Sovelto Easy

O365 ja Office-sovellukset iisisti Sovelto Easylla 
Ota tietotyön välineet haltuusi iisisti!

Sovelto Easy on kattava kokonaispaketti, jossa saat yhdellä kuukausimaksulla käyttöösi säännölliset online-tehokoulutukset kouluttajan vetämänä sekä n. 900 täsmävideon kirjaston itseopiskeluun. Oppimistasi edistävät myös Sovelton avoimet webinaarit.

Yrityskäyttäjä – kokeile palvelua kaksi viikkoa maksutta! 

Office 365 haltuun iisisti – Easy-palvelu käyttöösi 89 eurolla vuoden loppuun saakka!

Oppimispalvelussa otat haltuun Teamsin, Excelin, Power Pointin ja muut tietotyötaidot videoiden ja 1,5 tunnin pituisten online-koulutusten avulla.
Nämä taidot auttavat sujuvampaan yhteydenpitoon, vuorovaikutukseen ja työntekoon erityisesti nyt, kun poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia tekoja. Easy nyt loppuvuodeksi jokaiseen kotiin vain 89€ (sis. alv). Etu koskee vain yksityishenkilöitä. Palvelun normaalihinta on 408€/12kk (sis. alv). Tiimeille ja yrityksille hinta alkaen 4€/kk – Kysy tiimillesi tarjous tai kokeile palvelua maksutta.

Office 365 haltuun iisisti – Easy-palvelu käyttöösi 89 eurolla vuoden loppuun saakka!

Oppimispalvelussa otat haltuun Teamsin, Excelin, Power Pointin ja muut tietotyötaidot videoiden ja 1,5 tunnin pituisten online-koulutusten avulla.
Nämä taidot auttavat sujuvampaan yhteydenpitoon, vuorovaikutukseen ja työntekoon erityisesti nyt, kun poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia tekoja. Easy nyt loppuvuodeksi jokaiseen kotiin vain 89€ (sis. alv). Etu koskee vain yksityishenkilöitä. Palvelun normaalihinta on 408€/12kk (sis. alv). Tiimeille ja yrityksille hinta alkaen 4€/kk – Kysy tiimillesi tarjous tai kokeile palvelua maksutta.

Sovelto Easy - tietotyön sovellukset ja O365 tehokkaaseen käyttöön

Easyn avulla otat haltuun O365:n ja Office-sovellukset. Kokoa itsellesi sopivin opiskelutapa: 
• tehotreenit kouluttajavetoisesti online
Sovelto Easy -videokirjaston lyhyet täsmävideot itseopiskeluna työn lomassa
webinaarit uusia aiheita ja näkökulmia tarjoten
verkostossa tukea myös muilta oppijoilta.

Lähde liikkeelle nopeasti ja opi jatkuvasti osana työtäsi. Easy on jatkuva koulutuspalvelu kuukausiveloituksella. Yhdelle henkilölle palvelun kustannus on 329€/12kk. Organisaatioille esimerkiksi 100 hengen kustannus on 4€/hlö/kk. Pyydä tarjous omalle organisaatiollesi!

Ota nyt omaan käyttöösi vain 89€ vuoden loppuun saakka »

Pääset mukaan kaikkiin kouluttajan vetämiin Tietotyön tehotreeni online-koulutuksiin, joissa käydään läpi tietotyöläisen arkea helpottavia työkaluja (Teams, Excel, Word, PowerPoint, Outlook ym.) Toteutuksia noin 300 vuodessa!

Sovelton videokirjasto

Sovelto Easy -videokirjaston n. 900 täsmävideota on rakennettu hyödyntämään digitaalisia oppimateriaaleja (videoluentoja, haastatteluita, harjoituksia, esimerkkejä). Täsmäpalat mahdollistavat tehokkaan oppimisen.

Webinaarit tietotyöstä ja paljosta muusta

Saat kutsun ensimmäisenä kaikkiin Sovelto-webinaareihin, joissa käsitellään ajankohtaisia aiheita asiantuntijoille.

Oppimisen tuki osana kokonaisuutta

Hyödynnämme vertaisryhmäoppimista ja kollektiivista oppisisältöjen luomista (keskustelut, esimerkit ja vertaisryhmän kokemuksista oppiminen). Kouluttaja on myös läsnä mm. Tehotreeneissä.

Sovelto Easyn asiakkaat kertovat

Kehitämme palvelua jatkuvasti yhdessä tyytyväisten asiakkaidemme kanssa. Tule mukaan!

  • Noin 2-6 minuuttia kestävät Teams- koulutukset olivat tehokkaita tietoiskuja. - Auli Rittola
  • Todella helppo ja tehokas tapa opiskella omaan tahtiin ja ottaa haltuun uusia vinkkejä ja taitoja. Kiitos ❤️ - Katja Nevala
  • Selkeä koulutus, kouluttajalla selkeä ja hyvä ulosanti. Kouluttaja antoi hyvin mahdollisuuden kysymyksille. Napakka paketti. - Mervi Mustakoski
  • Aivan ihana, selkeä ja järjestelmällinen kouluttaja. Huippumateriaalit. - Tanja Korteharju
  • Videot ovat selkeitä ja ohjeet hyviä.- Petri Parviainen

Miksi Sovelto Easy?

Sovelto Easy -palvelussa hyödynnetään kolmea pedagogista lähestymistä: vuorovaikutteisuutta, itseopiskelua ja kuuntelua.

Tietotyön tehotreenit -online-koulutuksissa keskitytään yhteen aiheeseen kerrallaan noin tunnin ajan. Koulutustuokion jälkeen opeteltua asiaa on helppo soveltaa käytännössä ja huomata, kuinka työ tehostuu! Tehotreeneihin on mahdollista osallistua sopimuskauden aikana rajoituksetta, joten hankalien asioiden kertaaminen kouluttajan johdolla on näppärää.

Sovelto Easy on itseopiskeluympäristö, joka tukee työn lomassa oppimista. Löydät täsmäapua juuri oikeaan tarpeeseen juuri silloin kun tarvitset. Sovelto Easyn käsikirjoitettujen kurssikokonaisuuksien lähtökohtana ovat ajanmukaisuus ja hyvät käytännöt. Sisältöpalat on jaettu lyhyisiin osiin, jotta oppijalla riittäisi kärsivällisyys intensiiviseen itseopiskeluun.

Sovelton webinaarit syventävät osaamistasi täsmäaiheista. Webinaareissa voit olla kuulolla ja nauttia. Webinaareista saa uutta näkökulmaa sekä työelämään yleisesti että omaan työhön liittyvissä asioissa. Webinaarit avaavat mielen havaitsemaan oppimistarpeita esittelemällä uusia tapoja tehdä asioita yksin ja yhdessä.

Sovelto Easy aktivoi oppimaan oppimisen ja tietojen käsittelyn taitoja. Henkilö osallistuu omaan oppimisprosessiinsa aktiivisesti luomalla oman oppimis­suunnitelmansa, aikatauluttamalla sen ja seuraamalla edistymistään. 

Ota etätyövälineet haltuun!

Kuuntele webinaaritallenne etätyön parhaista käytännöistä ja miten Sovelto Easy on apunasi!

6 vinkkiä Easyn käyttöön!

Lue asiantuntijoidemme vinkit tehokkaaseen opiskeluun Sovelto Easyn avulla.

Opi O365 työn ohessa!

Miten saada henkilöstön osaaminen ajan tasalle ja hyödyntää O365:ttä täydellä teholla?

Haluatko pitää organisaatiosi ajan tasalla?

Muutos alkaa oppimalla. Pidä organisaatiosi tietotyön taidot jatkuvasi ajan tasalla edullisella kuukausihintaisella palvelulla. Sovelto Easyn avulla tietotyö on helmpompaa kuin koskaan. 
Sovelto Easy -palvelun pedagoginen tausta perustuu motivointiin, yhteisölliseen oppimiseen ja 70–20–10-oppimisfilosofiaan, jolla kasvatetaan oppimisen vaikuttavuutta. Erilaiset oppimismuodot online-opetuksesta itseopiskeluun tukevat työssäoppimisen onnistumista ja tehokkuutta. 

Fiksummin yhdessä -työpaja yrityksille

Fiksummin Yhdessä on täysin maksuton 3 tunnin työpaja, joka nostaa tiiminne potentiaalin ansaitsemalleen tasolle, Microsoft 365:n kokonaisvaltaisten ominaisuuksien tuella.
Luokaa ja jakakaa osaamistanne rajattomasti, ja kokekaa tarpeisiinne räätälöityjen työkalujen lukemattomat mahdollisuudet. Fiksusti ja luotettavasti, turvallisuudesta tinkimättä.

Avainlippu-merkki

Avainlippu-alkuperämerkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun.

Sovelto on suomalainen vuonna 1999 perustettu valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys.

Kaikki Avainlippu-tuotteet ja -palvelut voit katsoa Sinivalkoinenvalinta.fi -palvelusta.

Soveltolla on avainlipun käyttöoikeus