Sovelto Easy

O365 ja Office-sovellukset iisisti Sovelto Easylla 
Ota tietotyön välineet haltuusi iisisti!

Sovelto Easy on kattava kokonaispaketti, jossa saat yhdellä kuukausimaksulla organisaatiosi käyttöön säännölliset tietotyön tehotreenit kouluttajan vetämänä, 1000 nanopalaa itseopiskeluun ja pääsyn kaikkiin Sovelton webinaareihin. 

Koskaan aiemmin ei työssäoppiminen ole ollut näin helppoa! Eikä edullista! 

Sovelto Easy - tietotyön sovellukset ja O365 tehokkaaseen käyttöön

Easyn avulla otat haltuun O365:n ja Office-sovellukset. Valitse itsellesi sopivin opiskelumuoto: Tehotreenit kouluttajavetoisesti mistä vain nopeasti. Sovelto Channel itseopiskeluna työn lomassa nanopaloina. Webinaarit uusia aiheita ja näkökulmia tarjoten. Verkostossa tukea myös muilta oppijoilta.

Lähde liikkeelle nopeasti ja opi jatkuvasti osana työtäsi. Easy on jatkuva koulutuspalvelu 12 kk:n sopimuksella. Esimerkiksi 100 hengen organisaatiolle kustannus on 4€/hlö/kk. Kysy tarjous omalle organisaatiollesi!

Tietotyön tehotreenit

Pääset mukaan kaikkiin kouluttajan vetämiin Tietotyön tehotreeni online-koulutuksiin, joissa käydään läpi tietotyöläisen arkea helpottavia työkaluja (Excel, Word, Power-Point, Outlook, …) Toteutuksia noin 300 vuodessa!

Sovelto Channel

Sovelto Channel ja yli 1000 nanopalaa on rakennettu hyödyntämään digitaalisia oppimateriaaleja (videoluentoja, haastatteluita, harjoituksia, testejä, esimerkkejä).

Webinaarit tietotyöstä ja paljosta muusta

Saat kutsun ensimmäisenä kaikkiin Sovelto-webinaareihin, joissa käsitellään ajankohtaisia aiheita.

Oppimisen tuki osana kokonaisuutta

Hyödynnämme vertaisryhmäoppimista ja kollektiivista oppisisältöjen luomista (keskustelut, esimerkit ja vertaisryhmän kokemuksista oppiminen). Kouluttaja on myös läsnä mm. Tehotreeneissä.

Unohda koulutuspäivät ja opi jatkuvasti osana työtäsi. Easy on jatkuva koulutuspalvelu 12 kk:n sopimuksella. Esimerkiksi 100 hengen organisaatiolle kustannus on 4€/hlö/kk. Kysy tarjous omalle organisaatiollesi!

Miksi Sovelto Easy?

Sovelto Easy -palvelussa hyödynnetään kolmea pedagogista lähestymistä; vuorovaikutteisuutta, itseopiskelua ja kuuntelua.

Kouluttajavetoiset, vuorovaikutteiset online-täsmätreenit antavat tietoa, ideoita ja motivaatiota omaan työhön. 

Sovelto Channel on itseopiskeluympäristö, joka tukee työn lomassa oppimista. Löydät täsmäapua juuri oikeaan tarpeeseen juuri silloin kun tarvitset. Channelin chatin kautta saat myös yhteyden kouluttajaan.

Sovelton webinaarit syventävät osaamistasi täsmäaiheista. Webinaareissa voit olla kuulolla ja nauttia – sisällöt on huolella suunniteltuja.

Oppimisfilosofiamme perustuu 70–20-10 -malliin. Sillä lisätään oppimisen vaikuttavuutta. Erilaiset oppimismuodot  tukevat työssäoppimisen onnistumista ja tehokkuutta.

Tietotyön tehotreenit -onlinekoulutuksissa keskitytään yhteen aiheeseen kerrallaan. Koulutustuokion jälkeen opeteltua asiaa on helppo soveltaa käytännössä ja huomata, kuinka työ tehostuu! Tehotreeneihin on mahdollista osallistua sopimuskauden aikana rajoituksetta, joten hankalien asioiden kertaaminen kouluttajan johdolla on näppärää.

Säännöllisesti järjestettävistä webinaareista saa uutta näkökulmaa sekä työelämään yleisesti että omaan työhön liittyvissä asioissa. Webinaarit avaavat mielen havaitsemaan oppimistarpeita esittelemällä uusia tapoja tehdä asioita yksin ja yhdessä.

Sovelto Channelin käsikirjoitettujen kurssikokonaisuuksien lähtökohtana ovat ajanmukaisuus ja hyvät käytännöt. Sisältöpalat on jaettu lyhyisiin osiin, jotta oppijalla riittäisi kärsivällisyys intensiiviseen itseopiskeluun. Sovelto Channel aktivoi oppimaan oppimisen ja tietojen käsittelyn taitoja. Henkilö osallistuu omaan oppimisprosessiinsa aktiivisesti luomalla oman oppimis­suunnitelmansa, aikatauluttamalla sen ja seuraamalla edistymistä. Keskustelu-, ja kommentointimahdollisuudet antavat mahdollisuuden rakentaa uutta tietoa valmiiden kokonaisuuksien lisäksi.

Haluatko pitää organisaatiosi ajan tasalla?

Muutos alkaa oppimalla. Pidä organisaatiosi tietotyön taidot jatkuvasi ajan tasalla edullisella kuukausihintaisella palvelulla. Sovelto EASYn avulla tietotyö on helmpompaa kuin koskaan. 
Sovelto Easy -palvelun pedagoginen tausta perustuu motivointiin, yhteisölliseen oppimiseen ja 70–20-10 -oppimisfilosofiaan, jolla kasvatetaan oppimisen vaikuttavuutta. Erilaiset oppimismuodot online-opetuksesta itseopiskeluun tukevat työssäoppimisen onnistumista ja tehokkuutta.