Opiskele omaan tahtiisi veloituksetta

SoveltoX on web-pohjainen oppimisympäristö, joka sisältää laajan määrän itseopiskelukursseja, joista suurin osa on ilmaisia suorittaa. Ilmaistarjonnasta löytyy Microsoftin virallisia itseopiskelukursseja liittyen tämän päivän kuumimpiin aiheisiin aina pilvipalveluista koneoppimiseen ja tekoälyyn.

Kurssien kesto

Kurssien suoritusajat vaihtelevat aina muutamasta tunnista useaan kymmeneen tuntiin. Kursseista on luotuna myös opintokokonaisuuksia, jotka johdattelevat sinut laajemmankin aiheen pariin useamman itseopiskelukurssin voimin. Alla kuvassa on esimerkki yhdeksän kurssin Microsoft Azure -opintokokonaisuudesta.

roadmap_azure_admin


Näin opiskelet SoveltoX:ssä

SoveltoX-oppimisympäristö vaatii rekisteröitymisen, jonka jälkeen opinnot voivat alkaa. Pääset tutustumaan järjestelmään parhaiten tästä lyhyestä videosta:

Tutustu koulutuksiin ja hyppää oppimaan SoveltoX-ympäristöön!


Lue lisää myös Sovelto Easy -digioppimisympäristöstä

SoveltoX:n lisäksi Sovelto tarjoaa yhteisöllisen digioppimisympäristön Sovelto Easyn, joka ei jätä sinua oman onnesi nojaan, vaan tarjoaa mahdollisuudet keskustella, jakaa kokemuksia sekä kysyä suoria kysymyksiä kouluttajalta ja muilta opiskelijoilta. Kannustava ympäristö pitää myös kirjaa suorituksistasi.

Sovelto Easy sisältää lyhyitä videoita, nanopaloja mm. näiltä alueilta: yhteisöllinen viestintä ja ryhmätyö, Business Intelligence & data-analyysi, esimiestyö ja johtaminen, graafinen työ, IT-infrastruktuuri, teknologiakatsaukset, hyvinvointi ja tuottavuus, myynti ja asiakaspalvelu, oman oppimisen edistäminen, sovelluskehitys ja sujuva tietotyö.  Lue lisää Sovelto Easystä >>