Johtaminen – Leadership

Tuloksellisuus lähtee ihmisistä ja yhteistyöstä.

Vie tiimisi johtaminen uudelle tasolle!

Hyvän johtajan ominaisuudet määräytyvät aina organisaation tarpeiden mukaan. Ota tuottava askel parempaan projekti- ja johtamiskulttuuriin!

Organisaation tavoitteiden onnistuminen on kiinni hyvästä johtajuudesta – kaikilla tasoilla.

Ihmislähtöisen johtajuuden kehittäminen

Organisaation tavoitteiden onnistuminen on kiinni hyvästä johtajuudesta – kaikilla tasoilla. Johtajan itsetuntemus ja itsensäjohtaminen on muiden johtamisen perusta. Muiden ihmisten johtamisessa olennaista on johdettavan tilanteen tunnistaminen, jotta johtamisella voidaan auttaa tekijää onnistumaan. Tarvitaan siis palvelevaa asennetta ja mukautumiskykyä. Lisäksi johtajan on ymmärrettävä huipputiimin muodostumisen dynamiikkaa, projektien johtamisen praktiikkaa sekä muutosjohtamisen anatomiaa. Näistä kaikista on Sovelton johtamisvalmennuksissa kyse. Käytössäsi ovat maailman parhaat sisällöt, modernit oppimismenetelmät sekä aktiivinen vuorovaikutus valmentajien kanssa kehittämistavoitteiden saavuttamiseksi.

Johtajan itsetuntemus ja itsensäjohtaminen on muiden johtamisen perusta. Ilman todellista minäkuvaa ja muiden persoonallisuuksien ymmärtämistä on tekohas kommunikaatio ja yhteistyö mahdotonta.

JOHDETTAVA TILANNE

Muiden ihmisten johtamisessa olennaista on johdettavan tilanteen tunnistaminen, jotta johtamisella voidaan auttaa tekijää onnistumaan. Tarvitaan siis palvelevaa asennetta ja mukautumiskykyä.

HUIPPUTIIMIN RAKENTAMINEN

Johtajan on ymmärrettävä huipputiimin muodostumisen vaiheita, luottamuksen rakentumista ja konfliktien
dynamiikkaa, jotta sitoutuminen, tilivelvollisuus  on mahdollista ja tulosta syntyy.

PROJEKTIJOHTAMINEN

Projektijohtaminen on tämän päivän kansalaistaito. Lähes kaikki yrityksen tavoitteet toteutetaan projekteina ja tästä syystä jokaisen on ymmärrettävä projektinjohtamisen praktiikkaa ja muutosjohtamisen anatomiaa.

Kokemuksia Sovelton johtamisvalmennuksista

Räätälöimme aina tarpeeseesi parhaiten sopivan koulutuksen – oli aiheena projektijohtaminen, tiimien rakentaminen tai johtoryhmätyön parantaminen. 

Sovelto MTV:n tukena Lean-projektissa

MTV:n IT-tiimin liiketoimintasovellusten pilvisiirtymä sekä kattava toimintamallin muutos nostivat esiin myös ajatuksen prosessien tehostamisesta Lean-ajattelun avulla.

Sovelton kouluttajat Carunan IT-osaamisen tukena

Sovelto Caruna it -kuva

Kun sähkönjakelusta huolehtivalla Caruna Oy:lla ilmeni tarve useiden projektiorganisaatioiden tietotyöosaamisen päivittämiseen, Sovelto valikoitui sopivaksi koulutuskumppaniksi.

Sovelto A-Insinöörien apuna toimivan tiimin rakentamisessa

Nykypäivän työelämässä tehokas tiimi koostuu asiantuntijoista, joilta löytyvät valmiudet myös itsensä johtamiseen. Kun A-Insinööreillä ilmeni tarve uuden tiimin yhteistyön tehostamiseen, katseet kääntyivät Sovelton suuntaan.

Miksi Sovelto kumppaniksi?

1. Sovelton kehitysohjelmat suunnitellaan aina organisaatiosi tavoitteesta lähtien
2. Sovelto hyödyntää maailman parhaita johtamisen kehittämisen työvälineitä
3. Sovelton kanssa rakennat tiimillesi sopivan, joustavan, osallistavan ja modernin kehittämisohjelman.


Sovelton taustavoimat

Blanchard global partner

Sovelto edustaa The Ken Blanchard -yhtiöiden valmennuksia Suomessa (Blanchard Finland).
Ken Blanchard -yhtiöt on listattu joka vuosi johtamisvalmentajien kärkijoukkoon*. Sovelton asiakkaana saat käyttöösi Blanchardin johtamisen huippuasiantuntijat. Palvelemme sinua 80 maassa yli 20 eri kielellä. Yhdistämme kansainvälisen ja maailman parhaan johtamisvalmennuksen paikallisen kielen ja kulttuurin tuntemiseen.

L

L