Excelin hyödyntäjä – siirry uudelle tasolle!

Excel-osaamista tarvitaan tehtävässä kuin tehtävässä. Tehokkaat työmenetelmät ja oikeat työvälineet oikeassa paikassa tuovat merkittävää ajansäästöä. Mitä suurempi osa työajastasi kuluu Excelin parissa, sitä tärkeämpää on osata ihan oikeasti eikä sinne päin. Kun osaat oikeat relevantit asiat, pääset illaksi kotiin ja säästät sekä omaasi että myös työnantajasi aikaa.

Katso kaikki Excel-koulutukset

Perustason Excel-kurssit

Perustason Excel-kurssien aiheet on suunniteltu sinulle, joka olet aloittamassa ohjelman käyttöä. Olet voinut myös opiskella itse Excelin käyttöä tai edellisestä kurssista on jo aikaa. Tavoitteena on oppia oikeat työtavat heti alusta alkaen sekä nopeuttaa ja tehostaa työskentelyä. Valitse itsellesi sopiva kurssi ja ilmoittaudu!

Excel-peruskurssi

Excel-jatkokurssit

Tule Excel-jatkokurssille, mikäli haluat syventää osaamistasi ja tietää mihin kaikkeen voit Exceliä hyödyntää. Jos käsittelet ja muodostat raportteja tai analysoit muista järjestelmistä tuotuja aineistoja, nämä taidot opit myös jatkokursseilla. Tavoitteena on oppia isojen aineistojen käsittelyyn tarvittavat taidot ja funktioiden monipuolisempi hyödyntäminen. Katso tarkempi sisältö ja tule mukaan kurssille. Monet muutkin ovat tehneet niin!

Excel jatkokurssi

Excel jatkokurssi – aineiston käsittely ja pivot-raportointi

Vaativat Excel-kurssit

Nämä vaativat Excel-kurssit sopivat sinulle, kun haluat treenata Excel-taitosi huippukuntoon ja tarvitset hyvin aktiivisesti ja monipuolisesti Exceliä. Sinun ei tarvitse olla Excel-guru osallistuaksesi kurssille, mutta sellaiseksi voit tulla!

Excel makrot ja VBA I

Excel makrot ja VBA II

Excel PowerPivot

Excel PowerPivot jatkokurssi: Advanced DAX


Kaipaatko tiedon mallintamiseen lisää ketteryyttä, rivitason suojausta tiedolle tai esimerkiksi raporttien kohdennettua jakelua? Tutustu silloin Microsoftin uuteen moderniin tiedon analysointi- ja raportointityökaluun, Power BI:hin.