Hommat haltuun Dynamics 365 (CRM:n) avulla

CRM tulee sanoista Customer Relationship Management ja pitää sisällään suuren määrän organisaatioille välttämättömiä asiakastyössä tarvittavia toimintoja. CRM tekee markkinointi-, myynti- ja palveluprosesseista helposti hallittavia ja on oiva työkalu myyntiraportoinnin ja seurannan apuna.

Sanana ja lyhenteenä CRM on jo hieman vanhentunut, nykyisellään kun näitä järjestelmiä käytetään mitä erilaisimpien asioiden hallintaan ja tuottavuuden lisäämiseen. Käyttötapoja ja kohteita on yhtä monta kuin järjestelmää hydödyntäviä organisaatioita.

 

Kenelle Dynamics 365-koulutus on tarkoitettu?

Dynamics 365 -järjestelmän koulutuksia löytyy sekä loppukäyttäjille että järjestelmän hallinnasta, mukauttamisesta ja kehityksestä vastaaville henkilöille. Suosittuja ovat myös yrityskohtaisesti toteutettavat koulutuksemme, jotka on suunnattu yritysten myynti- ja markkinointitiimeille. Painotamme liiketoimintajohdon ja teknisten asiantuntijoiden tiivistä yhtiestyötä. Näin järjestelmä saadaan palvelemaan koko organisaatiota parhaalla mahdollisella tavalla.

Koulutus lähtee asiakkaan tarpeesta. Pyrimme räätälöimään myös avoimet kurssimme osallistujien toiveiden mukaisiksi. Tärkeintä on, että asiakas kokee saavansa kurssista mahdollisimman paljon irti ja että kurssilla opittua pääsee hyödyntämään omassa työssään heti kurssin jälkeen.

Jaamme opiskelijoillemme mielellämme omia kokemuksia ja parhaiksi todettuja toimintamalleja ja käytäntöjä. Näiden saatujen oppien avulla omaa työtään voi heti tehostaa ja helpottaa.

 

Dynamics 365 CRM-koulutus eri kohderyhmille

CRM-kurssit jaamme kolmeen pääkategoriaan, joista on helppo löytää itselleen sopivin kurssi. Kurssit on suunnattu järjestelmän käyttäjille, käyttöönotto- ja ylläpitoryhmille sekä asennuksista ja sovelluskehityksestä vastaaville henkilöille.

Koko Dynamics 365 -koulutustarjontamme löydät tästä linkistä: Dynamics 365-kurssit

 

Katso eri rooleille suunnitellut koulutuskokonaisuudet alta

Markkinoinnille:

Tervetuloa mukaan oivaltamaan ja oppimaan!