Sovelto osaksi Eduhousea 30.11.2022

Sovelto osaksi Eduhousea 30.11.2022

Sovelto Oyj liittyi osaksi Eduhouse Oy:tä 30.11.2022. Yhdistymisen myötä Sovelton asiakkaat siirtyvät Eduhousen palveluiden käyttäjiksi alkuvuoden 2023 aikana.

Sovelton ja Eduhouse yhdistymisen myötä Sovelto Easy, Leader, PRO ja PRO Skills -palveluiden käyttäjät siirtyvät Eduhousen palvelun käyttäjiksi alkuvuoden 2023 aikana. Sovelton asiakkaat saavat tarkempaa tietoa siirtoon liittyvistä muutoksista ja Eduhousen palveluista Sovelton palveluiden uutiskirjeiden, muiden asiakasviestien ja tilaisuuksien kautta.

Yhdistymisestä hyötyä Sovelton asiakkaille

Sovelton palveluiden käyttäjät hyötyvät siirrosta Eduhousen digitaalisen koulutuspalvelun käyttäjiksi:

 • Eduhousella on oma digitaalinen oppimisalusta, jota kehitetään jatkuvasti vastaamaan organisaatioiden tarpeita. Eduhousen oppimisalusta tarjoaa yhdessä paikassa mm.:
  • Intuitiivisen käyttöliittymän jatkuvaan oppimiseen
  • Opintosuunnitelma-toiminnallisuuden yksilön ja organisaation tarpeisiin
  • Yksilön suoritustodistukset, testit ja suoritusrekisteri suoraan alustalla
 • Laajempi tarjonta koulutussisältöä:
  • Jatkuvasti kehittyvät opintopolut kokonaisuuksien tai jopa uuden roolin oppimiseen
  • Laajempi etäkoulutusvalikoima ja videokirjasto, joka mahdollistaa koko organisaation erilaisten koulutustarpeiden kattamiseen saman käyttöliittymän sisällä

Tietosuoja ja henkilötietojen käsittely

Eduhouse ja Sovelto yhdistyivät 30.11.2022, minkä jälkeen Sovelto Oyj lakkasi yhtiönä olemasta. Sovelton asiakkaat ja näiden loppukäyttäjät jatkavat kuitenkin Sovelton koulutusalustan käyttöä toistaiseksi, kunnes vuoden 2023 alussa he siirtyvät käyttämään Eduhousen koulutusalustaa ja heidän käyttäjätietonsa siirretään Eduhousen järjestelmiin. Tässä yhteydessä alamme soveltaa asiakkaidemme henkilötietoihin Eduhousen tietosuojaselostetta. Eduhousen tietosuojaselostetta koskevista päivityksistä ilmoitetaan Eduhousen sivuilla. Lue lisää tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä.

Avaintietoja

• Eduhouse Oy ja Sovelto Oyj ovat 1.4.2022 tiedottaneet yhdessä, että Eduhouse ja Sovelto yhdistyvät Eduhousen ostaessa Sovelton koko osakekannan.
• Sovelto on kasvattanut tuhansien suomalaisten organisaatioiden osaamista yli 20-vuoden ajan. Sovelton vuonna 1999 alkanut matka vahvistaa suomalaisen Eduhousen asemaa Learning-as-a-Service-alan pohjoismaisena markkinajohtajana ja kykyä palvella asiakkaita entistä vaikuttavammalla koulutustarjonnalla.

Aikataulu

1.4.2022: Julkistus
30.11.2022: Sovelto sulautuu Eduhouseen
Joulukuu 2022: Eduhousen palveluiden esittelytilaisuudet Sovelton asiakkaille
Alkuvuosi 2023: Sovelton palveluiden käyttäjät siirretään Eduhousen palvelun käyttäjiksi

Keneen voin olla yhteydessä, jos haluan kysyä yrityskaupasta tai asiakassopimuksestani?

Voit olla yhteydessä omaan Sovelto-yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluumme: info@sovelto.fi.

Yrityskauppaan liittyvissä kysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä Sovelton toimitusjohtajaan:

Sanna Varpukari, Sovelto Oyj, sanna.varpukari(at)sovelto.fi, 040 7621762.