Digitaalisuus osaksi toimintaa

Organisaation menestys syntyy digitaalisen rajapinnan hyödyntämisestä myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä sekä kyvykkyydestä hyödyntää modernin tietotyön välineitä myös sisäisessä toimintakulttuurissa.

Nopeat teknologiamuutokset muuttavat kilpailua. Mahdollisuudet ovat nyt kaikille samat – kyvykkyys hyödyntää niitä on erottautumistekijä.

 

Digitaalinen markkinointi ja some-kanavien hyödyntäminen

Asiakkaasi hakee tarvitsemansa palvelut webistä. Organisaatiosi palveluiden laatu punnitaan jo ennen kuin olet päässyt kontaktiin asiakkaasi kanssa. Hakukoneoptimoinnin ja analytiikan taidot kuuluvat jokaisen organisaation toiminnan perusedellytyksiin!

Sovelto tarjoaa asiakkailleen rautaisen koulutuspaketin ja mahdollisuuden sertifioitua digimarkkinoinnin osaajaksi. Kyseessä on Digital Marketing Instituten tuottama videomuotoinen 30 tunnin koulutus, joka opiskellaan Sovelto Channel -oppimisympäristössä. Koulutuksesta hyötyy myös johto.

Lue lisää:

Professional Diploma in Digital Marketing »

 


Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 -järjestelmän koulutuksia löytyy sekä loppukäyttäjille että järjestelmän hallinnasta, mukauttamisesta ja kehityksestä vastaaville henkilöille. Suosittuja ovat myös yrityskohtaisesti toteutettavat koulutuksemme, jotka on suunnattu yritysten myynti- ja markkinointitiimeille. Painotamme liiketoimintajohdon ja teknisten asiantuntijoiden tiivistä yhtiestyötä. Näin järjestelmä saadaan palvelemaan koko organisaatiota parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutuksia on tarjolla useille eri rooleille.

Tutustu Microsoft Dynamics 365 koulutuksiin »


Adobe ratkaisut

Hyödynnä osaamisemme taittotyön tehostamisessa. Olemme Adoben virallinen koulutuskeskus ja autamme organisaatioita suunnittelutyön ja viestinnän viemisessä uudelle tuottavuuden tasolle.

Olitpa mainonnan suunnittelun ammattilainen, tai vastaat organisaatiossasi viestinnästä ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi Indesignin käytön tehostamisen suhteen. Tietojen perusteella voimme tarjota hyväksi havaittuja käytännön ratkaisuvaihtoehtoja.

Tutustu Adobe tarjontaamme »


Uusi sisäisen viestinnän toimintakulttuuri

Organisaation sisäinen viestintä on aarreaitta, joka voidaan saada hyötykäyttöön moderneja tietotyövälineitä hyödyntämällä. Uudista sisäisen viestinnän toimintakulttuuri ja tee organisaatiosta notkeampi! Tuloksena asiakaspalvelu parantuu ja organisaatio pystyy muuntumaan notkeammin toimintaympäristön muuttuessa.

Lue lisää:

Sujuvan graafisen työn käsikirja »

Sujuvan tietotyön käsikirja »