Sovelton kaikki koulutukset on siirretty etäyhteyksin toteutettavaksi

Sovelton kaikki koulutukset on siirretty etäyhteyksin toteutettavaksi

Maanantaista 16.3.2020 alkaen kaikki Sovelton valmennukset, kurssit ja tilaisuudet on siirretty toteutettavaksi etäyhteyksin. Päätös on voimassa toistaiseksi ja normaaleihin osallistumisvaihtoehtoihin palataan, kun koronavirusepidemian osalta riskitaso on palannut normaaliksi, eikä viranomainen enää suosittele kohtaamisten vähentämistä. Kaikki oppimispalvelut sekä vahvistetut ja suunnitellut toteutukset kuitenkin toteutetaan suunnitellusti.

Jokaisen tilaisuuden osallistujiin otetaan yhteyttä ja heille toimitetaan ohjeet, miten voi sujuvasti osallistua valmennuksiin ja kursseihin esimerkiksi kotoaan. Kurssit pidetään suunnitelluilla sisällöillä ja aikatauluilla, mutta kaikki osallistujat osallistuvat niihin etänä.

Aikaisemmin Sovelto on tarjonnut oppilaille mahdollisuuden osallistua etänä mutta nyt tehtävällä kategorisella päätöksellä halutaan tukea täysimittaisesti yhteiskunnan ja jokaisen suomalaisen hyvinvointia.

Sovelto on jo vuosia panostanut etäopettamiseen ja sen kehittämiseen. Jokainen tilaisuus pystytään tehokkaasti ja toimivasti toteuttamaan kokonaan virtuaalisesti. Koulutusten laatu pysyy korkeana ja oppimiskokemus kiitettävänä. Soveltolta löytyy myös erittäin kattavia ja kustannustehokkaita jatkuvia oppimispalveluita, jotka ovat kokonaan paikasta riippumattomia ja palvelevat oppijaa aina silloin, kun oppimisen tarvetta arjessa ilmenee. Ne mahdollistavat systemaattisen opettajajohtoisen oppimisen itsenäisesti ja oman tilanteen mukaan.

Mikäli tarvitsette apua omien tilaisuuksienne tai kokousten siirtämiseksi etänä tai virtuaaliseesti toteutettavaksi, autamme mielellämme niiden järjestämisessä ja fasilitoinnissa.

Sovelto Oyj, toimitusjohtaja Sanna Varpukari, +358 40 7621762, sanna.varpukari@sovelto.fi.

Sovelto on työelämän suunnannäyttäjä: työssäoppimisen, työn mielekkyyden ja tuottavuuden sekä teknologian hyödyntämisen opettaja. Sovelto toimii aktiivisesti Suomi 2.0 -ohjelmassa, jonka tavoitteena on kaksinkertaistaa henkilötyön tuottavuus ja kouluttaa suomalaiset tulevaisuuden aloille. Muutos tehdään oppimalla. 

Lue vinkit etäopiskeluun

Sovelto Easy

Sovelto Pro