Hyödynnä Microsoft Software Assurance / SA -koulutussetelit

Hoida oma ja organisaatiosi osaaminen ajan tasalle veloituksetta Microsoftin Software Assurance -koulutusseteleillä!

Huomoi muutokset SA-seteleiden käytössä

Microsoftin Software Assurance Training Voucher (SATV) -ohjelmaan on vuonna 2020 tullut muutoksia SA-koulutusseteleiden käytön osalta seuraavasti:

 • 1.2.2020 alkaen SA-seteleitä ei ole enää voinut käyttää Azure-koulutusten maksuvälineenä.
 • Muiden kuin Azure-koulutusten osalta SA-seteleitä voi käyttää koulutusten maksuvälineenä 30.6.2021 saakka.

Microsoftin vakiointisopimusasiakkaiden etuihin sisältyy veloituksettomia SA-koulutusseteleitä, joiden määrä riippuu käyttöoikeus- tai sopimusmallista ja käyttöoikeuksien määrästä. Ota hyöty irti, treenaa taitoja ja kasvata tekninen syväosaaminen teknologioihin, jotka ovat organisaatiollesi elintärkeitä.

Kolme askelta oppimiseen

 1. Selvitä organisaatiosi käyttämättömien SA-seteleiden määrä.
 2. Valitse sinulle sopivin oppimisen muoto ja ilmoittaudu koulutukseen. Voit valita hakukriteeriksi maksutavoista “Microsoft SA”, jolloin kaikki tuloksena tulevat kurssit ovat maksettavissa tällä maksutavalla.
 3. Opiskele joko luokassa muiden kanssa tai itsenäisesti.

Opiskelun monet muodot

Me tiedämme, että uuden oppiminen on aina haastavaa ja aikaa vievää. Tiedämme myös sen, että toiset meistä oppivat parhaiten toisten kanssa ja toiset itsenäisesti treenaten. Olemme koonneet sinulle valmiiksi erilaisia vaihtoehtoja, joten sinun tarvitsee vain valita omalle oppimistyylillesi sopiva ja ryhtyä hommiin.

Lähiopetusta SA-seteleillä

Irrottaudu työpaikan arjesta ja tule meille kurssille, jossa saat rauhassa keskittyä opiskeltavaan aiheeseen kouluttajan johdolla. Kurssilla tapaat samojen haasteiden parissa toimivia henkilöitä muista organisaatioista ja solmit kenties hyödyllisiä kontakteja. Eikä sovi unohtaa yhteisten lounas- ja kahvitaukojen piristävää vaikutusta!

Asiakaskohtainen koulutus SA-seteleillä

Onko teitä isompi ryhmä? Tiesithän, että SA-seteleillä järjestetään myös asiakaskohtaisia koulutuksia? SA-koulutusseteleillä voidaan pitää asiakaskohtaisia koulutuksia kaikista niistä aiheista, joilla käytetään Microsoftin MOC- tai MOD-koulutusmateriaaleja. Ole yhteydessä, niin suunnittelemme teille sopivan ratkaisun.

Q & A

Kysymyksiä ja vastauksia SA-seteleistä

Mikä ihmeen SA-seteli?

Software Assurance Training Voucher (SATV). Organisaatio on oikeutettu ilmaisiin SA-koulutusseteleihin, mikäli sillä on jokin seuraavista Microsoftin käyttöoikeuksista tai vakiointisopimuksista: Select License SAMOpen Subscription License tai Multi-Year Open Enterprise sekä EA/EASubscription.

Miten löydän SA-setelikelpoiset kurssit Sovelton webistä?

Mene kaikki kurssit -sivulle -sivulle ja valitse Maksutavat-kohdasta “Microsoft SA”

Mihin kursseihin koulutussetelit käyvät?

Koulutussetelit käyvät kaikkiin kursseihin, joilla käytetään Microsoftin MOC–materiaalia (Microsoft Official Course). Lisäksi setelit käyvät myös asiakaskohtaisten kurssien järjestämiseen.

Haluaisimme yrityksellemme omia kursseja, miten toimitaan?

Mistä tiedän, onko meillä SA-seteleitä?

Ota yhteys lisenssisopimuksista vastaavaan henkilöön organisaatiossanne ja sen jälkeen Sovelton myyntipalveluun: myyntipalvelu@sovelto.fi

Pitääkö kurssimateriaalista maksaa erikseen?

Ei tarvitse. MOC-kurssimateriaali sisältyy koulutusseteleihin.

Voiko koulutusseteleitä käyttää asiakaskohtaisiin koulutuksiin?

Se on mahdollista. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, joka auttaa sopivan koulutusratkaisun löytämisessä.

Miten kiinnitän setelin tietylle käyttäjälle tiettyä kurssia varten?
 1. Tarkista Sovelton kurssikuvauksesta tai myyntipalvelusta, kuinka monen päivän SA-seteli tarvitaan kurssille, jolle ilmoittaudut tai olet ilmoittamassa jotakuta organisaatiosi henkilöä. Tarvittavien SA-setelipäivien määrä voi poiketa kurssin todellisesta kestosta, jos kurssilla käytetään useita eri MOC-materiaaleja tai MOC-kurssin virallinen kesto on pidempi kuin Sovelton kurssin.
 2. Mene osoitteeseen:
  https://www.microsoft.com/licensing/servicecenter/default.aspx
 3. Luo oikean kokoinen (päivien lkm) Training Voucher henkilölle, joka osallistuu koulutukseen. Hän saa sähköpostitse tiedon hänelle aktivoidusta Voucher-numerosta.
 • HUOM! Vaiheittaiset ohjeet SA-koulutusseteliedun aktivointiin ja voucherien luomiseen tietylle henkilölle ovat osoitteessa: http://www.microsoft.com/licensing/sa/activationtrain/
 • Käynnistä oikea Step-by-Step-ohje valitsemalla tuolla sivulla ensin
  (3) Use ja seuraavalla sivulla Activate Training Vouchers Benefit
 • Ilmoita aktivoidun SA-koulutussetelin Voucher-numero Soveltolle kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä.
 • SA-koulutusseteli on voimassa 180 päivää aktivoinnista.
 • Aktivoitua SA-koulutusseteliä ei voi siirtää toiselle henkilölle. Mikäli haluat perua kurssiosallistumisen, on se tehtävä 14 arkipäivää ennen kurssia, jolloin SA-koulutusseteli palautuu asiakkaalle.
 • Microsoftin tukipalvelu SA-koulutusseteleiden aktivointiin:
  puh. +358 800 914 382
SA-setelin monet nimet ja kirjoitusasut

Microsoftin Software Assurance Training Voucher (SATV) -ohjelmaan kuuluvilla SA-seteleillä on muuten monta nimeä, kuten rakkailla lapsilla yleensä. SA-setelit tunnetaan ainakin nimillä: seteli, setelit, voucher, sa-vocher, sa voucher, koulutusseteli, sa seteli, SA-seteli ja lista jatkuu. Mutta ei nimi seteliä pahenna – ota SA-setelisi hyötykäyttöön ja lisää organisaatiosi osaamista!