Sovelto Easysta Eduhouse-palvelun käyttäjäksi

Sovelto Easysta Eduhouse-palvelun käyttäjäksi

Sovelton ja Eduhousen yhdistymisen myötä Sovelto Easy -palvelun käyttäjät tullaan siirtämään Eduhouse-palvelun käyttäjiksi vuoden 2022 aikana.

Kesäkuussa 2022 alkavan pilotoinnin avulla varmistamme, että kaikkien Sovelto Easy -asiakkaiden siirtymä Eduhousen alustalle on teknisesti, sisällöllisesti ja viestinnällisesti mahdollisimman käyttäjälähtöinen, asiakasystävällinen ja kaikin puolin sujuva. Toivomme pilottiin osallistujilta aktiivista palvelun käyttöä ja uusien taitojen kartuttamista!

Kysymyksiä ja vastauksia siirtoon liittyen


Mitä minulle Sovelto Easy -käyttäjänä tapahtuu pilottijakson aikana?

 1. Organisaatiosi Sovelto Easy -käyttöoikeuden haltijat saavat 21.6.2022 pääsyn Eduhousen palvelun Digitaidot-osioon, jossa käytettävissänne ovat sekä Sovelto Easy -videosisällöt että Eduhousen laaja sisältö. Yhteensä käytettävissänne on enemmän videomateriaalia kuin aiemmin. Videosisällön lisäksi voitte osallistua Eduhousen etäkoulutuksiin ilman lisämaksuja.
 2. Organisaatiollesi pidetään Eduhousen Customer success -tiimin toimesta etäyhteydellä kick-off-palaveri, jossa kerrotaan palvelun toiminnallisuudet ja esitellään Eduhouse-ympäristön parhaat käyttötavat.
 3. Saat pilottijakson lopussa syksyllä sähköisen kyselyn, johon toivomme sinun vastaavan. Lisäksi pidämme pääkäyttäjällenne / ohjausryhmällenne palautepalaverin, jossa toivomme runsaasti palautetta käyttökokemuksista, sisällöistä, käyttöliittymästä ja ylipäänsä palvelun sopivuudesta tarpeisiinne.

Kenelle pilotointi on tarkoitettu?

Siirron testausvaiheessa tehtävä pilotointi on tarkoitettu tarkoin valikoiduille, aktiivisille Sovelto Easy -asiakkaille.

Miten pääsen kirjautumaan Eduhouse-palveluun?

Pilotointiin osallistuvat Sovelto Easy -käyttäjät saavat 21.6.2022 sähköpostitse kirjautumislinkin Eduhouse-palveluun. Jos organisaatiosi osallistuu pilotointiin ja olet Sovelto Easy -käyttäjä, etkä ole saanut sähköpostiviestiä tiistain 21.6.2022 aikana, otathan yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@eduhouse.fi.

Mihin otan yhteyttä, jos tarvitsen apua?

Ota yhteyttä Eduhousen asiakaspalveluun asiakaspalvelu@eduhouse.fi, jos törmäät ongelmatilanteisiin tai sinulla on kysyttävää.

Miten Eduhouse -palvelu eroaa Sovelto Easy -palvelusta?

 • Laajempi etäkoulutusvalikoima
  Käytettävissäsi ovat Eduhousen puolen päivän ja koko päivän mittaiset etäkoulutukset! Saat siis paljon lisää vaihtoehtoja online-koulutustarjontaan! Tutustu etäkoulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan.
 • Opintosuunnitelmat
  Voit luoda Eduhouse-alustalla oman opintosuunnitelman. Katso miten luot opintosuunnitelman. Myös organisaatiosi pääkäyttäjä voi luoda organisaatiokohtaisia opintosuunnitelmia, jolloin pääkäyttäjän rakentamat opintosuunnitelmat voidaan jakaa oman organisaation käyttäjille helposti.
 • Reaaliaikainen raportointi pääkäyttäjille
  Pääkäyttäjät pääsevät tarkastelemaan Eduhouse-alustalla käyttäjien aktiivisuutta reaaliaikaisesti.
 • Asiantuntijapäivystys & Learning Coach -tuki
  Sovelto Easy -palvelusta tuttua asiantuntijapäivystys-tukea saat Eduhouse-palvelussa chatin kautta arkisin klo 9–16. Tavoitat chatin kautta myös Learning Coachin, jolta voit varata 30 min sparrailutuokion sinulle parhaiden oppimispolkujen ja metodien löytämiseen.
 • Ilmoittautuminen koulutuksiin
  Eduhousen palvelussa ilmoittaudut etäkoulutuksiin Eduhousen verkkopalvelun kautta, eli Eduhouse-käyttöliittymän (video-oppimisympäristön) ulkopuolella. Ilmoittautuminen tullaan yhtenäistämään Eduhouse-käyttöliittymään vuoden 2022 aikana.

Saanko esittelyn Eduhouse-palvelusta?

Pilotointiin osallistuville organisaatioille järjestetään etäyhteydellä tapaaminen, jossa Eduhouse-palvelu esitellään. Osallistujilla on mahdollisuus kysyä lisää palvelusta, sen käytöstä ja pilottijaksosta. Organisaatio voi halutessaan tallentaa tapaamisen katsottavaksi myös niille käyttäjille, jotka eivät päässeet osallistumaan.

Mihin tietoni siirtyvät, kun Sovelto Easy -käyttäjätietoni siirretään Eduhouselle?

Kun Sovelto Easy -palvelun käyttäjä siirtyy pilotin myötä Eduhousen palvelun käyttäjäksi, siirtyy käyttäjästä seuraavat tiedot Eduhousen omalle oppimisalustalle: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, organisaation nimi, osasto, videoiden katselut ja koulutuksiin osallistumiset.

Voit lukea lisää Eduhousen tietosuojaselosteesta.

Maksaako Eduhousen palvelu minulle pilottijakson aikana jotakin ylimääräistä?

Ei maksa ylimääräistä sinulle tai organisaatiollesi. Organisaatiosi saa yhä normaalin laskun Easy-palvelusta Soveltolta.

Jos klikkailen Eduhouse-palvelussa vääriä linkkejä, joudunko maksamaan ylimääräistä?

Tutustu rohkeasti videokirjastoon ja etäkoulutuksiin. Näet palvelussa palvelupakettiisi kuuluvat videosisällöt. Etäkoulutuksen tiedoissa näet ilmoittautumisvaiheessa hinnan 0 euroa silloin, kun koulutus sisältyy sinun pakettiisi.

Miten ilmoittaudun Eduhousen etäkoulutuksiin?

Valitse listalta kiinnostava etäkoulutus > klikkaa Ilmoittaudu-nappia > valitse tilauksen tiedoissa vaihtoehto “Koulutussopimus- tai lisenssiasiakas”, jolloin hintana näkyy 0 €. > Lähetä tilaus.

Säilyvätkö Sovelto Easy tehotreenit käytössäni?

Kyllä, aiemmat ilmoittautumisesi ovat voimassa ja tehotreenit toteutetaan kuten ennenkin. Jos haluat ilmoittautua nimenomaan Easy-tehotreeniin, voit tehdä sen kuten ennenkin kirjautumalla Easy-palveluun ja ilmoittautumalla siellä. Syksyllä tulee mahdolliseksi ilmoittautua tehotreeneihin suoraan Eduhouse-palvelussa.

Olen ilmoittautunut tehotreeniin Sovelto Easyn kautta. Toimiiko osallistumislinkki yhä minulle pilottivaiheen aikana?

Kyllä, Sovelto Easyn kautta tehtyjen ilmoittautumisten Teams-osallistumislinkki toimii myös pilottijakson aikana. Jos sinulla on kysyttävää koulutuksiin liittymisestä, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@eduhouse.fi.

Voinko vielä pilotin aikana tai sen jälkeen kirjautua Easyyn?

Kyllä, sinulla on pilottijakson aikana pääsy myös Sovelto Easy -palveluun ja kaikkiin sen sisältöihin ja tehotreeni-ilmoittautumiseen. Käyttäjien aktiivisuusdataa kerätään pilottiasiakkaiden osalta jatkossa vain Eduhousen palvelussa.

Onko Eduhouse-palvelussa opintopolkuja?

Kyllä. Löydät opintopolut Eduhouse-palvelun Koulutuskokonaisuudet-välilehden takaa (esim. Excel perusteet ja jatko).

Tervetuloa oppimaan Eduhouseen!