SoveltoX-palvelu on suljettu

SoveltoX-palvelun maksulliset opintokokonaisuudet on siirretty Sovelto PRO- ja Sovelto Easy -palveluihin. Jos et ole saanut pääsyä materiaaleihin, ota yhteyttä sähköpostilla info@sovelto.fi niin autamme sinua mielellämme.

Microsoftin tarjoamat laajat itseopiskelumateriaalit löydät Microsoft Learn -palvelusta.


Sovelto PRO – jatkuva oppimispalvelu

Teknologioiden oppimiseen Sovelto tarjoaa täysin uudenlaisen jatkuvan oppimisen palvelun. Saat edullisella kuukausimaksulla käyttöösi sertifiointeihin valmistavat täysimittaiset online-koulutukset, tehokkaat 1,5 tunnin mittaiset online-täsmäkoulutukset eri aiheista, videoita ja kuratoitua materiaalia itseopiskeluun sekä mahdollisuuden kysyä kouluttajalta ja oppimisyhteisöltä.

Sovelto PRO tarjoaa kouluttajan käyttöösi – et jää yksin videoiden kanssa, vaan pääset aidosti oppimaan, kysymään ja keskustelemaan.

TUTUSTU SOVELTO PROHON


Sovelto Easy – jatkuva oppimispalvelu

Tietotyön oppimiseen Sovelto tarjoaa yhteisöllisen digioppimisympäristön Sovelto Easyn, joka ei jätä sinua oman onnesi nojaan, vaan tarjoaa mahdollisuudet keskustella, jakaa kokemuksia sekä kysyä suoria kysymyksiä kouluttajalta ja muilta opiskelijoilta. Kannustava ympäristö pitää myös kirjaa suorituksistasi.

Sovelto Easy sisältää lyhyitä videoita, nanopaloja mm. näiltä alueilta: yhteisöllinen viestintä ja ryhmätyö, Business Intelligence & data-analyysi, esimiestyö ja johtaminen, graafinen työ, IT-infrastruktuuri, teknologiakatsaukset, hyvinvointi ja tuottavuus, myynti ja asiakaspalvelu, oman oppimisen edistäminen, sovelluskehitys ja sujuva tietotyö.

TUTUSTU SOVELTO EASYYN