Vahvista digitaalinen jalanjälkesi

Olet alasi asiantuntija, mutta tietävätkö muutkin sen? Ellet ota omaa paikkaasi verkossa, olet digitaalinen nobody – sellainen, jonka osaamisensa paremmin esille tuovat ja verkossa aktiivisesti keskustelevat ohittavat oikealta ja vasemmalta. Tarvitset digitaalisen identiteetin, joka antaa osaamisesi näkyä muillekin.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä >>

 

Koulutuksen tavoitteet

Ymmärrys: Miksi minun pitää muuttua? Mitä on tulevaisuuden asiantuntijuus? Digitaalisen jalanjäljen merkitys, ostokäyttäytymisen murros ja dialogin merkitys asiantuntijuuden rakentamisessa.

Päätös: Oman toiminnan muutos, henkilökohtainen tekeminen ja itsensä johtaminen.

Tekeminen: Kuinka muutun? Digitaalisen identiteetin rakentaminen, oman tekemisen mittaaminen ja tavoitteet

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu markkinointi-/viestintäjohtajille, myyntijohtajille, liiketoimintajohtajille, toimitusjohtajille, hallituksen jäsenille ja omistajille. Eniten valmennuksesta on hyötyä asiantuntijoille, jotka työskentelevät kasvuhaluisissa yrityksissä ja joiden osaamisen täytyy näkyä.

 

 

 

Kouluttajana toimii Jarkko Sjöman

”Me emme usko mainoksiin. Me kuuntelemme asiantuntijoita mieluummin kuin brändejä. Me haluamme ostaa ihmisiltä, joihin luotamme. Siksi asiantuntijoista muodostuu voimakkaampi media kuin mistään yrityksen omasta kanavasta.”

Jarkko Sjöman kertoo innostavasti ja konkreettisten esimerkkien kautta, kuinka yksilöistä rakennetaan vaikuttavia henkilöbrändejä. Maailma on täynnä mahdollisuuksia – jokaiselle meistä.

Lue lisää Digitaalisen verkoston rakentamisesta Jarkon blogista

 

Miksi?

Tällä hetkellä henkilön osaaminen ja asiantuntijuus ei välttämättä näy asiakkaalle tai edes sisäisesti. Usein vedotaan aikapulaan ja muut prioriteetit ajavat edelle. Näkyvyyden arvoa ei tunnisteta, koska tulokset tulevat vasta myöhemmin. Valmennuksen avulla asiantuntijoista tehdään myyntihenkilöitä, jotka houkuttelevat uusia asiakkaita omalla osaamisellaan ja joiden avulla organisaatio erottuu kilpailijoistaan.

 

Jarrko_Sjöman

Jarkko Sjöman
Digitaalisen identiteetin asiantuntija.
Rakentaa asiantuntijoista vaikuttajia.

Miten?

Koulutuksessa luodaan konkreettisia toimenpiteitä sisältävä suunnitelma, jonka avulla sosiaalinen kyvykkyys saadaan tasapainoon ammatillisen kyvykkyyden rinnalle digitaalisessa maailmassa. Valmennuksen sisältö on räätälöity yksilöllisesti ja mukana on muiden osallistujien tukiverkko. Lopputuloksena on henkilökohtainen digitaalinen identiteetti, joka luo menestystä sekä yksilölle että organisaatiolle.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä >>