Digital Marketing Institute - Digitaalinen markkinointi - DMI

Kehity digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi

Nosta digimarkkinoinnin taitosi uudelle tasolle. Opi kansainvälisiltä digitaalisen markkinoinnin ammattilaisilta ja käy keskusteluja myös muiden osallistujien kanssa koko ohjelman ajan. Saat koulutuksen suoritettuasi myös sertifioinnin osaamisestasi. 

Professional Diploma in Digital Marketing on kattava sertifiointiin tähtäävä ohjelma

Opiskele omaan tahtiisi – syvenny sinua kiinnostaviin aiheisiin.

Suorittaessasi kurssin hyväksytysti saat toimialan laajasti tunnustaman kansainvälisen sertifioinnin, jonka on suorittanut yli 10 000 henkilöä 60 maassa. Sertifiointi antaa hyvän lisän myös ansioluetteloosi, koska digitaalisen markkinoinnin osaaminen on kysyttyä kaikilla toimialoilla ja myös rekrytoijien silmissä. 

Professional Diploma in Digital Marketing sisältää:

Tee digitaalisuudesta oma supervoimasi

Voit valita kahdesta laadukkaasta digitaalisen markkinoinnin ohjelmasta juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Laaja digitaalisen markkinoinnin syvällinen ohjelma: Professional Diploma in Digital Marketing tai perusteiden nopea haltuunotto Foundation Certificate in Digital -ohjelma.

Professional Diploma in Digital Marketing

Laaja digitaalisen markkinoinnin kokonaisuus sinulle, joka haluat päivittää osaamisesi tai joka olet suuntaamassa kokonaan uudelle uralle.

Professional Diploma in Digital Marketing

Laaja digitaalisen markkinoinnin kokonaisuus sinulle, joka haluat päivittää osaamisesi tai joka olet suuntaamassa kokonaan uudelle uralle.

Foundation Certificate
in Digital

Ota digitaalisen markkinoinnin perusteet haltuun nopeasti ja tehokkaasti tällä ohjelmalla, joka sisältää myös laajasti erilaista lisämateriaalia ja harjoituksia. 

Mitä Professional Diploma -ohjelma sisältää?

Ohjelma on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet digitaalisen markkinoinnin tai verkkoviestinnän parissa ja haluat varmistaa ajanmukaisen osaamisen sekä saada kansainvälisesti tunnustetun todistuksen. 

Nouse digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi ja lunasta sertifikaatti

Mitä koulutus käytännössä tarjosi?

Digitaalinen markkinointi ja sen laaja osaaminen on yksi nykyaikaisen organisaation peruselementeistä. 

DMI-koulutus antaa laajan kokonaiskuvan digitaalisen markkinoinnin välineistä ja siihen liittyvistä keskeisistä osa-alueista. Koulutuksessa otat haltuun markkinoinnin laajasti: sisältömarkkinoinnin kautta analytiikkaan, hakukone-optimointiin ja -mainontaan uinohtamatta some-markkinointia ja display-näkyvyyttä. Ymmärrät myös, miten digistrategia yhdistetään yrityksen toimintaan. 

Jani Henriksson
Analytiikkaan ja käyttäjätutkimukseen aiemmin erikoistunut Jani Henriksson suoritti viime syksynä Sovelton DMI Professional Diploma in Digital Marketing -kurssin

Katso webinaari: Digimarkkinoijan 9 tärkeintä taitoa

Mitkä ovat menestyvän digimarkkinoijan tärkeimmät taidot ja kuinka saada laaja ymmärrys näistä osa-alueista?  Miten otat perusteet haltuusi nopeasti ja tehokkaasti? Katso webinaaritallenne.

Opi perustaidot Some, SEO:n ja Analytiikkaan ja nouse digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi

Foundation Certificate in Digital

Ota digitaalisuuden perusteet haltuusi nopeasti ja tehokkaasti. Todista osaamisesi sertifikaatilla.

Ota digitaalinen markkinointi haltuusi ja osoita osaamisesi sertifikaatilla

Lähde mukaan ainutlaatuiseen ohjelmaan Professional Diploma in Digital Marketing -ohjelmassa. 
Jos et ole vielä valmis lähtemään matkalle oppimaan uutta – tututustu digitaaliseen markkinointiin lataamalla e-Kirja: How to Become a Digital Marketing Manager – an essential skills checklist. 

Onko organisaatiossasi useita digitaalisen markkinoinnin osaamisesta kiinnostuneita?

Räätälöimme koulutuksen tarpeeseenne sopivaksi, jos teillä on useita kiinnostuneita 

kehittämään digitaalisen markkinoinnin osaamista.

Advisory board

Sovelto auttaa muuttumaan oppimalla!

Sovelton innovatiivinen ajattelu koulutuksen metodologioista, niiden soveltaminen käytännön koulutustarjontaan sekä teknologian ylivoimainen hyödyntäminen osana oppimiskokemusta ovat niitä valtteja, joilla autamme asiakkaita tekemään muutosta.

Tunnustuksena vahvasta osaamisen kehittämisestä Sovelto valittiin mukaan Training Industryn globaalille TOP20 IT Training Companies -seurantalistalle.