursseilta eLearning-opinnoilla tai kouluttajan johdolla.
Lean IT parantaa IT-organisaatiosi asiakasarvoa, asiakastyytyväisyyttä ja palvelulaatua.
Moderni tuottavuus on sitä, että työ on mielekästä ja että ihmisellä on kyky saada aikaan. Yksinkertaisesti kyse on siitä, haluaako ja pystyykö henkilö tekemään työnsä mahdollisimman hyvin.

Sovelton uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme. Saat tiedon uusista trendeistä, koulutuksista sekä kiinnostavia puheenvuoroja alasta ja alan vierestä.