Jakso 30: Liiketoimintaa pilvestä

Jakso 30: Liiketoimintaa pilvestä

Toivoton tapaus terapiassa? Ei tosiaankaan, tämä on lavastettu kuva. Yhtään koodaajaa eikä yrittäjää vahingoitettu tämän jakson äänityksessä.

Tämänkertainen jaksomme on varsinainen työ, elämä ja hyvinvointi -katsaus pilvipalveluiden ja erityisesti Microsoft Azuren ympärille rakentuvaan liiketoimintaan. Kompozuren toinen perustaja ja toimitusjohtaja Sakari “Sakke” Nahi kertoo millä viidellä doktriinilla myös toimitusjohtaja kestää kiinni jokapäiväisessä arjen tekemisessä eli koodaamisessa ja miten yrityksen työntekijät pidetään samalla tyytyväisenä. Sakke pohdiskelee Jari Kotolan haastattelussa myös sitä miksi naisia on niin vähän koodareina, kuinka rekryprosessi voi kestää jopa neljä vuotta, mikä merkitys on yhteisöllisyydellä asiakkuuksiin ja työntekijöihin sekä mitä Microsoft Azure tarkoittaa niin koodareiden työn tuottavuudelle kuin asiakkaiden liiketoiminnalle. Puheenaiheissa nousee esille myös yrittäjän elämä haasteinen ja läpimurtoineen.

Tämä 42-minuuttinen jakso on yksi Soveltoradion pisimpiä, mutta ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen. Oletpa sitten liiketoimintapäättäjä, tehotietotyöläinen, sovelluskehittäjä, yrittäjä, tiimiesimies tai kuka tahansa työelämän tuulensuunnista kiinnostunut, niin varaa itsellesi aikaa ja kuuntele tämä jakso – Saken seurassa aika kuluu nopeasti!

Tagit: #Yrittäjä #Yrittäminen #Developer #Pilvipalvelu #Microsoft Azure #Yhteisöllisyys

Sakari Nahi (LinkedIn)

Kompozure

Iglooconf

Iglooconf 2018 videotallenteet (YouTube)

Finnish Azure User Group (FAUG) (Meetup)

Sovelton Microsoft Azure Kurssit

Sovelto Microsoft Azure koulutustarjonta

Lataa