Sovelto Easyn avulla oppiminen osaksi jokaista päivää

Sovelto Easyn avulla oppiminen osaksi jokaista päivää

Kukapa ei joskus kaipaisi lisää osaamista perusohjelmistojen käyttöön? Savon Koulutuskuntayhtymässä hankesihteerinä toimiva Päivi Heikkinen kertoo miettineensä jo pitkään, miten saisi säännöllisemmin pidettyä yllä omia ICT-taitojaan ja oppia uutta. Päivi huomasi tutun koulutustalo Sovelton Facebook-postauksesta Sovelto Easyn kokeilumahdollisuuden. Kahden viikon kokeilujakso vakuutti, ja nyt Päivi on tyytyväinen Easy-palvelun vuosijäsen. Easy edustaa juuri sitä jatkuvan oppimisen mallia, jota Päivi oli tietotyötaitojen ylläpitämiseen kaivannut: “ICT-taidot, etenkin Excel ja lisääntyvässä määrin Power BI, sekä talous- ja hankehallinnon tuntemus on tärkeää. Myös Teamsin käyttö on hallittava, kaikki järjestelmät ja sovellukset muuttuvat jatkuvasti.”

Kyky oppia uutta on tärkeä taito. Ja taito soveltaa oppimaansa omissa työtehtävissään.

Päivi Heikkisen mielestä parasta Easyssa on tunnin tai puolentoista mittaiset tehotreenit. “Olen osallistunut kaikkiin Power BI-tehotreeneihin sekä valikoidusti Excel-, Word- sekä Teams-tehotreeneihin”, Päivi kertoo. Päivin mielestä tehotreeniin on helppo löytää aika omasta kalenterista ja parasta on huomata oman osaamisensa kehittyvän kerta toisensa jälkeen.

Easy-kouluttajat Eine Lahtisalo, Antti Kivivalli ja Petteri Sjöholm pitävät tarkasti huolta, että viikoittainen tehotreenikalenteri päivittyy ja ohjelmistojen uudet ominaisuudet huomioidaan koulutuksissa. Easyn jäsenet voivat osallistua rajattomasti tehotreeneihin, joten täsmäkoulutusta on saatavilla useita kertoja viikossa. “Johonkin itselleni aivan uuteen aiheeseen liittyvään tehotreeniin olen osallistunut kaksikin kertaa. Loistavat kouluttajat! Kun pystyy aistimaan kouluttajan olevan itsekin innostunut opettamastaan asiasta ja huomaa kouluttajan aidosti olevan kiinnostunut oppijoiden oppimisesta, se luo mukavan ilmapiirin tehotreeniin”, kertoo Päivi.

Olen valinnut treenit sen perusteella, mitä taitoja tarvitsen työssäni. Opitut asiat ovatkin siten siirtyneet nopeasti hyötykäyttöön.

Easyssa on tehotreenitarjonnan lisäksi myös lähes 700 lyhyen opetusvideon videokirjasto. Päivi on katsonut niitä esimerkiksi Microsoft Teamsiin ja Exceliin liittyen: “Muutaman minuutin videot ovat erinomaisia! Ammattitaidolla tehtyjä täsmäohjeita otsikon aiheesta.” Seuraavaksi Päivi suunnittelee katsovansa työhyvinvointiin liittyviä videoita ja kertoo ilmoittautuneensa Power Automaten tehotreeniin. “Pidän uuden oppimisesta. Mietin usein tehdessäni, voisiko tämän asian tehdä toisella tavalla (helpommin tai ehkä jopa paremmin). Parhaiten opinkin ratkaisuja etsiessäni ja kokeilemalla.”

Tutustu Easyyn

Tutustu Sovelto Easyyn, jossa saat yhdellä kuukausimaksulla käyttöösi säännölliset online-tehotreenit livenä kouluttajan vetämänä sekä yli 800 täsmävideon kirjaston itseopiskeluun. Lisäksi Easyn asiantuntijapäivystys auttaa sinua O365 -kysymyksissä joka päivä.