”Parasta koulutuksessa oli erittäin rautainen asiantuntemus ja kurssin pitäjän selvä innostus asiaan. Hyviä käytännön esimerkkejä esitettiin niin ikään, mistä oikeasti omassa työssäkin voi olla hyötyä.“

Sami Summanen
Senior ICT Specialist, Patria Finance Oyj

ICT ja uudet teknologiat

IT-asiantuntijan roolissa ei enää riitä, että olet guru omalla erityisalueellasi. Kommunikaatio, itsensä johtaminen, ajanhallinta ja tiiminjohtamistaidot, alan yleisen kehityksen uudet tuulet, teknologian roolin ymmärrys liiketoiminnan kannalta – siinä muutamia modernin asiantuntijan vaatimuksia.

Unelmia on erilaisia. Oletko oman teknologisen erikoisalueesi guru? Vai haluaisitko urapolkusi suuntaavan kohti strategisempaa ajattelua ja laajempia näköaloja vaativaa pallia?

Rakenna oma osaamispolkusi.
Koulutukset»

Ota yhteys myyntipalveluumme»

Teknologiat

  

Pään päivittämisen uudet muodot

Tutkimusten mukaan vain 10% oppimisesta tapahtuu kurssimuotoisen kouluttautumisen kautta. Todellinen osaaminen syntyy palautteen, työssä ja työn ohessa oppimisen sekä soveltamisen kautta. Miksi siis osaamisen kehittämisen ratkaisut eivät ole tukeneet tätä olennaista havaintoa? Tämän me haluamme muuttaa.

Sovelto Channel »

Opiskelun monet muodot »

10_20_70.jpg

Teknologian osaamisratkaisut

ADAE (Active Directory Attribute Editor) on tuote helpottamaan Active Directoryn ylläpitoa. ADAEn avulla Microsoftin ADUC-työkaluun (Active Directory Users and Computers) voidaan lisätä omia uusia välilehtiä, joiden kautta voidaan katsella ja muokata sellaisia tietokenttiä, joita siellä ei normaalisti näy. Olivat ne sitten Windowsin vakiokenttiä, kuten EmployeeID, tai omien schema-laajennosten kautta lisättyjä kenttiä.
Sovelto on nyt APN Training Partner, eli valtuutettu Amazon Web Services -koulutuskumppani. Lisäksi testikeskuksessamme voi suorittaa myös AWS-sertifiointitestejä Kryterion-testijärjestelmällä.
Digitalisaatio merkitsee asennuksessa ja kunnossapidossa useita asioita: Koneet ja laitteet voivat tuottaa informaatiota toiminnastaan ja asennustavoistaan. Tilojen ja laitteiden suunnittelijat tai käyttäjät voivat tuottaa informaatiota käyttötilanteista ja -tarpeista. Valvonta ja diagnostiikka toimii kerätyn tiedon perusteella, kuten myös varsinainen huolto. Virtuaalilasien ja laajennetun todellisuuden lasien käytön arvioidaan kasvavan sadan miljardin euron markkinaksi 2020-luvun alussa. Asennuksen ja kunnossapidon sovellusten uskotaan olevan tärkeimpien VR/AR-lasien käyttöalueiden joukossa.
Sovelto on solminut brittiläisen koulutusyritys QA:n kanssa kumppanuuden, jonka ansiosta voit ostaa QA:n Attend from Anywhere -kursseja Soveltosta. Kurssit täydentävät Sovelton laajaa tarjontaa.
Microsoft Azure on tämän hetken nopeimmin kasvava pilvipalvelu, jonka mestareille on tilaa työmarkkinoilla. Tulevaisuuden pilviasiantuntijan taidot ovat nyt kätesi ulottuvilla. Sovelton Azure -valmennukset johdattavat sinut pilvipalvelun mestariksi. Valmennuksissamme saat syvällisen teknologiaymmärryksen lisäksi supervoimat myös konsultointi- ja myyntityöhön. Ota paikkasi digitalisaation sanansaattajana!
Big Data ja analytiikka ovat avaimia syvempään asiakasymmärrykseen.
Sovelton Competence Management -palvelu auttaa organisaatioita tunnistamaan, suunnittelemaan ja viemään käytäntöön yrityksen strategiasta johdetut tavoitteet. Tavoitteena on kyvykkyyksien ja kapasiteetin varmistaminen ja siihen liittyvän osaamisen kehittäminen.
DevOps-kursseilla opit vauhdittamaan ohjelmistokehitystä ja parantamaan operatiivista suorituskykyä ketterillä menetelmillä sekä sovelluskehittäjien ja IT-asiantuntijoiden yhteistyöllä. DevOps-koulutukset nyt Soveltolta!
Olet alasi asiantuntija, mutta tietävätkö muutkin sen? Ellet ota omaa paikkaasi verkossa, olet digitaalinen nobody – sellainen, jonka osaamisensa paremmin esille tuovat ja verkossa aktiivisesti keskustelevat ohittavat oikealta ja vasemmalta. Tarvitset digitaalisen identiteetin, joka antaa osaamisesi näkyä muillekin.
Nyt Soveltossa: EPI Data Centre Training -kursseja konesaliasiantuntijoiden sertifioitumiseen.
FastTrack on Sovelton koulutusta ja konsultointia yhdistävä kustannustehokkuutta painottava projektikonsepti. Konsepti tähtää haluttujen toiminnallisten tavoitteiden saavuttamiseen asiakasorganisaation tietojärjestelmissä siten, että osaaminen siirtyy organisaation pääomaksi projektin päätyttyä ja asiakas pystyy näin jatkokehittämään ympäristöään.
Päivitä osaamisesi ajan tasalle ja suorita sertifiointitesti kurssin jälkeen. Sertifioinnilla voit osoittaa osaamisesi muillekin. Nyt kannattaa päättää testiin menemisestä samalla, kun ilmoittaudut kurssille. Nyt saat näihin kursseihin liittyvät testipaketit edullisemmin.
SAFe, DevOps, Scrum, Lean IT ja muut agile-menetelmät ja toimintatavat ovat ohjelmistokehityksen tätä päivää. Hanki tarvittava osaaminen jo tänään Sovelton koulutuksista!
Sovelton asiantuntijat ovat käytettävissäsi, kun tarvitset vaikkapa suunnittelu- tai toteutusapua vaativiin ICT-projekteihin. Autamme sinua ja yritystäsi ottamaan tehokkaammin hyödyn irti ICT-järjestelmistäsi.
Olemme astumassa aikakauteen, joka mahdollistaa nähdä, kuulla ja tuntea erilaisia maailmoja: tietokoneen luomaa kuvitteellista maailmaa, todellista maailmaa laajennetulla informaatiolla sekä virtuaalista ja laajennettua todellisuutta yhdistävää maailmaa. Teknologinen kehitys on siinä pisteessä, että nämä mahdollisuudet ovat yritysten ja kuluttajien ulottuvilla. Edullisimmillaan näitä teknologioita pääsee soveltamaan jo muutamien satojen eurojen laitehankinnoilla. Tekniset ratkaisut kehittyvät nopeasti ja uusia ratkaisuja sekä tuotteita julkaistaan viikoittain. Nykyiseen hetkeen liittyy siten riskejä, mutta myös mahtava potentiaali markkinoilla menestymiseen.
Build-konferenssi saapuu Helsinkiin kesällä 2017. Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 14.6. Helsingin Hernesaaressa. Jos Build Tourilla kiinnostuit Azureen liittyvistä asioista ja kaipaat lisätietoa, Sovelto tarjoaa koulutuksia Helsingin Pasilassa syksyn aikana. Tarjoamme vuoden 2017 Tourin kunniaksi 17 prosentin alennuksen neljästä arkkitehdeille ja sovelluskehittäjille suunnatusta kurssista.
Houkuttavatko hyötysovellukset? Pakottaako peliosaaminen? Tutustu Sovelton mobiilisovellusten kehityksen kurssitarjontaan.
MOC On-Demand -kursseja Sinulle, joka haluat itse päättää missä ja milloin opiskelet. Opi omaan tahtiisi missä haluat - ota koko kurssi kerralla haltuun tai vaikka 5 min paloissa. Ei matkakuluja eikä siirtymisen vaivaa. MOC On-Demand (MOD) -kurssit - huippuluokan sisältöä suoraan Microsoftilta.
Liiketoiminta on suuren murroksen kourissa ja tämä muutos koskettaa myös Sinua ja asiakkaitasi. ModernBiz Technical Series -koulutukset auttavat Sinua Microsoft-kumppanina pysymällä ajan tasalla uusimmista teknologiainnovaatioista ja niiden mahdollisuuksista.
Sovelto on ainoa Oraclen hyväksymä koulutuskeskus Suomessa. Kaikki Suomessa toteutettavat Oracle Universityn luokkakoulutukset järjestetään Soveltolla. Kouluttajina toimivat sertifioidut suomalaiset ja kansainväliset Oracle-asiantuntijat.
Partner Practice Enablement Bootcamp -koulutuksiin osallistumalla Microsoftin kumppanien asiantuntijat omaksuvat Cloud- ja Enterprise-liiketoimintoihin liittyvien tärkeimpien teknologia-alueiden ratkaisuiden myymiseen ja käyttöönottamiseen tarvittavat tiedot ja taidot.
Sovelto on uusi Red Hat -koulutuskumppani Suomessa. Voit kouluttautua ja sertifioitua Red Hat -asiantuntijaksi Sovelton Pasilan toimipisteessä tai osallistumalla vastaavalle virtuaalikurssille. Red Hat -koulutuksia voidaan toteuttaa myös asiakaskohtaisesti.
SAFe® valjastaa Lean- ja Agile-ajattelun parhaat puolet ohjelmistokehitykseen. Opi skaalaamaan ketterää ohjelmistokehitystä Sovelton SAFe®-koulutuksissa.
Scrum on ketterän kehityksen yleisimmin käytetty menetelmä ohjelmistokehityksessä. Ota Scrum haltuun Sovelton laadukkailla koulutuksilla!
Microsoft Virtual Acadamy yhdistettynä Sovelton asiantuntijoiden vetämiin kursseihin on lyömätön yhdistelmä kartuttaa asiantuntemustasi. Mikäli sinulla ei ole klassista 10 000 tuntia harjoittautuaksesi ekspertiksi, oikotie on tässä. Hanki pohjatietämys haluamastasi aiheesta MVA:n veloituksettomilta videokursseilta. Haasta tämän jälkeen arvostetut asiantuntijamme kasvotusten Sovelton kursseilla.
Sovelto Advanced -koulutukset ovat Sinulle, joka osaat jo paljon, sertifioinnit on suoritettu, mutta tiedät, että aina voi oppia uutta.
Laajan konsortion käynnistämä Thing2Data-hanke toteuttaa pilvipalvelualustan, johon kukin yksilöllisesti tunnistettu tavara voi tietonsa ja älynsä liittää. Kukin Thing2Data-palveluntarjoaja saa valmiuden perustaa omia palveluitaan ja ne ovat lähtökohtaisesti keskenään yhteensopivia. Järjestelmän palvelut ulottuvat tavaroiden hallinnoinnista asiakirjahallintaan, lisättyyn todellisuuteen ja IoT-toimintoihin.
Tietoturva on digitalisoituvan liiketoiminnan perusedellytys ja luottamuksen kulmakivi. Hanki tarvittava osaaminen Sovelton monipuolisista tietoturvakoulutuksista!

Sovelton uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme. Saat tiedon uusista trendeistä, koulutuksista sekä kiinnostavia puheenvuoroja alasta ja alan vierestä.

Suosituimmat koulutukset asiantuntijoille