Suurin osa organisaation ongelmista johtuu kommunikaatiohaasteista

Vahva ja yhtenäinen tiimi on tuloksenteon perusta. Sen muodostamiseen vaaditaan hyvää kommunikaatiota. Tarvitsemme hyvään kommunikaation aidosti yhteisen kielen, jota kaikki ymmärtävät. Paras menetelmä työyhteisön toiminnan parantamiseen perustuu kommunikaation parantamiseen ja ihmisten erilaisuuden ymmärtämiseen ja hyödyntämiseen. Paras työkalu tähän on sellainen, joka sopii jokaiselle ja joka on sovellettavissa jokaiseen työyhteisöön ja tilanteeseen. Se on myös helposti ja nopeasti ymmärrettävissä ja erittäin monipuolisesti käytettävissä niin hallinnon, johtamisen, tiimitoiminnan kuin myynninkin kehittämisen perustana.

Case: Winning Team – CGI ja Raisio
“Suosittelen aloittamaan isot projektit Sovelton valmennuksella”

Toimivan kommunikaation perustana on luottamus tiimissä ja vallitsevassa yritystyskulttuurissa, mutta luottamus on valitettavan monelle esimiehelle uinuva itsestäänselvyys. Luottamukseen perustuva yhtenäinen tiimi on tuottavampi, sitoutuneempi ja vastuullisempi.

Miten parannat kommunikaatiota, rakennat tiimiisi luottamuksen ja saat aikaan hyvän kierteen?

Sovelton valmennusohjelmissa saat hyvin toimivien tiimien rakentamiseen työkalut, mittarit ja prosessin. Vaihtoehtoja esimiehille tai koko tiimille talokohtainen räätälöity muutosohjelma tai avoimet valmennukset. Valmennukset perustuvat Everything DiSC® -viitekehykseen ja Patrick Lencionin The Five Behaviors of a Cohesive Team™ -tiimimalliin.

Everything DiSC® -työyhteisöprofiili on vuorovaikutustyökalu ihmisten erilaisuuden sanoittamiseen. Everything DiSC® on erittäin monikäyttöinen työkalu ja strategia työyhteisössä. Everything DiSC-viitekehykseen perustuva strategia auttaa ihmisiä ymmärtämään itseään sekä toisia paremmin sekä arvostamaan erilaisuutta. DiSC-profiilit ovat maailman tunnetuin henkilöprofiloinnin työkalu, joka perustuu systemaattiseen kehitys- ja tutkimustyöhön vuosikymmenien ajan. Profiilit ja menetelmä on validoitu Suomeen ja niiden taustalla on vahva teoreettinen viitekehys ja tilastollinen luotettavuus. Katso tarkemmin Everything DiSC -sivuilta.

Patrick Lencionin the Five Behaviors of a Cohesive Team -malliin perustuva valmennus on nyt Suomessa ja suomenkielisenä. Se on menestystarina maailmalla tuloksekkaimman tiimin rakentamisesta. Lencionin tiimimallin mukaan yhtenäisen ja vahvan tiimin perustana on jäsentensä välinen haavoittuvuuten asti perustuva luottamus. The Five Behaviors – Yhtenäisen tiimin viisi toimintatasoa -valmennusohjelma ja tiimiprofiilit auttavat ymmärtämään miten luodaan ja kehitetään suorituskykyisiä tiimejä.

Katso Sovelton valmennukset, joilla teet hyvinvoivia ja tuottavia tiimejä >

Kaikki koulutukset ovat sovitettavissa tilanteeseesi ja tarpeeseesi, niin sisällön kuin aikataulunkin osalta.  Voimme myös yhdistellä eri koulutusten osia ja rakentaa juuri teille sopivan valmennuksen, esim. näin:

Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopiva valmennus!

Pasi Lehtiniemi, senior-konsultti, Sovelto Oyj
pasi.lehtiniemi@sovelto.fi
+358 50 5151 773

Jätä koulutuspalveluehdotus

Ota yhteyttä myyntitiimiin