Toimivat taittomallit lisäävät viestinnän ja markkinoinnin tuottavuutta

InDesign taitto-ohjelmaan on sisäänrakennettu ominaisuuksia toimivien taittopohjien laatimiseen joita ei kuitenkaan hyödynnetä. Suurelta osin tästä syystä dokumenttien kanssa hukataan tolkuttomasti aikaa sekä mainostoimistoissa, että asiakasorganisaatioiden viestintä- ja markkinointiosastoilla.

Photoshop kuvankäsittely-ohjelma tarjoaa ominaisuuksillaan lähes rajattoman määrän mahdollisuuksia. Kuvilla viestiminen on tätä päivää ja yhdessä taitto-ohjelmien kanssa voidaan luoda osuvia ja mieleenpainuvia ratkaisuja.

Hyödyt mainonnan suunnittelijoille

Mainossuunnittelun ammattilaiset voivat toimivilla taittomalleille nopeuttaa omaa työtään merkittävästi. kerran tehty visuaalinen ilme ja sen elementit voidaan toteuttaa nopeasti eri versioina. Toisaalta tarjoamalla asiakkaalleen lisäarvoa teknisesti toimivien taittodokumenttien muodossa, esim. asiakkaan itse tekemää sisällöntuotantoa varten, vahvistaa mainostoimisto asemaansa asiakkaan strategisena kumppanina.

Hyödyt organisaation viestinnässä ja markkinoinnissa

Mikäli organisaation viestintä- tai markkinointiorganisaatiossa käytetään taitto-ohjelmia on ensiarvoisen tärkeää että käytettävissä on toimivat ja selkeät taittomallit. Graafisen ohjeistuksen tai brändikirjan mukaan laaditut dokumenttipohjat takaavat että:
• ulkoasu on toistettavissa muuttumattomana dokumentista toiseen
• ulkoasun päivitys taittopohjiin voidaan tehdä keskitetysti ja jakaa käyttäjille
• työ on mahdollisimman nopeaa
• laatu pysyy hyvänä
• kaikki osapuolet voivat keskittyä pääasialliseen työhönsä
• brändi on sisäänrakennettu dokumentteihin

Taittomalleja voidaan hyödyntää kaikessa yritysjulkaisemisessa kuten esitteet, lehti-ilmoitukset käyntikortit, flyerit, asiakas- ja henkilöstölehdet.

Oikea ratkaisu tilanteen mukaan

Koulutamme suunnittelijoita tekemään toimivia taittopohjia. Voimme myös tehdä taittopohjat asettelumallien ja graafisen ohjeistuksen mukaan alusta loppuun. Koulutamme luonnollisesti myös loppukäyttäjiä hyödyntämään taittopohjia täysipainoisesti.

 

Ota meihin yhteyttä

Hyödynnä osaamisemme taittotyön tehostamisessa. Olemme Adoben virallinen koulutuskeskus ja autamme organisaatioita suunnittelutyön ja viestinnän viemisessä uudelle tuottavuuden tasolle.

Olitpa mainonnan suunnittelun ammattilainen, tai vastaat organisaatiossasi viestinnästä ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi Indesignin käytön tehostamisen suhteen. Tietojen perusteella voimme tarjota hyväksi havaittuja käytännön ratkaisuvaihtoehtoja.

Yritysmyynti

Henkilökohtainen myyntipalvelu