Digitaalisen myynnin tutkinto – uuden ajan myyntityön koulutus

Social selling, sosiaalinen myynti helpottaa ja nopeuttaa myyntityötä. Myynnin digitaalisten tekniikoiden hallinta kuuluu nyt jokaisen myyntityötä tekevän perusosaamiseen. Asiakkaasi käyttää näitä kanavia tuotteiden ja palveluiden etsimiseen, on sitten kyse b2b- tai b2c-myynnistä. Pystytkö tunnistamaan nämä ostosignaalit ja tuottamaan arvoa asiakkaallesi juuri oikealla hetkellä?

Tutustu ohjelmaan ja tilaa koulutus >>

 

Miksi?

Kun tavoitat oikeat henkilöt oikeaan aikaan digitaalisten kanavien kautta ja pystyt auttamaan asiakkaitasi oman toimialasi asiantuntijana, viet myyntityösi tulokset uudelle tasolle. Huomaa, että kyse ei ole siitä, että luopuisit työhösi kuuluvista asiakastapaamisista, puheluista tai tarjousten laatimisesta. Tarvitset digitaalisen myynnin toimenpiteitä näiden lisäksi. Ei jompikumpi, vaan molemmat!

Miten?

Digital Marketing Instituten Professional Diploma in Digital & Social Selling on 30 tunnin videomuotoinen koulutus, jossa asiantuntijat opastavat sinulle digitaalisen myynnin taidot. Koulutuksen päätteeksi teet testin, jolla todennat osaamisesi.

Kenelle?

Koulutus soveltuu erityisesti myynnille, konsulteille, myyntiedustajille, liiketoimintakehittäjille, avainasiakaspäälliköille, myyntipäälliköille ja myyntitiimejä vetäville henkilöille.

 

Opit

  • tunnistamaan oikeat kohderyhmät
  • brändäämään asiantuntemuksesi ja verkostoitumaan
  • viestimään asiakastasi kiinnostavalla, henkilökohtaisella ja hänen tavoitteitaan tukevalla tavalla
  • hyödyntämään CRM-järjestelmää digitaalisen myynnin tukena
  • tuottamaan ja jakamaan asiakasta kiinnostavaa sisältöä
  • ymmärtämään monikanavaisen asiakaspalvelun parhaat käytännöt
  • hallitsemaan suurta prospekti- ja asiakaskantaa ja sitouttamaan juuri sopivalla hetkellä
  • digitaalisen myynnin johtamisen taitoja
  • digitaalisen myyntistrategian käyttöönottamisen vaiheet organisaatiossasi

 

FAQ

Miten DMI-koulutus eroaa normaalista Sovelton kurssista?
Digital Marketing Institute -tutkinnon opiskelu tapahtuu itsenäisesti videomuotoisen oppimateriaalin avulla Sovelto Channel -oppimisympäristössä. Voit valita, minkä verran käytät kulloinkin aikaa opiskeluun – näet etenemisesi havainnollisesti Sovelto Channelissa. Tukenasi on Sovelton DMI-tuutori, johon saat yhteyden sähköpostitse. Kysymyksiä välitetään tuutorille myös Sovelto Channelin Chatin kautta.

Kuka vastaa DMI-koulutuksen materiaalista?
Digital Marketing Institute on irlantilaislähtöinen yritys, joka on lanseerannut kansainvälisen digimarkkinoinnin sertifiointikoulutuksen testeineen. Koulutussisällön on luonut joukko vuosien kokemuksen omaavia parhaita asiantuntijoita eri digimarkkinoinnin osa-alueilta. Sisältöä päivitetään puolivuosittain ja sisällön ovat auktorisoineet mm. Google, Twitter, LinkedIn ja Facebook.

Miten tilaan DMI-koulutuksen?
Täytä tilauslomake ja maksettuasi koulutuksen toimitamme sinulle Sovelto Channel -tunnukset, joihin on liitetty Professional Diploma in Digital Selling -koulutus. Jos sinulla on jo Sovelto Channel -tunnukset, lisäämme DMI-koulutuksen käyttöoikeuden olemassa oleviin tunnuksiisi, jolloin koulutus tulee näkyviin Sovelto Channeliin.

Minkä kestoinen koulutus on?
Professional Diploma in Digital Selling -koulutus sisältää 30 tuntia videomuotoista koulutusmateriaalia. Varaa tämän lisäksi aikaa testiin valmistautumiseen. Parhaan hyödyn saat tästä koulutuksesta, kun hyödynnät tietoa parhaista käytännöistä opiskelun edetessä ja toteutat opittuja asioita käytännössä. Varaa siis myös aikaa käytännön tekemiselle.

Kuinka kauan voin opiskella?
Sertifioituminen on suoritettava 24 viikon kuluessa aloittamisesta. Saat opiskeluoikeuden koulutusmateriaaliin vuodeksi.

Saako koulutuksesta todistuksen?
Kyllä, saat sertifikaatin tutkinnon suorittamisesta, kun läpäiset testin hyväksytysti 24 viikon kuluessa opiskelun aloittamisesta. Testi kannattaa aikataululttaa noin 16-18 viikon päähän opiskelun aloittamisesta, jotta mahdolliselle uusintayritykselle jää aikaa ennen 24 viikon määräaikaa. Testi suoritetaan Sovelton testikeskuksessa ja se sisältyy opiskelukokonaisuuden hintaan. Jos et pääsekään testistä läpi ensimmäisellä yrittämällä, niin voit yrittää läpäisyä kaksi kertaa uudelleen määräajan puitteissa. Uusintatesti maksaa 120 € + alv 24 % per testi.

Millä kielellä opiskelu tapahtuu?
Kaikki koulutusmateriaali on englanninkielistä. Tuutorointi ja Co-Study -toiminta tapahtuvat suomeksi.