Paremman johtamisen jatkuva palvelu

Johtaminen on taitolaji, jossa voi kehittyä jatkuvasti. Osaamisen kehittäminen helpottuu paljon, jos tukena on valmentaja ja muita oppijoita. Osaamisen kehittäminen vaatii tuekseen myös harjoittelua ja toistoja, ilman käytännön kokemusta ja konkreettista tekemistä oppiminen jää pinnalliseksi.

Sovelto Leader jatkuva palvelu

Sovelto Leader on jatkuva koulutuspalvelu johtajille ja esimiehille, jotka haluavat kehittyä työssään. Sovelto Leader jatkuva palvelu tarjoaa oppimisalustan ja -yhteisön johtamistaitojen kehittämiseen. Alustalla on katsottavissa paljon erilaista videomateraalia sekä mielenkiintoisia keskusteluja ja keskustelunavauksia. Lisäksi palvelu tarjoaa kouluttajien ja coachien vetämiä online-koulutuksia, joissa pureudutaan syvällisesti valittuihin ajankohtaisiin aiheisiin.

Sovelto Leader tarjoaa siis erilaisia sisältöjä erilaisille oppijoille, sillä me tiedämme, että osaamisen kehittäminen tapahtuu eri yksilöillä eri tavoilla. Tästä syystä Sovelto Leader tarjoaa useita eri tapoja oppia parempaa johtamista.

Sovelto Leader – koulutuspalvelun sisältö

Sovelto Leader -koulutuspalvelu tarjoaa oppimisen kannalta tärkeät erilaiset kokonaisuudet:

  • Laaja videokirjasto erilaisista johtamiseen liittyvistä kokonaisuuksista
  • Yhteisöalusta, jossa pääset sparraamaan kysymyksiä kouluttajan ja muiden jäsenten kanssa
  • Herättelevät Leader Talks -tilaisuudet ja puheenvuorot verkossa ja paikan päällä

Tervetuloa mukaan viemään osaamisen kehittäminen uudelle tasolle – tuodaan yhdessä johtamisen osaaminen uudelle tasolle suomalaisissa organisaatioissa. Palvelun saat käyttösi kevään 2020 aikana edullisella kuukausimaksulla. Alussa olemme varanneet palvelun tilaajille erikoisetuja – kysy omasi!

Katso myös webinaaritallenne: Itsensä johtaminen poikkeusoloissa:

Itsensä johtaminen poikkeusoloissa