Sovelto voitti HAUS:n kilpailutuksen VMware-koulutuksista valtionhallinnolle

Sovelto voitti HAUS:n kilpailutuksen VMware-koulutuksista valtionhallinnolle

Organisaatioiden ICT-, tietotyö- ja johtamisosaamisen kasvattamiseen erikoistunut Sovelto kehittää valtionhallinnon asiantuntijoiden osaamista VMware-valmennuksilla.

Sovelto on voittanut HAUS kehittämiskeskus Oy:n kilpailutuksen ja on valittu toimittamaan kaikki valtion organisaatioiden VMware-valmennukset vuodelle.

Pertti Pellonpoika, Senior-konsultti
Pertti Pellonpoika vastaa Sovelton VMware-koulutuksista.

Sovelto on VMwaren virallinen koulutuskeskus VATC (VMware Authorized Training Center). Sovelto on myös maailman ainoa paikka, josta saa virallisia VMware-koulutuksia suomen kielellä. Sovelton VMware vSphere koulutuksista vastaa Pertti Pellonpoika, joka toiminut VMwaren virallisena kouluttajana (VCI) jo toistakymmentä vuotta ja omaa kaikki tenttimällä saavutettavissa olevat VMware vSphere -sertifioinnit (ml. VCIX, VCAP).

“Sovelton kautta on saatavissa myös VMwaren itsensä tarjoamat on-demand-kurssit sekä osallistumispaikka missä päin maailmaa tahansa pidettävälle VMwaren viralliselle Live online-koulutukselle”, kommentoi Pertti Pellonpoika.

VMware-testejä voi suorittaa online tai virallisissa testikeskuksissa.

Lue lisää Sovelton VMware-valmennuksista ja katso valmennukset.

Kysyttävää? Haluatko teille räätälöidyn ehdotuksen? Soita 042 42 2121, laita viestiä myyntipalvelu@sovelto.fi tai jätä meille viesti.