Vahvista digitaalinen jalanjälkesi

Olet alasi asiantuntija, mutta tietävätkö muutkin sen? Ellet ota omaa paikkaasi verkossa, olet digitaalinen nobody – sellainen, jonka osaamisensa paremmin esille tuovat ja verkossa aktiivisesti keskustelevat ohittavat oikealta ja vasemmalta. Tarvitset digitaalisen identiteetin, joka antaa osaamisesi näkyä muillekin.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä >>

 

Mitä saavutan valmennuksen aikana?

 

Miksi minun pitää muuttua? Mitä on tulevaisuuden asiantuntijuus? Miten osaamisen näkyville tuominen vaikuttaa henkilökohtaiseen brändiin ja miten sillä tuetaan ammattimaista toimintaa informaatioähkyn aikakaudella?

Ymmärrys digitaalisen identiteetin tärkeydestä.

Digitaalisen jalanjäljen merkitys, ostokäyttäytymisen murros ja dialogin merkitys asiantuntijuuden rakentamisessa ovat keskeisessä roolissa nykypäivän monimediaisessa ympäristössä. Tämän valmennuksen jälkeen ymmärrät MIKSI brändäämisestä ja asiantuntijaviestinnästä on tullut niin kuuma puheenaihe ja opit myös MITEN itse rakennat omaa identiteettiäsi sosiaalisen median pyörteissä.

Tavoitteet ja suunta oman digitaalisen identiteetin rakentamiseen.

Oman toiminnan muutos on usein sekä uhka, että mahdollisuus. Pelko osaamattomuudesta tai tuntemattomiin verkostoihin liittymisestä estää meitä toimimasta tavoilla, joita ehkä muiden toteuttamina ihailemme tai havittelemme. Olemme itse vastuussa omasta tekemisestämme ja itsemme johtamisesta. MITEN tunnistan omat voimavarani ja vahvuuteni ja MITEN taklaan esteitä matkan varrelta? Tulemme perehtymään jokaisen yksilöllisiin vahvuuksiin ja perehdymme osaamisen syvimpiin kysymyksiin. Valmennuksen alussa toteutettavan DISC -analyysin kautta peilaamme mahdollisuuksiamme toimia vahvoina asiantuntijoina myös digitaalisissa ympäristöissä ja opimme erottautumaan visuaalisen median valtameressä.

Tekeminen on vaikeinta, mutta ainoa oikea tapa edetä. 

Kuinka muutun? Digitaalisen identiteetin rakentaminen, oman tekemisen mittaaminen ja tavoitteet on helppo asettaa kun sen osaa. Tavoitteisiin pääsy vaatii tekemistä, toistamista, virheitä ja oppimista. Valmennusryhmän vuorovaikutus ja vertaistuki on parasta lääkettä matkapahoinvointiin, kun yhteisessä veneessä matkataan. Kokeilemisen, tutkimisen ja toteuttamisen kautta löytyvät omaan käteen sopivat työkalut ja toimintamallit. Ulkopuolisen näkökulmat kuitenkin luovat omaan ideointiin vahvan pohjan ja auttavat saavuttamaan omat tavoitteet tehokkaammin kuin yksin.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu markkinointi-/viestintäjohtajille, myyntijohtajille, liiketoimintajohtajille, toimitusjohtajille ja asiantuntijoille, jotka työskentelevät kasvuhaluisissa yrityksissä ja joiden osaamisen täytyy näkyä.

 

 

 

Kouluttajana toimii Jarkko Sjöman

”Me emme usko mainoksiin. Me kuuntelemme asiantuntijoita mieluummin kuin brändejä. Me haluamme ostaa ihmisiltä, joihin luotamme. Siksi asiantuntijoista muodostuu voimakkaampi media kuin mistään yrityksen omasta kanavasta.”

Jarkko Sjöman kertoo innostavasti ja konkreettisten esimerkkien kautta, kuinka yksilöistä rakennetaan vaikuttavia henkilöbrändejä. Maailma on täynnä mahdollisuuksia – jokaiselle meistä.

Lue lisää Digitaalisen verkoston rakentamisesta Jarkon blogista

 

Miksi?

Tällä hetkellä henkilön osaaminen ja asiantuntijuus ei välttämättä näy asiakkaalle tai edes sisäisesti. Usein vedotaan aikapulaan ja muut prioriteetit ajavat edelle. Näkyvyyden arvoa ei tunnisteta, koska tulokset tulevat vasta myöhemmin. Valmennuksen avulla asiantuntijoista tehdään myyntihenkilöitä, jotka houkuttelevat uusia asiakkaita omalla osaamisellaan ja joiden avulla organisaatio erottuu kilpailijoistaan.

 

Jarrko_Sjöman

Jarkko Sjöman
Digitaalisen identiteetin asiantuntija.
Rakentaa asiantuntijoista vaikuttajia.

Miten?

Koulutuksessa luodaan konkreettisia toimenpiteitä sisältävä suunnitelma, jonka avulla sosiaalinen kyvykkyys saadaan tasapainoon ammatillisen kyvykkyyden rinnalle digitaalisessa maailmassa. Valmennuksen sisältö on räätälöity yksilöllisesti ja mukana on muiden osallistujien tukiverkko. Lopputuloksena on henkilökohtainen digitaalinen identiteetti, joka luo menestystä sekä yksilölle että organisaatiolle.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä >>