The Ken Blanchard Companies® Suomessa

Blanchard global partner

The Ken Blanchard Companies on listattu joka vuosi johtamisvalmentajien kärkijoukkoon*. Sovelton asiakkaana saat käyttöösi Blanchardin johtamisen huippuasiantuntijat. Palvelemme sinua 80 maassa yli 20 eri kielellä. Yhdistämme kansainvälisen ja maailman parhaan johtamisvalmennuksen paikallisen kielen ja kulttuurin tuntemiseen. 

The Ken Blanchard Companies – Global Partner in Finland

Tutustu ja valitse – Valmenna ja onnistu

Esimies onnistuu, kun alainen onnistuu. Silloin onnistuvat myös projektit, tiimit ja koko organisaatio. Tutustu valmennuksiin, joilla kehität itsensä johtajia, esimiehiä tai tiimejä. Kasvokkain tai virtuaalisesti, suomeksi tai englanniksi. Tunnista tilanteet, valmenna ja johda itsesi ja tiimisi onnistumaan!

SLII® – Maailman eniten käytetyn tilannesidonnaisen johtamismallin klassikkovalmenus.

Itsensä johtaminen, Self Leadership® – Valmennus, jolla organisaatiosi tärkein voimavara eli ihmiset voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa.

Uusi esimies, First-Time Manager® – Valmennusohjelma, jolla uusi esimies pääsee tehokkaasti uuteen rooliinsa.

Coaching perusteet, Coaching Essentials® – Valmennusohjelmassa opit kehittämään johtamistasi ja ymmärrät coachaamisen tärkeyden työntekijöiden onnistumisessa.

Muutosjohtaminen, Leading People Through Change® – Valmennusohjelma perustuu 30:n vuoden tutkimukseen ja kokemukseen muutosjohtamisen konsultoinnista.

Optimaalinen motivaatio, Optimal Motivation® – Motivaatio on taito, jota voi harjoitella ja kehittää.

Legendary Service® – Yrityksesi kilpailuvaltti – Asiakaspalveluvalmennus opettaa kokonaisvaltaisesti niin sisäisten kuin ulkoistenkin asiakkaiden ideaalin palvelemisen merkityksen yrityksesi kilpailuedun luomisessa.


Kaikki koulutukset ovat sovitettavissa tilanteeseesi ja tarpeeseesi, niin sisällön kuin aikataulunkin osalta.  Voimme myös yhdistellä eri koulutusten osia ja rakentaa juuri teille sopivan valmennuksen, esim. näin:


Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopiva valmennus!

Pasi Lehtiniemi, johtava konsultti, Sovelto Oyj
pasi.lehtiniemi@sovelto.fi
+358 50 5151 773


Blanchard Webinaarit

Webinaarit

Kuuntele Blanchardin webinaaritallenteita tai ilmoittaudu osallistumaan.

Blanchard Uutiskirje

ignite! NEWSLETTER

Blanchardin ignite! uutiskirjeestä saat kuukausittain käytännön vinkkejä ja malleja, joita voit ottaa heti käytäntöön kokeiluun.