Power BI – analysoi ja raportoi

Tutustu Power BI -tarjontaamme – analysoi ja raportoi tietoa helpommin ja nopeammin!

Microsoftin Power BI tiedonhallinnan työkalulla saat reaaliaikaista dataa liiketoimintasi kehittämiseen. Power BI:llä mallinnat, analysoit ja visualisoit dataa tehden tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä raportteja. Voit jakaa ja muokata raportit Power BI pilvipalvelussa. Power BI mahdollistaa tiedon noutamisen lukemattomista eri tietokannoista- ja lähteistä. Käyttöönotto on helppoa, koska et tarvitse monimutkaisia asennuksia omaan ympäristöön. Power BI:n käytön opit kursseillamme. Voit opiskella luokkakurssilla, online-yhteydellä kotoasi tai itseopiskeluna. Valitse itsellesi sopivin tapa.


Power BI -tarjontaa eri opiskelumuodoissa

Aloita tällä kaksipäiväisellä koulutuksella, jossa käydään läpi koko raportin tuottamisen elinkaari:

Siirtyminen Excelistä Power BI -raportointiin >>

Jatkokurssina DAX-funktioiden laskemista, analysointia ja suodattamista Power BI- ja PowerPivot-tietomalleissa:

Excel PowerPivot jatkokurssi: Advanced DAX >>

Tämä koulutus on puolestaan vankka neljän päivän paketti sinulle, joka olet jo tietojen analysoija sekä raporttien kehittäjä ja sinulle ovat relaatiotietokannat tuttuja:

DA-100 Analyzing Data with Microsoft Power BI >>


Mistä Power BI on tehty?

Power BI -tuoteperhe tarjoaa ilmaisen työpöytäsovelluksen tiedon mallintamiseen ja raportointiin sekä tarpeen mukaan ilmaisen tai maksullisen powerbi.com-pilvipalvelun ja mobiilisovellukset raporttien tarkasteluun. Tiedon mallintamisessa ennen raporttien tuottamista auttaa mm. kyselytyökalut ja DAX-funktiot. Raporteissa tiedon esittämiseen voidaan käyttää monipuolisesti muotoiltavia visualisointeja.

Laaja kaaviovalikoima, taulukot, tietokortit, KPI:t ja karttaraportit mahdollistavat upeiden dashboardien tuottamisen. Ja kaiken lisäksi kokonaisuuden voi jakaa helposti muille käyttäjille Power BI -pilvipalvelun kautta. Raportin lukija saa ajankohtaisen tiedon varmasti toimivassa ja tyylikkäässä muodossa riippumatta siitä missä tai millä välineellä raporttia käyttää. Power BI -palveluun julkaistuja raportteja voi avata internetselaimella ja ilmaisilla mobiilisovelluksilla, jotka on saatavilla iOS-, Android- ja Windows-laitteille. Eikä raportin lukijan tarvitse osata mitään erikoista. Power BI -raportti on todella helppokäyttöinen.

Katso kaikki Power BI -kurssit »

Sovelton Power BI -koulutus tarjoaa vaihtoehdon opiskella haluamallasi tavalla joko luokkakurssilla, online-yhteydellä kotoasi tai itseopiskeluna.