Yhteisöllinen tuottavuus

Office 365 mahdollistaa uudenlaiset yhteistyötavat, joiden avulla saat asiasi etenemään ja löydät tarvitsemasi tiedon. Sinulle tästä tulee työtapa, jota rakastat. Organisaatiollesi hyödyt tulevat parempana asiakaspalveluna, nopeampana reagointina ja työtyytyväisyytenä.

Katso miten Sovelto oli Otavan tukena Office 365 -käyttöönotossa:

Oletko sinä se, joka latua luoden, tulta kantaen, on mukana viemässä organisaatiotasi uuteen toimintakulttuuriin? Digilähettiläiden valmennusohjelma: Office 365 ja toimintakulttuurin muutos on 6 viikon monimuotovalmennus, jonka aikana valmennamme osallistujat käyttämään sujuvasti Office 365:sta sekä auttamaan muita omaksumaan uudet taidot.

Lue lisää ja aloita oma valmennuksesi

Mietityttääkö Sinua Office 365 käyttöönotto tai täysimääräinen hyödyntäminen?

Organisaatioilta vaaditaan nyt reagointinopeutta, nopeaa päätöksentekoa ja sujuvia työtapoja. Nykyaikaiset välineet ja tietoyhteydet mahdollistavat tämän kaiken. Tarvittavat välineet ovat yleensä jo käytössä.

Office 365:n käyttöönotto mietityttää useimpia organisaatioita. Vaikka kyse on IT-järjestelmästä, muutos on jotain muuta kuin mitä Windowsin- ja Office-versiopäivitysten osalta olemme tottuneet. Office 365:n osalta kyse on työtavan muutoksesta, ei työkalusta. Vastuu kuuluu johdolle. Kuinka tärkeänä asiana nähdään ihmisten potentiaalin kasvattaminen? Miten voidaan varmistaa, että ihmiset voivat tehdä työnsä parhaalla tavalla? Kuinka saadaan ihmiset tekemään yhteistyötä?

Lähde Office 365:n matkaan kohti tuottavampaa arkea

Organisaatio tarvitsee edelläkävijöitä, digilähettiläitä, uusien toimintatapojen tiennäyttäjiksi. Tukitoiminnot, projektipäälliköt ja esimiehet ovat roolinsa puolesta henkilöitä, joiden tekemisellä on merkitystä laajempaan joukkoon. Päättävässä asemassa olevien merkitys on suuri. Office 365:n kytkeminen olemassa olevaan tilanteeseen esimerkiksi alkavan projektin tai tapahtuman järjestämisen muodossa voi olla luonteva tapa esitellä uutta toimintatapaa.

Henkilöstön osaamiseen kannattaa panostaa. Office 365 jo itsessään auttaa. Formsilla voi kysyä ihmisten osaamisista ja haluista oppia uutta, Streamilla voidaan jakaa opetusvideoita ja katsoa niitä Teamsin kautta, Teamsiin voidaan luoda tukitiimejä missä vastaillaan uutta toimintatapaa koskeviin kysymyksiin. Organisaation työtavat muuttuvat aina sisältä käsin. Yksin ei kuitenkaan kannata jäädä. Vaikeat asiat ratkotaan yhdessä.

Office 365 mahdollistaa erinomaisesti modernin tietotyön. Tule päiväksi meille Pasilan toimistolle opettelemaan kuinka Office 365 auttaa sinua tulemaan oman työsi kippariksi – Moderniksi tietotyöläiseksi. Säästät tulevaisuudessa paljon arvokasta aikaa tärkeimpiin tehtäviisi.


Webinaari: Office 365 – kohti huomisen työtä

Miten hyödyntää O365:sta organisaatiossanne parhaalla mahdollisella tavalla sekä tiimeille että yksilöille?

O365 ja Office-sovellukset iisisti Sovelto Easylla
Ota tietotyön välineet koko organisaatiosi haltuun iisisti!

Sovelto Easy on kattava kokonaispaketti, jossa saat yhdellä kuukausimaksulla organisaatiosi käyttöön säännölliset tietotyön tehotreenit kouluttajan vetämänä, 1000 nanopalaa itseopiskeluun ja pääsyn kaikkiin Sovelton webinaareihin.

#digilähettiläät #digilähettiläs #O365