Sovelto Easy

O365 ja Office-sovellukset iisisti Sovelto Easylla 
Ota tietotyön välineet haltuusi iisisti!

Sovelto Easy on kattava kokonaispaketti, jossa saat yhdellä kuukausimaksulla organisaatiosi käyttöön säännölliset tietotyön tehotreenit kouluttajan vetämänä sekä n. 900 täsmävideon kirjaston itseopiskeluun. Oppimista edistämässä myös Sovelton avoimet webinaarit.

Tarjoamme Easyn nyt kaikkiin koteihin täysin maksutta 13.4.2020 saakka – et sitoudu jatkotilaukseen. 

Sovelto Easy - tietotyön sovellukset ja O365 tehokkaaseen käyttöön

Easyn avulla otat haltuun O365:n ja Office-sovellukset. Kokoa itsellesi sopivin opiskelutapa: 
• tehotreenit kouluttajavetoisesti online
Sovelto Easy -videokirjaston lyhyet täsmävideot itseopiskeluna työn lomassa
webinaarit uusia aiheita ja näkökulmia tarjoten
verkostossa tukea myös muilta oppijoilta.

Lähde liikkeelle nopeasti ja opi jatkuvasti osana työtäsi. Easy on jatkuva koulutuspalvelu kuukausiveloituksella. Yhdelle henkilölle palvelun kustannus on 329€/12kk. Organisaatioille esimerkiksi 100 hengen kustannus on 4€/hlö/kk. Pyydä tarjous omalle organisaatiollesi!

Ota nyt omaan käyttöösi maksutta 13.4.2020 saakka »

Pääset mukaan kaikkiin kouluttajan vetämiin Tietotyön tehotreeni online-koulutuksiin, joissa käydään läpi tietotyöläisen arkea helpottavia työkaluja (Teams, Excel, Word, PowerPoint, Outlook ym.) Toteutuksia noin 300 vuodessa!

Sovelton videokirjasto

Sovelto Easy -videokirjaston n. 900 täsmävideota on rakennettu hyödyntämään digitaalisia oppimateriaaleja (videoluentoja, haastatteluita, harjoituksia, esimerkkejä). Täsmäpalat mahdollistavat tehokkaan oppimisen.

Webinaarit tietotyöstä ja paljosta muusta

Saat kutsun ensimmäisenä kaikkiin Sovelto-webinaareihin, joissa käsitellään ajankohtaisia aiheita asiantuntijoille.

Oppimisen tuki osana kokonaisuutta

Hyödynnämme vertaisryhmäoppimista ja kollektiivista oppisisältöjen luomista (keskustelut, esimerkit ja vertaisryhmän kokemuksista oppiminen). Kouluttaja on myös läsnä mm. Tehotreeneissä.

Unohda koulutuspäivät ja opi jatkuvasti osana työtäsi. Easy on jatkuva koulutuspalvelu. Esimerkiksi 100 hengen organisaatiolle kustannus on 4€/hlö/kk. Kysy tarjous omalle organisaatiollesi!

Miksi Sovelto Easy?

Sovelto Easy -palvelussa hyödynnetään kolmea pedagogista lähestymistä: vuorovaikutteisuutta, itseopiskelua ja kuuntelua.

Tietotyön tehotreenit -online-koulutuksissa keskitytään yhteen aiheeseen kerrallaan noin tunnin ajan. Koulutustuokion jälkeen opeteltua asiaa on helppo soveltaa käytännössä ja huomata, kuinka työ tehostuu! Tehotreeneihin on mahdollista osallistua sopimuskauden aikana rajoituksetta, joten hankalien asioiden kertaaminen kouluttajan johdolla on näppärää.

Sovelto Easy on itseopiskeluympäristö, joka tukee työn lomassa oppimista. Löydät täsmäapua juuri oikeaan tarpeeseen juuri silloin kun tarvitset. Sovelto Easyn käsikirjoitettujen kurssikokonaisuuksien lähtökohtana ovat ajanmukaisuus ja hyvät käytännöt. Sisältöpalat on jaettu lyhyisiin osiin, jotta oppijalla riittäisi kärsivällisyys intensiiviseen itseopiskeluun.

Sovelton webinaarit syventävät osaamistasi täsmäaiheista. Webinaareissa voit olla kuulolla ja nauttia. Webinaareista saa uutta näkökulmaa sekä työelämään yleisesti että omaan työhön liittyvissä asioissa. Webinaarit avaavat mielen havaitsemaan oppimistarpeita esittelemällä uusia tapoja tehdä asioita yksin ja yhdessä.

Sovelto Easy aktivoi oppimaan oppimisen ja tietojen käsittelyn taitoja. Henkilö osallistuu omaan oppimisprosessiinsa aktiivisesti luomalla oman oppimis­suunnitelmansa, aikatauluttamalla sen ja seuraamalla edistymistään. 

Ota nyt tietotyön välineet haltuusi iisisti ja maksutta 13.4. saakka

Oppimispalvelussa otat haltuun Teamsin, Excelin, Power Pointin ja muut tietotyötaidot videoiden ja 1,5 tunnin pituisten online-koulutusten avulla.
Nämä taidot auttavat sujuvampaan yhteydenpitoon, vuorovaikutukseen ja työntekoon erityisesti nyt, kun poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia tekoja.

Haluatko pitää organisaatiosi ajan tasalla?

Muutos alkaa oppimalla. Pidä organisaatiosi tietotyön taidot jatkuvasi ajan tasalla edullisella kuukausihintaisella palvelulla. Sovelto Easyn avulla tietotyö on helmpompaa kuin koskaan. 
Sovelto Easy -palvelun pedagoginen tausta perustuu motivointiin, yhteisölliseen oppimiseen ja 70–20–10-oppimisfilosofiaan, jolla kasvatetaan oppimisen vaikuttavuutta. Erilaiset oppimismuodot online-opetuksesta itseopiskeluun tukevat työssäoppimisen onnistumista ja tehokkuutta. 

Fiksummin yhdessä -työpaja yrityksille

Fiksummin Yhdessä on täysin maksuton 3 tunnin työpaja, joka nostaa tiiminne potentiaalin ansaitsemalleen tasolle, Microsoft 365:n kokonaisvaltaisten ominaisuuksien tuella.
Luokaa ja jakakaa osaamistanne rajattomasti, ja kokekaa tarpeisiinne räätälöityjen työkalujen lukemattomat mahdollisuudet. Fiksusti ja luotettavasti, turvallisuudesta tinkimättä.

Avainlippu-merkki

Avainlippu-alkuperämerkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun.

Sovelto on suomalainen vuonna 1999 perustettu valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys.

Kaikki Avainlippu-tuotteet ja -palvelut voit katsoa Sinivalkoinenvalinta.fi -palvelusta.

Soveltolla on avainlipun käyttöoikeus