Digitaalisuus osaksi toimintaa

Organisaation menestys syntyy digitaalisen rajapinnan hyödyntämisestä myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä. Lisäksi tarvitaan  kyvykkyyttä hyödyntää modernin tietotyön välineitä myös sisäisessä toimintakulttuurissa.

Nopeat teknologiamuutokset muuttavat kilpailua. Mahdollisuudet ovat nyt kaikille samat – kyvykkyys hyödyntää niitä on erottautumistekijä.

Digitaalinen markkinointi ja some-kanavien hyödyntäminen

Asiakkaasi hakee tarvitsemansa palvelut webistä. Organisaatiosi palveluiden laatu punnitaan jo ennen kuin olet päässyt kontaktiin asiakkaasi kanssa. Hakukoneoptimoinnin ja analytiikan taidot kuuluvat jokaisen organisaation toiminnan perusedellytyksiin!

Sovelto tarjoaa asiakkailleen rautaisen koulutuspaketin ja mahdollisuuden sertifioitua digimarkkinoinnin osaajaksi. Kyseessä on Digital Marketing Instituten tuottama videomuotoinen 30 tunnin koulutus. Koulutuksesta hyötyy myös johto.

DMI – Professional Diploma in Digital Marketing 


Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 -järjestelmän koulutuksia löytyy sekä loppukäyttäjille että järjestelmän hallinnasta, mukauttamisesta ja kehityksestä vastaaville henkilöille. Suosittuja ovat myös yrityskohtaisesti toteutettavat koulutuksemme, jotka on suunnattu yritysten myynti- ja markkinointitiimeille. Painotamme liiketoimintajohdon ja teknisten asiantuntijoiden tiivistä yhtiestyötä. Näin järjestelmä saadaan palvelemaan koko organisaatiota parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutuksia on tarjolla useille eri rooleille.

Microsoft Dynamics 365


Ota viestintä ja O365-työkalut haltuun

O365 ja Office-sovellukset iisisti Sovelto Easylla
Ota tietotyön välineet koko organisaatiosi haltuun iisisti!

Sovelto Easy on kattava kokonaispaketti, jossa saat yhdellä kuukausimaksulla organisaatiosi käyttöön säännölliset tietotyön tehotreenit kouluttajan vetämänä, 1000 nanopalaa itseopiskeluun ja pääsyn kaikkiin Sovelton webinaareihin.