Sovelto Leader – tulevaisuuden liidereille
Työkalut parempaan johtajuuteen käytössäsi joka päiväUskomme että jokaisella ihmisellä on rajattomat mahdollisuudet kehittyä. Johtajuuden kehittämisessä ei ole kyse siitä, että vain synnynnäiset johtajat sopivat johtamistehtäviin.  Uskomme että johtajuus kuuluu tänä päivänä jokaiselle meistä. Kun meidän pitää saada yhdessä jotain aikaan, tarvitaan rohkeutta tarttua haasteisiin, tarvitaan asioiden näkyväksi tekemistä, laadukasta ja aktiivista kommunikaatiota sekä tehtävien loppuun saattamista ja vastuun kantamista jokaisen meidän osalta. Johtajuuden osoittaminen ja sen kehittäminen on päättymätön peli. Tässä lajissa voit kehittyä paremmiksi joka päivä.

Uskomme positiiviseen ihmiskäsitykseen ja paremman johtajuuden tuomiin mahdollisuuksiin. Jokainen meistä voi olla johtaja, tai paremminkin liideri, joka osaa ja uskaltaa ottaa uusia haasteita vastaan, laittaa itsensä likoon, kohdata ihmisen silmästä silmään ja auttaa muita onnistumaan ja pääsemään parhaaseen lopputulokseen. Tämä on kriittistä niin henkilökohtaisen onnistumisen kuin yrityksen tavoitteiden toteutumisen kannalta. Parempi johtajuus käynnistää positiivisen kierteen jonka vauhti ja voima kasvaa joka päivä.

Liideri-palveluun olemme koonneet maailman parhaat johtajuuden kehittämiseen tarvittavat työvälineet ja apuvoimat. Emme halua keksiä pyörää uudelleen, vaan nojaamme vahvasti kansainvälisessä ympäristössä tutkittuihin ja ajan hampaan testaamiin toimiviin malleihin. Työkalut ovat kuitenkin turhia jos niitä ei osaa tai halua soveltaa. Siksipä tämän palvelun ytimen muodostaaaktiivinen liideri-klubin jäsenistä koostuva yhteisö, joka jakaa arkitodellisuutta ja haastavia johtamistilanteita keskenään ja auttaa toinen toistaan oppimaan, kehittymään ja onnistumaan.

Uskomme että juuri sinä voit  tulla maailmanluokan liidereiksi yhteisen johtajuuskielen, luottamuksen rakentamisen ja positiivisen tavoitteiden eteenpäinviemisen kautta. Tästä syystä tämä palvelu on kehitetty kaikille meille, jotka haluavat muuttaa maailmaa yksi asia kerrallaan parempaan suuntaan. Tervetuloa mukaan! 

Mitä Sovelto Leader tarjoaa sinulle?

Sovelto Leader on palvelu paremman johtajuuden kehittämiseen – yhdessä muiden kanssa tai omaan tahtiisi ja omalla tyylilläsi.

  • Digitaalinen yhteisöpalvelu, jossa mukana oikeita ihmisiä kysymysten, kommenttien ja ajatusten vaihtamiseksi valmentajien ja johtajakollegoiden kanssa.
  • Laaja kokonaisuus itseopiskelumateriaalia ja digitaalista sisältöä sekä linkkejä maailmalle, jotka tarjoavat sinulle hyvän kattauksen asiaa itsetuntemuksesta, kommunikaatiosta, johtajuudesta, tiimien kehittämisestä sekä projektien ja muutosten johtamisesta.
  • Ajatuksia herättävät Leader Talks -alustukset ja säännölliset ihmisten johtamiseen liittyvät tehotreenit verkossa.
  • Koko paketti käyttöösi kuukausimaksulla 49 €/kk (alv 0%) - ei pitkää sitoutumista

Esimerkki alustalta löytyvistä sisällöistä: 
Itsensä johtamisen webinaari Pasi Lehtiniemen fasilitoimana.

 

Sovelto Leader -palvelulla saat pääsyn ainutlaatuiseen johtamisen klubiin, jossa pääset kehittämään omaa esimiestyötäsi ja itsetuntemustasi. Käytössäsi on joka päivä digitaalinen yhteisöpalvelu, jonka itseopiskelumateriaalien ja avulla nostat esimiestyösi uudelle tasolle omassa arjessasi.

Yhteisöstä löydät kokeneita valmentajia, joiden kanssa pääset sparraamaan haasteitasi. Saat myös pääsyn säännöllisiin Leader Talk -tapahtumiin ja johtajuuden tehotreeneihin, joissa käsitellään ajankohtaisia johtamisen ja esimiestyön haasteita.

Liity mukaan ainutlaatuiseen yhteisöön kehittämään omia johtamistaitojasi, niin et jää yksin johtamishaasteittesi ja kehittymisesi kanssa.

 

Sovelto Leader -palvelun avulla nostat koko tiimisi kyvykkyyttä johtaa paremmin itseään ja erilaisia työelämän tilanteita. Valjasta koko tiimisi kehittämään osaamistanne yhdessä tai itsenäisesti opiskellen johtamisen monipuolisista aiheista – itsetuntemuksesta tiimien ja muutoksen johtamiseen. Palvelu sisältää Leader Talk johtamisseminaarit sekä Sovelton kouluttajien tuen ja vinkit arjen johtamishaasteisiin.  

Oppiminen on motivoivampaa ja tehokkaampaa, kun tiimisi jäsenet jakavat osaamisen kehittämisen matkan yhdessä. Pyydä tarjous koko tiimillesi, niin saat kokeilla palvelua maksutta ja tiimillesi sopivan toteutusehdotuksen.

 

Sovelto Leader itsetuntemus Itsetuntemus ja itsensä johtaminen

Sovelto Leader tilanteiden voittaminen Tilanteiden johtaminen

Sovelto leader voittavien tiimien rakentaminen Huipputiimin rakentaminen 

Sovelto Leader Muutoksen johtaminen Projektien ja muutoksen johtaminen

Kokeile ja muodosta oma mielipiteesi

Hae nyt mukaan pilottiryhmään ja pääset hyödyntämään uutta palvelua ensimmäisten joukossa 
Nosta johtamistaitosi uudelle tasolle ja sparraa coachien kanssa Sovelto Leader -palvelussa. 

Jo 9087 organisaatiota on kasvattanut taitoja avullamme

Jo 9087 organisaatiota on kasvattanut taitoja avullamme