Uusi online-koulutussarja Aamutreenit aloittaa 20.4.2018

 

Sarjan ensimmäisessä osassa aiheet liikkuvat Office ja Office 365:n ympärillä: tiedostojenhallintaa, parempaa oman työn hallintaa,  tehokasta tiimityötä, näyttäviä esityksiä  sekä tiedon visualisointia. Tarkemman listauksen eri aihealueista löydät ohesta.

 

Mistä on kyse?

Sarjassa käydään perjantai aamupäivisin läpi tietotyöläisten arkea helpottavia työkaluja Sovelton vaihtuvien kouluttajien kanssa. Uusi koulutus on aina joka toinen viikko. Koulutus järjestetään Skype for Busineksellä. Laita luurit korville ja osallistu mukaan tai kerää pari kollegaasi ja laittakaa esitys tykille. Tilaisuus tallennetaan ja tallenteet tulevat osallistujien ladattavaksi. Mikäli missasit aamutreenin, voit hankkia sen tallennuksen myös jälkikäteen.

 

Tietotyön aamutreenit -sarja

Tietotyön aamutreenit -sarjassa on viisi jaksoa. Jokainen jakso on itsenäinen kokonaisuus, joka koostuu kahdesta tunnin sessiosta. Sessiossa on 45 minuutin esitys ja 15 minuutin kysymysosio. Yksittäisen treeniperjantain saat 179 eurolla.

Voit hankkia osallistumisoikeuden joko yksittäiseen perjantaihin tai kerralla koko sarjaan, jolloin saat kokonaisuuden edullisemmin. Viiden treenin treenipassin saat 877 eurolla. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

 

Aihealueet ja aamutreeniajat:

Pe 20.4. klo 9 -11 Onedrive for business – tiedostot tehokäyttöön ja OneNote – Muistiinpanot haltuun

Ma 7.5. klo 9 – 11 Teams – melkein tunnissa ja Teams -jatkot

Pe 18.5. klo 9 – 11 Outlookilla tehokkuutta töihin ja Onenote pintaa syvemmälle

Pe 1.6. klo 9 – 11 Powerpointilla esitykset lentoon ja Sway – Some-ajan esitykset

Pe 15.6. klo 9 – 11 Excelin Powerpivot ja PowerBi – datat näkyviksi

 

Tervetuloa mukaan treenaamaan!